Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، کره شمالی پس از تحریم توسط شورای امنیت، ایالات متحده آمریکا را به تلاش برای راه اندازی یک جنگ هسته ای در شبه جزیره کره متهم کرد.

تحریم کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آراء با 15 رای از 15 رای در قبال آزمایش های موشکی این کشور به تصویب رسید.

پیونگ یانگ در بیانیه خود که به قصد پاسخ به تحریم های این کشور منتشر کرد ، از این اقدام به عنوان "سخت ترین شرایط ممکن" و "تجاوز بی رحمانه به حاکمیت کره شمالی" یاد و آن را به شدت محکوم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ری یونگ هو، وزیر خارجه کره شمالی در سخنرانی مجمع آسه‌آن، ایالات متحده آمریکا را به علت وضعیتموجود در شبه جزیره کره متهم کرد و از داشتن سلاح هسته ای و موشک های بالستیک برای دفاع از کشور خود حمایت نمود.

وی در ادامه آمریکا را یک تهدید روشن و آشکار برای جهان دانست و اقدامات این کشور در قبال پیونگ یانگ را محکوم نمود.

یونگ هو درباره مذاکره با آمریکا گفت: ما به هیچ وجه حاضر نیستیم توان هسته ای و موشکی خود را روی میز مذاکره قرار دهیم. در صورتی که آمریکا بخواهد با اقدام نظامی به دنبال عبرت دادن به کره شمالی باشد، پیونگ یانگ نیز متقابلا درس عبرتی به واشنگتن خواهد داد.

وزیر خارجه کره شمالی در ادامه تصریح کرد: موشک های آزمایش شده توسط پیونگ یانگ، به هدف هشدار به آمریکا پرتاب شده اند و ما باور داریم این موشک ها به آسانی از اقیانوس عبور خواهند کرد و در ایالات متحده فرود خواهند آمد. ایالات متحده آمریکا در قبال جنایاتی که صورت داده است، پاسخگو خواهد بود.

رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: زمانی که احساس کنیم شرایط برای گفت و گو مناسب است، درهای گفت و گو به روی پیونگ یانگ گشوده خواهند بود.

وزیر خارجه کره جنوبی و کره شمالی با یکدیگر گفت و گو کرده اند. هرچند این گفت و گو به ترتیب صحیحی پیش نرفت.

دونالد ترامپ در حالی با مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی گفت و گو کرد که در حساب کاربری توئیتر خود، تحریم های پیونگ یانگ را ستود.

چین اعلام کرد وضعیت کره شمالی به نقطه ای بحرانی رسیده است. پکن در عین حال تحریم های تصویب شده را نقطه عطفی برای حل و فصل مسالمت آمیز مناقشات در شبه جزیره کره دانست.

رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا تحریم کره شمالی را یک پیام محکم برای حل مسائل هسته ای در شبه جزیره کره دانست که توسط شورای امنیت برای کیم جونگ اون ارسال شده است.

وی در ادامه گفت: ما امیدواریم که این اقدامات باعث نتیجه ای متفاوت شود. گفت و گو می تواند راه حلی برای آینده باشد و باعث ایجاد نوعی امنیت اقتصادی شود.

موشک های بالستیک بین قاره ای کره شمالی در روزهای 4 و 28 جولای پرتاب شدند. موشک هایی که هر دو در دریا فرود آمدند و این ایده را ایجاد کردند که کره شمالی تمایلی به فرود آمدن آن ها در خشکی ندارد.

کره شمالی به موشک های بالستیک خود به عنوان وسیله ای برای جلوگیری از تغییر حکومت در پیونگ یانگ می نگرد.

801

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد