Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش استان قم با بیان اینکه استان قم یکی از قطب‌های مهم فرش در کشور است، گفت: در قطر نیز می‌توان بازار خوبی داشت، باید بستری فراهم شود تا نمایشگاهی حتی در خود سفارتخانه دایر شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، ابوالفضل رجبیان در جلسه کارگروه تخصصی اقتصادی استان که با حضور سفیر ایران در کشور قطر در سالن امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با بیان اینکه استان قم یکی از قطب‌های مهم فرش در کشور است، اظهار داشت: در قطر نیز می‌توان بازار خوبی داشت، باید بستری فراهم شود تا نمایشگاهی در این کشورحتی در خود سفارت‌خانه دایر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش استان قم با اشاره به برپایی نمایشگاه فرش در کشور ژاپن گفت: برپایی این نمایشگاه بسیار موفق بود ازاین‌رو انجام کار اقتصادی نیز باید یکی از کارهای مهم دیپلمات‌های ما در کشور قطر باشد و در زمینه فرش می‌توان بسترهای خوبی در کشور قطر ایجاد کرد.

در ادامه جلسه، مدیرکل گمرکات استان قم با بیان اینکه مهم‌ترین کاری که باید در زمینه سرمایه‌گذاری استان انجام گیرد تدوین کتاب یا سی دی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قم است، افزود: ناپایداری سرمایه‌داری و سرمایه‌گذاری مهم‌ترین مشکلی است که در استان قم وجود دارد ازاین‌رو کتاب سرمایه‌گذاری در قم باید نقشه راهی به ما بدهد که مبتنی بر خوشه‌های صنعتی و سرزمین و با محوریت اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی باشد.

حسن یاسری ادامه داد: درصورتی‌که چنین اتفاقی بیفتد معافیت‌های تسهیلات گرفته خواهد شد همچنین شفاف‌سازی در سرمایه‌گذاری سبب می‌شود بدانیم در کجاها می‌توان معافیت ایجاد کرد و این مسئله ثباتی برای ما ایجاد می‌کند که سرمایه‌گذار در کجاها سرمایه‌گذاری کند و یا در کجاها می‌تواند خدمات گردشگری انجام دهد.

در پایان جلسه خرمی رئیس نظام صنفی کشاورزی استان قم با تأکید بر ایجاد تسهیلات لازم در زمینه کشت محصولات باغی و گلخانه در استان گفت: در کشت محصولات باغی و گلخانه‌ای هم تولید و هم صادرات داریم منتهی اینکه تسهیلاتی در استان باید داشته باشیم این تسهیلات در استان فراهم نیست درحالی‌که اگر در استان قم زیرساخت‌ها برای بخش کشاورزی آماده باشد می‌توان تولیدات بسیار خوبی در سطح استان داشت.

انتهای پیام/

R7854/P1486/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • 7 دلیل که باید به قبرس شمالی سفر کنید
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است