Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس مجلس گفت: در مراسم تحلیف به دلیل کمبود جا هیچ یک از امامان جمعه دعوت نشدند هر چند باید برخی از حساسیت‌ها در نظر گرفته می‌شد.
به گزارش صدای ایران در پایان جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی جلال محمودزاده در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می رفت روسای دو قوه توجه بیشتری به حقوق جامعه میلیونی اهل تسنن در دعوت از میهمانان برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری به خرج می‌دادند؛ چرا که در این مراسم از همه اقوام و مذاهب دنیا دعوت شد اما حتی یک صندلی به نماینده و نخبگان جامعه اهل تسنن تعلق نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه آیا اهل سنت شهروندان این کشور نیستند، افزود: اهل سنت در دوران جنگ تحمیلی حافظ کیان ایران اسلامی بوده و هزاران نفر شهید و جانباز تقدیم کردند که البته این موجب افتخارمان است و بر اساس فرمایشات رهبر انقلاب در تمام مناسبات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی همچون انتخابات و راهپیمایی‌ها حضور فعال داشته‌ایم اما متأسفانه شما حاضر نشدید در مراسم تحلیف حتی یک صندلی به نماینده اهل سنت اختصاص دهید.
محمودزاده خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: آقای روحانی شما در انتخابات دولت یازدهم بیانیه‌ای متشکل از ۱۰ ماده را درباره مطالبات اهل سنت قرائت کردید و قول رسیدگی به این موارد را دادید اما متأسفانه ۴ سال به آن عمل نکرده و حتی در انتخابات دولت دوازدهم نیز باز هم به این موضوع تأکید کردید اما با این وجود در کابینه‌ای که امروز به مجلس معرفی کردید خبری از اهل تسنن نیست و حتی درمراسم تحلیف نیز از آنها دعوت نکردید.
وی همچنین تصریح کرد: آقایان پزشکیان و لاریجانی در جلسه علنی و غیرعلنی امروز دلیل عدم این دعوت را توضیح دادند اما ای کاش این کار را نمی کردند هر چند جامعه انقلابی اهل تسنن عملکرد و بدقولی شما را به نام نظام جمهوری اسلامی نمی‌نویسد اما این بی‌توجهی را فراموش نخواهیم کرد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی همچنین مجددا رئیس جمهور را خطاب قرار داد و گفت: آقای روحانی شما چند ماه گذشته ۶ میلیون رأی از جامعه اهل سنت دریافت کردید این در حالی است که اگر رأی این جامعه نبود؛ شما اکنون رئیس جمهور نبودید لذا به شما تذکر می‌دهیم که علاوه بر کوتاهی در روز تحلیف و ترکیب کابینه در تأمین امکانات وتوزیع عادلانه منابع در میان این جامعه نیز کوتاهی داشته اید.
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس از رئیس جمهور خواست به جای توجیه کوتاهی‌های صورت گرفته از مردم اهل سنت دلجویی و عذرخواهی کند در غیر این صورت رأی اهل سنت در انتخابات بعدی به سبد رقبای وی خواهد افتاد.
پزشکیان: باید حساسیت‌ها در رابطه با جامعه اهل سنت در مراسم تحلیف در نظر گرفته می شد
در ادامه مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده با تأکید بر اینکه متأسفانه برادران عزیز به جای اینکه مانع از ایجاد اختلاف به دلیل این اتفاق شوند آن را تشدید می‌کنند، در صورتی که قصد توهین به جامعه اهل سنت نبوده است، گفت: در این مراسم به دلیل کمبود جا هیچ یک از امامان جمعه دعوت نشدند هر چند باید برخی از حساسیت‌ها در نظر گرفته می‌شد اما ایجاد اختلاف در کشور به نفع هیچ کس نخواهد بود.
وی همچنین خبر داد: پس از صحبت با دکتر لاریجانی جلسه‌ای با بزرگان اهل سنت به منظور رفع سوء تفاهم‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن روز شوراها، گفت: فرارسیدن نهم اردیبهشت، روز شوراها را گرامی می‌دارم و قدردان زحمات عزیزانی هستیم که در شوراهای شهر و روستا مشغول فعالیت هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پایه و اساس شورا که مورد تاکید در آموزه‌های دین مبین اسلام و در قانون اساسی است، استفاده از ظرفیت‌های نخبگان محلی برای جلب مشارکت مردم در حل مشکلات است.

شوراها باید مشارکت مردم در حل مشکلات را تسهیل کنند

وی افزود: شورا در ذات خود به معنای مخالفت با تصدی‌گری، دوری از نگاه بالا به پایین به جوامع محلی و پرهیز از انحصار و قدرت تصمیم‌گیری از یک نقطه است و امیدوارم شوراها بتوانند با اصلاح مداوم خود، مشارکت مردم در حل مشکلات و پیشرفت کشور را که در شعار امسال نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، تسهیل کنند.

قالیباف در ادامه با اشاره به بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس، گفت: مجلس یازدهم سرانجام طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را به مراحل پایانی تصویب رسانده است و گام بلندی برای هزینه دار کردن فعالیت‌های سوداگرانه و دلالی برداشته است.

سوداگران و دلالان در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آن چیزی که مجلس مصوب کرده و این روزها در حال رفع اشکالات شورای نگهبان است، اخذ مالیات از سوداگران و دلالان است که در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند و از عرضه آنها به بازار خودداری می‌کنند تا سودهای بیشتری نصیبشان شود؛ جمعیتی کوچک که منافع شخصی خود را علی‌رغم ضرر اکثریت ۹۹ درصدی مردم بدون هیچ هزینه و محدودیتی دنبال می‌کنند و هیچ قانونی تا امروز جلودار آنان نبوده است.

قالیباف اظهار کرد: این قانون فقط حداکثر یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود که آنها هم کسانی هستند که به قصد دلالی و سوداگری اقدام به خرید و احتکار حجم وسیعی از طلا، ارز، سکه، منزل مسکونی یا خودرو می‌کنند و خود عامل وارد آوردن فشار به زندگی عموم مردم هستند.

وی افزود: وقتی یک مجموعه بانکی سه هزار واحد مسکونی را ساخته و خالی نگه داشته تا با تورم گران شود یا یک سوداگر اقدام به خرید میلیون‌ها دلار ارز می‌کند و منابع کشور را به قصد سوداهای شخصی کلان حبس می‌کند، باید از طریق مالیات، هزینه سوداگری و سفته بازی را چه فرد حقیقی باشد چه حقوقی پرداخت کند.

مالیات بر سفته‌بازی برای کند کردن تیغ سوداگران است

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این مالیات، مالیات بر سوداگری و سفته بازی است و برای ایجاد آرامش در بازار و کند کردن تیغ سوداگران است. این قانون به صورت هوشمند و دقیق نوشته شده و به هیچ وجه معاملات طبیعی و نیازهای روزمره مردم را شامل نمی‌شود. در مجالس گذشته نیز چنین طرح و لایحه‌ای مطرح بود اما مجلسی شانه زیر بار مسؤولیت تصویب آن نداده بود.

وی گفت: مجلس یازدهم با رویکرد انقلابی و بر اساس مصالح قطعی مردم و کشور و بدون توجه به فشارها و تهدیدها این قانون مهم را همانطور که قبلاً در تابستان سال ۹۹ وعده داده بود، تصویب کرد. مجلس یازدهم این مصوبه را تا رفع ایرادات شورای نگهبان و تصویب نهایی آن دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • دعوت امام جمعه ایلام از نخبگان برای ارتقاء فرهنگ کار
  • جوانان آثار شهید مطهری را مطالعه کنند
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)