Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: با توجه به شرایط خاص استان باید سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در بخش آبیاری‌های نوین و تغییر الگوی کشت انجام شود و بر همین اساس باید صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی در استان تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به‌نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در دیدار سید عبدالکریم رضوی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: علی‌رغم اینکه اصفهان یک استان صنعتی است و کشاورزی در سایه صنعت قرار گرفته و با خشکسالی‌های چندساله مواجه بوده است ولی کشاورزی در استان جایگاه ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نیروهای زبده و باتجربه در بخش کشاورزی استان اشاره کرد و افزود: همین موضوع سبب شده است که علی‌رغم خشکسالی و کاهش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در استان، میزان تولید محصولات کاهش پیدا نکند.

استاندار اصفهان اضافه کرد: با توجه به شرایط خاص استان باید سرمایه گذاری‌های بیشتری در بخش آبیاری‌های نوین و تغییر الگوی کشت انجام شود و بر همین اساس باید صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی در استان تقویت شود.

وی با بیان اینکه استان‌هایی که با خشکسالی مواجه‌اند نیازمند سرمایه گذاری‌های بیشتری هستند، افزود: زمانی که استانی با خشکسالی مواجه می‌شود حجم فعالیت‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند و فرصت و انرژی که در این بخش صرف می‌شود هم از بعد توجیه اجتماعی و هم از بعد مسائل ترویجی و کمک و مساعدت قابل مقایسه با دیگر استان‌ها که مشکل خشکسالی ندارند، نیست.

زرگرپور افزود: با توجه به بلوغ بالای سیاسی مردم اصفهان، مطالبات آن‌ها نیز جدی‌تر است و انتظارات بیشتری از مسئولان دارند که این انتظارات باید برآورده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و در کنار آن معضلات استان گفت: میزان اعتبارات دولتی اصفهان نسبت به پولی که به خزانه واریز می‌کند بسیار ناچیز است و اصفهان در دریافت اعتبارات دولتی جزو استان‌های ردیف آخر است، ولی با این حال باید میزان اختصاص اعتبار به صندوق‌های حمایتی از محل اعتبارات تملک دارایی استان بررسی شود.

استاندار اصفهان افزود: مدیریت استان کمک خواهد کرد که صندوق‌های حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی قوت بیشتری یابد تا با مدیریت درست، بخشی از مشکلات استان در بخش کشاورزی از این منظر برطرف شود.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی نیز در این دیدار اظهار داشت: این صندوق با هدف حمایت از توسعه سرمایه گذاری در زیربخش‌های زراعت و باغبانی، دامداری و دامپروری، جنگل و مرتع، شیلات و آبزیان و صنایع و خدمات مرتبط با وظایف وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می‌کند.

عبدالکریم رضوی با بیان اینکه صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف صندوق حمایت از تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه‌گذاری و تولیدکنندگان و فعالان تشکیل شده‌اند، افزود: این صندوق‌ها به تقویت مالی بخش کشاورزی می‌پردازد و با توجه به اینکه یک بخش غیر دولتی است کشاورزان با سرمایه‌گذاری خودشان تقویت می‌شوند و خوشبختانه در طول مدت فعالیت خود عملکرد مثبتی داشته است.

وی با بیان اینکه در طول چند سال گذشته با تدابیر صورت گرفته اتفاقات خوبی در بحث صندوق‌های حمایت کشاورزی صورت گرفته است، اظهار داشت: 5 درصد اعتبارات تملک دارایی استان‌ها می‌تواند به افزایش سرمایه این صندوق‌ها اضافه گردد که در این ارتباط لازم است استان‌ها مساعدت لازم داشته باشند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال