Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست; مطابق این گزارش که آژانس بین المللی انرژی آن را بر اساس آمار رسمی 150 کشور جهان تهیه کرده و بعد از ظهر دیروز منتشر شد، سال 2016، استخراج و تولید زغالسنگ در چین به طور چشمگیری کاهش یافته و حدود 320 میلیون تن یا 9 درصد نسبت به سال پیش از آن کمتر شده است.
این میزان کاهش از کل تولید آفریقای جنوبی که پنجمین صادرکننده بزرگ زغالسنگ در جهان محسوب می شود، بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سال گذشته تولید زغالسنگ در نقاط دیگر مانند آمریکا و استرالیا نیز کاهش یافت ومنجر به کاهش تولید این ماده معدنی در جهان به میزان 458 میلیون تن شد.
آژانس بین المللی انرژی دلیل کاهش تولید زغالسنگ در جهان را کاهش تقاضای این ماده معدنی به ویژه برای تولید برق ذکر کرد.
تقاضای زغالسنگ در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (او ایی سی دی) به ویژه آمریکا و انگلستان نیز کاهش یافته و با وجود افزایش آن در هند، مصرف جهانی این کالا در سال 2016 حدود 2 درصد کمتر شده است.
آژانس یاد شده همچنین اعلام کرد، کاهش مصرف زغالسنگ در کشورهای او ایی سی دی، منطقه ای که سال گذشته برای نخستین بار، تولید برق از گاز طبیعی مساوی تولید آن از زغالسنگ بود، محسوس است.
بر اساس گزارش منتشره آژانس بین المللی انرژی، افزایش تقاضای گاز طبیعی منجر به افزایش تجارت این کالا از طریق خط لوله به کشورهای او ایی سی دی و تجارت گاز طبیعی مایع به آسیا در سال 2016 شد.
همچنین، مجموع واردات جهانی گاز در سال گذشته حدود 47 میلیارد متر مکعب افزایش یافت که حدود 4.5 درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش دارد.
بنابراین گزارش، در کنار افزایش تولید گاز طبیعی، تولید انرژی های تجدید پذیر نیز در کشورهای او ایی سی دی و چین بیشتر شده است.
سال 2016 تولید انرژی های تجدید پذیر در کشورهای او ایی سی دی 3.8 درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش یافت و تولید برق آنها نیز 23.8 درصد بالا رفت .
بخش مهم انرژی تجدید پذیر تولید شده در کشورهای یاد شده از محل انرژی باد و خورشید است که نرخ رشد تولید سالانه آنها در سال های 2000 تا 2016 به میزان 21 و 43 درصد بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۲۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز

سخنگوی صنعت برق به استخراج کنندگان رمزارز هشدار داد که برای کسانی به صورت غیرمجاز از برق برای تولید رمزارز استفاده می‌کنند، جرایم سنگینی تا بیش از ١٠٠ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده است.

مصطفی رجبی مشهدی افزود: در عین حال برای کسانی که به صورت مجاز به استخراج رمز ارز مشغول هستند پیش بینی شده تا از، بامداد تا، صبح که ساعت حداقل بار شبکه برق است، بتوانند فعالیت کنند.

مدیرعامل توانیر همچنین تاکید کرد: ماینر‌هایی که از این طریق کشف شود ضبط و تحویل مقامات قضایی شده و براساس قوانین جدید امحا خواهد شد.

وی در عین حال از هموطنان خواست تا از طریق برنامه «برق من»، موارد استفاده غیرمجاز از رمزارز را گزارش کنند که این موضوع علاوه بر محرمانه ماندن، مشمول پرداخت پاداش به گزارش کننده نیز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان