Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - همایش جریان‌شناسی فرهنگی در عرصه بین الملل به همت موسسه زبان و فرهنگ‌شناسی جامعه المصطفی در ۱۷ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر،معاون پژوهش موسسه زبان و فرهنگ‌شناسی جامعه المصطفی گفت: ظرفیت گسترده جامعه المصطفی العالمیه و حضور در میان ملل گوناگون، بستر مناسبی برای تعاملات دینی- فرهنگی فراهم نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد قربانپور دلاور گفت: با توجه به مأموریت و رسالت «موسسه زبان و فرهنگ‌شناسی» پیرامون شناخت فرهنگ‌ها، معاونت پژوهش این موسسه، «جریان‌شناسی فرهنگ ملل» را از اولویت‌های برنامه‌ای میان مدت قرار داده و بخشی از توان پژوهشی خود را مصروف این مهم نموده است و تلاش دارد با بستر سازی جریان‌شناسی فرهنگی - دینی، تصویر روشنی از وضعیت فرهنگی ملت‌ها ارائه دهد و در تعاملات دینی - فرهنگی، زمینه فعالیت‌های دینی و فرهنگی اصیل اسلامی را مهیا نماید.

وی در ادامه تصریح کرد: انتظار می‌رود محققان برجسته بین المللی در مراکز گوناگون فرهنگی و علمی داخل و خارج کشور، بتوانند در این همایش با ارائه مقالات و بیان نکته نظرات خود، حضور موثر علمی داشته باشند.

دبیر اولین همایش جریان‌شناسی فرهنگی در عرصه بین الملل، در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری این همایش اظهار داشت: موسسه زبان و فرهنگ‌شناسی جامعه المصطفی با برگزاری این کنفرانس علمی، اهدافی همچون: تبیین، ترویج و تعمیق فرهنگ اسلامی، تبیین آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی در دنیای معاصر در زمینه فرهنگ ملل، شناخت دقیق جریانهای فرهنگی و دینی در عرصه بین الملل، باز تعریف فرهنگ و اندیشه دینی بر اساس اقتضائات معاصر، دستیابی الگوی صحیح تعامل و رفتار فرهنگی و دینی در عرصه بین الملل، معرفی شیوه‌های تبلیغی و آموزشی جدید در فعالیتهای دینی - فرهنگی در عرصه بین الملل را دنبال می‌نماید.

قربانپور با اشاره به ویژگی همایش تصریح کرد: بهره گیری از تجربیات نخبگان و صاحب نظران کشورهای مختلف و مراکز همسو، برگزاری پیش نشست‌های علمی و تخصصی جهت شناخت جریان‌های فرهنگی و دینی در برخی مناطق مهم بین المللی به زبانهای گوناگون، استفاده ازظرفیتهای بین المللی طلاب جامعه المصطفی در کشورهای مختلف، فراخوان و ارائه و ارزیابی مقالات به ۱۴ زبان و نمایه همایش و مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، از ویژگی‌های بارز همایش علمی و پژوهشی جریان‌شناسی فرهنگی در عرصه بین الملل می‌باشد.

وی با بیان نهادهای همکار در این همایش ابراز داشت: مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه علمیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه پیام نور، پژوهشگاه بین المللی المصطفی، مجتمع عالی امام خمینی، مدرسه عالی بنت الهدی، کالج اسلامی اندونزی، جامعه المرتضی، مرکز تبلیغ مبلغ آمریکای لاتین، موسسه میراث مشترک ایرانیان و شبه قاره هند، و دیگر مراکز علمی از نهادهای همکار در برگزاری این همایش می‌باشند.

معاون پژوهش موسسه زبان و فرهنگ‌شناسی با اشاره به مهلت ارسال آثار به دبیرخانه همایش خاطرنشان ساخت: مهلت ارسال چکیده مقالات؛ ۳۰ مهرماه و مهلت نهایی ارسال مقالات؛ ۳۰ آذر ماه و زمان برگزاری همایش؛ ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۶ می‌باشد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت همایش http://hamayesh.miu.ac.ir/culturalstructure/fa/ مراجعه نمایند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد

در این همایش که جواهری معاون اداره ورزش وجوانان، لشکری مسئول بسیج ورزشکاران و صباغی شهردار قزوین هم حضور داشت توسط هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان حرکات نمایشی ورزش زورخانه‌ای اجرا شد. در همایش امروز به مناسبت 17 شوال روز ورزش پهلوانی تعداد 13 مرشد و 50 ورزشکار استان قزوین ورزش های نوین زورخانه ای را به نمایش گذاشتند.

اولین زورخانه قزوین جنب دروازه درب کوشک قزوین با نام «زوارخانه» بیش از 600 سال پیش احداث شده و محلی برای استراحت و اسکان مهمان‌هایی بوده که قصد ورود به محوطه شهر قزوین داشتند. پهلوانان شهر قزوین با این پیش‌قراولان و مهمان‌ها در این محل زورآزمایی کرده و کشتی می‌گرفتند تا به اصطلاح ضرب شستی به مهمان نشان دهند که بعدها نام این محل به زورخانه تغییر پیدا کرد. از قدیمی‌ترین زورخانه‌های فعال قزوین می‌توان به زورخانه باباشاهوردی واقع در خیابان امام خمینی انتهای بازار علافها، زورخانه نائب صدر واقع در خیابان شهدا و زورخانه آقای خیرخواه در خیابان طالقانی اشاره کرد.

امیر خسته بند رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان قزوین و مسئول مسابقات کشوری در حاشیه این مراسم گفت: هماکنون در استان قزوین 11 زورخانه وجود دارد و اولین آکادمی ورزش زورخانه ای، در زورخانه شهید رجایی قزوین به ثبت رسیده است. همچنین استان قزوین در ردیف استان‌هایی است که بیشترین آمار نونهال و نوجوان ورزشکار در این رشته را در اختیار دارد.

خسته بند تصریح کرد: در سطح کشوری با توجه به تعداد مسابقاتی که برگزار می‌شود، جایگاه شاخصی داریم و عنوان دار هستیم و 10 نفر از ورزشکاران نیز عضو تیم ملی هستند. در حال حاضر 300 ورزشکار بیمه شده و 126 ورزشکار نونهال و نوجوان وجود دارد که در آکادمی شهید رجایی تمرین می‌کنند.

خسته بند در خصوص این رشته نیز گفت: امسال با تعامل نزدیک که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفت، تصمیم گرفته شد که این رشته به دانش آموزش داده شود و شروع به آموزش ورزش زورخانه‌ای و مرشدی دانش آموزان در مدارس انجام شد وبه نتایج مثبتی دست پیدا خواهد کرد.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228597 برچسب‌ها ورزش وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه