Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به صادرات یک میلیون دلاری خدمات فنی از استان گلستان گفت: ظرفیت صادرات ۱۰ میلیون دلاری خدمات فنی و دانش‎بنیان در استان گلستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسینقلی قوانلو شامگاه سه‌شنبه در جلسه اهمیت صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان در گرگان اظهار داشت: در استان گلستان چند شرکت صادرکننده خدمات فنی داریم که از گذشته مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از میزان 250 میلیون دلار صادراتی که استان گلستان در سال گذشته داشته، یک میلیون دلار صادرات خدمات فنی‎ داشتیم که نسبت به حجم صادرات این میزان بسیار ناچیز است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان یادآور شد: در جلسه‎ای با حضور مدیرکل دفتر توسعه صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان سازمان توسعه تجارت، مشکلات شرکت‎های خدمات فنی و دانش‎بنیان در گرگان مورد بررسی قرار گرفت.

قوانلو تاکید کرد: فردا میز توسعه تجارت خدمات ریلی در گرگان برگزار می‎شود و با حضور کارشناسان به این مهم پرداخته می‎شود.

وی افزود: در استان گلستان صادرات به دو صورت کالای عمومی و صادرات خدمات فنی اتفاق می‎افتد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ادامه داد: ظرفیت صادرات 10 میلیون دلاری خدمات فنی و دانش‎بنیان در استان گلستان وجود دارد.

قوانلو یادآور شد: در کشور توان صادرات خدمات فنی مهندسی تا 25 میلیارد دلار انجام می‎شود که استان گلستان در این بخش قابلیت‎های خوبی دارد .

وی افزود: امسال یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ابلاغ شده دولت توسعه صادرات به ویژه صادرات خدمات فنی مهندسی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه صادرات خدمات فنی مهندسی را می‌توان جایگزین مناسبی برای صادرات نفت دانست و افزود: با تشکیل میز خدماتی به دنبال بررسی مسائل و مشکلات این حوزه و تلاش برای ارائه راهکار مناسب هستیم.

انتهای پیام/

R41471/P1357/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است