Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همانطور که احتمالاً در جريان هستيد، چندي پيش فرمور اسپيکر هوم پاد اپل منتشر شد و توسعه دهندگان از همان روز، در حال بررسي کدهاي اين فرمور هستند تا به اطلاعاتي درباره آيفون 8 دست پيدا کنند. اخيراً يکي از توسعه دهندگان iOS پي برده که دوربين آيفون 8 قادر به ضبط ويديوهايي با رزولوشن 1080p و 240 فريم بر ثانيه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آيفون 7 فعلي هم از فريم ريت 240 پشتيباني مي کند اما رزولوشن ويديوها به 720p محدود شده است.
فيلم برداري با 240 فريم بر ثانيه سبب مي شود تا ويديوهاي اسلو موشن بسيار روان تري ضبط شود و قطعاً افزايش رزولوشن به Full HD، مي تواند تغيير چشمگير در کيفيت ايجاد کند. از طرف ديگر، مشخص شده که پرچمدار اپل از گزينه هاي مختلف بيومتريک پشتيباني مي کند؛ هنوز معناي اين قابليت مشخص نيست اما مي توان حدس زد که بايد منتظر پشتيباني از قابليت تشخيص چهره Face ID و يک سنسور بيومتريک ديگر باشيم. بنابر برخي گزارش ها، Face ID به صورت تمام و کمال جايگزين Touch ID مي شود.
افزون بر اين ها، در بخشي ديگر از کدهاي فرمور هوم پاد اشاره اي به تصويربرداري با دامنه دايناميک بالا شده است که ممکن است راه خود را به آيفون هاي بعدي اپل باز کند. اين قابليت براي بسياري از نمايشگرها و تلويزيون هايي امروزي که از 4K و HDR پشتيباني مي کنند کارآمد به حساب مي آيد و شايد شاهد اين قابليت ها در نسل پنجم اپل تي وي هم باشيم.
گذشته از قابليت هاي دوربين، اخيراً توسعه دهنده نام آشنا، استيون تراوتن اسميت هم کدهايي مربوط به رابط کاربري دکمه ديجيتالي هوم در کدهاي هوم پاد يافته است. به زعم وي، محيط مربوط به دکمه هوم که بخش پاييني نمايشگر را اشغال مي کند، شامل رابطي کاربري است که مي توان آن را مينيمايز کرد و در صورت نياز، نشانگر دکمه هوم را نمايش مي دهد.

وي مي گويد رابط برنامه نويسي، هيچ گزينه اي براي تغيير رنگ اين نشانگر ندارد و احتمالاً از نشانگري با کنتراست بالا استفاده مي شود که روي هر تصوير پس زمينه اي به وضوح ديده خواهد شد.
به هنگام نمايش ويديوهاي فول اسکرين، محيط دکمه هوم به صورت دايناميک و احتمالاً شبيه به گزينه هاي کنترل محتواي در ويديو پليرهاي عادي مينيمايز مي شود. در حال حاضر برخي از بخش هاي سيستم عامل iOS چنين عملکردي دارند، به عنوان مثال تولبار مرورگر سافاري به هنگام ژست هاي اسکرول، به صورت خودکار محو شده و سپس روي تصوير باز مي گردد.
با اين همه هنوز بايد ديد که ويديوها به صورت فول اسکرين روي پنل OLED آيفون بعدي چطور رندر خواهند شد. ماه گذشته در گزارشي شنيديم که آيفون جديد اپل رزولوشن 2436x1125 را به نمايش در مي آورد که با پيش بيني مشخصات سخت افزاري دستگاه از سوي تحليلگر خوش نام، مينگ-چي کو نيز سازگاري دارد.
کو در ماه فوريه گفت که انتظار دارد نمايشگر دستگاه 5.8 اينچ باشد که 5.1 اينچ از آن براي اپليکيشن ها قابل استفاده خواهد بود. تراوتن اسميت مي گويد اگر محيط دکمه هوم مينيمايز شود، ويديوهاي فول اسکرين با نسبت ابعاد بسيار عريضي به نمايش درخواهند آمد که چندان متعارف نيست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما : بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی" ژئوماتیک ۱۴۰۳" که در نوع خود یکی از نخستین نمایشگاه حوزه اطلاعات مکانی منطقه غرب آسیا محسوب می‌شود، پس از چهار روز برگزاری و استقبال چشمگیر مخاطبان به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه این نمایشگاه با حضور مسئولان مرتبط و تقدیر از غرفه‌های نمایشگاهی برگزار شد.
در این نمایشگاه برای نخستین بار چندین دستاورد نوین دانش‌بنیان که به دست متخصصان شرکت‌های مختلف داخلی تولید شده بود، به نمایش گذاشته شد.
در دو روز نخست این رویداد، همایش ژئوماتیک با حضور استادان دانشگاه‌ها، کارشناسان، مسئولان و دانشجویان، برگزار شد که در آن ضمن سخنرانی مقامات، برخی متخصصان نیز دیدگا‌های خود را ارئه کردند
درحاشیه برپایی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳، چندین نشست تخصصی، سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، با حضور مقامات مرتبط، کارشناسان، استادان دانشگاه و متخصصان برگزار شد.
در نخستین روز همایش، پنج، کارگاه و در روز دوم از بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ (ژئوماتیک ۱۴۰۳)، هفت، کارگاه تخصصی برگزار شد.
بخش نمایشگاهی رویداد ژئوماتیک ۱۴۰۳ نیز شاهد حضور دور از انتظار مخاطبان بود، جایی که ده‌ها شرکت، نوین‌ترین و جدیدترین تولیدات و طرح‌های خود را ارئه کرده بودند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی: ۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در (مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل) برگزار شد.
جاویدانه، رییس سازمان نقشه برداری کشور در این رویداد گفت:باتوجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
جاویدانه افزود:به طور کلی لازمست تا داده‌های مکانی با کیفیت مطلوب و با رعایت استاندارد‌های موجود جمع آوری، پردازش و در اختیار کاربران قرار گیرند. چنین اطلاعاتی در یک بستر مشترک میتوانند ضمن کمک به طرح‌های کلان کشور مانند آمایش سرزمین، ثبت و دیگر موارد نیاز‌های موجود در زمینه‌های محیط زیست، تغییرات اقلیم، حمل و نقل، مصرف بهینه منابع را نیز تامین کرده و رشد اقتصادی کشور را به ارمغان آورد.
حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران نیز در همایش گفت:سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب گر در مسیر درستی قرار گرفته است.
او افزود:همچنین اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه‌های زمینی را در مدت کوتاه‌تر در اختیار قرار می‌دهد، ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه‌ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.به گفته او، محموله‌های تصویربردار ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد اراضی کشور را تصویربرداری کند.
همچنین همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حضور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ایران تحت اشغال به روایت تصاویر متفقین / شتاب فوق العاده مرسدس بنز‌ای ام جی ۲۰۲۴ / چگونه روانشناس در مغز ما تغییر ایجاد می‌کند؟ / ترفند فیلمبرداری مخفی با آیفون
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر