Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@02:38:58 GMT

با تمرینات قدرتی پیشرفت بیماری ام اس را کند کنید

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۹۶۹۳۳

با تمرینات قدرتی پیشرفت بیماری ام اس را کند کنید

گرچه این تمرینات در جلوگیری از پیشرفت بیماری تاثیر بسزایی دارند، ولی نمی‌توانند جایگزین دارو باشند و باید قبل از انجام با پزشک مشورت شود.

سرویس سبک زندگی فردا: مطالعات نشان می‌دهد تمرینات قدرتی مانند بدنسازی و وزنه‌برداری پیشرفت بیماری ام اس را کند می‌کند. در بیماری ام اس، حجم مغز سریع‌تر از حالت عادی کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
معمولا استفاده از دارو نرخ کاهش حجم مغز را کند می‌کند. مطالعات جدید محققان دانشگاه Aarhus در دانمارک نشان می‌دهد تمرینات قدرتی در کاهش پیشرفت بیماری ام اس و کاهش حجم مغز اثر فوق‌العاده‌ای دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

این مطالعه با بررسی ۳۵ ماه بیمارانی که دو بار در هفته تمرینات قدرتی انجام می‌دادند نشان داد، بخش‌هایی از مغز که بر اثر بیماری تحلیل رفته بود، مجدد شروع به رشد کرده است.

تمرینات قدرتی نوعی از تمرینات بدنی است که با تمرکز بر انقباض عضلات باعث افزایش قدرت و استقامت و اندازه عضلات می‌شود. بدنسازی و وزنه برداری مهمترین تمرینات قدرتی هستند. گرچه این تمرینات در جلوگیری از پیشرفت بیماری تاثیر بسزایی دارند، ولی نمی‌توانند جایگزین دارو باشند و باید قبل از انجام با پزشک مشورت شود.
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی پاسخ غیر متعارفی به سیستم عصبی مرکزی (CNS) می‌دهد. سیستم عصبی مرکزی شامل مغز، نخاع و اعصاب بینایی است. سیستم ایمنی بدن به طور معمول عوامل خارجی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد؛ ولی در بیماری‌های خود ایمنی، به اشتباه بافت‌های نرمال از بین می‌روند. در بیماری ام اس، سیستم ایمنی به میلین حمله می‌کند. میلین به غلاف چربی اطراف سلول‌های عصبی گفته می‌شود. میلین آسیب دیده سبب بوجود آمدن تصلب بافت (sclerosis) می‌شود که نام بیماری نیز از همین واژه گرفته شده است.

زمانی که پوشش میلین یا بافت‌های عصبی آسیب می‌بینند، ارسال پیام‌های عصبی مختل می‌شود که عوارض مختلفی دارد. ام اس پیشرونده مقدماتی، نوع عودکننده – فروکش کننده، ام اس پیشرونده ثانویه و نوع پیشرونده عودکننده شایع‌ترین اشکال ام اس هستند. نتایج این مطالعه در نشریه Multiple Sclerosis Journal منتشر شده است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، قهرمان سنگین وزن کشتی آزاد جهان و دارنده مدال برنز المپیک، با توجه به این عفونت چشمی، نتوانسته تمرینات مدنظر خود و کادر فنی را انجام دهد و بازگشت صد در صدی زارع به تمرینات منوط به بهبود این بیماری تحت درمان پزشکان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • مشکل امیرحسین زارع چیست؟
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب