Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان گفت: بزرگترین چالشی که در آینده همه بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور را تهدید می‌کند، بحران کم آبی است.

رضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به وضعیت منابع آبی کشور اظهار داشت: محدودیت‌های طبیعی ناشی از شرایط آب و هوایی و همچنین ساختار نامناسب و نامطلوب حکمرانی و برنامه‌ریزی در حوزه آب، سبب شده که وضعیت منابع آب کشور هر روز بحرانی‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی افزود: وضعیت منابع آب بدخیم بوده و با ادامه این روند چشم انداز مناسبی برای آب کشور نمی‌توان متصور شد.

وی عنوان کرد: توسعه منابع آب در کشور متوازن نیست و بسیاری از تصمیم گیری‌ها در حوزه آب سیاسی و جانبدارانه است و این موضوع مشکلات حوزه آب را پیچیده‌تر می‌کند.

میرزایی تصریح کرد: مشکلات حوزه آب کشور بسیار جدی بوده بطوری‌که بحران آب وارد مقوله امنیتی شده و به اعتقاد کارشناسان آبی به بزرگ‌ترین چالش که در آینده همه بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور را تهدید می‌کند، بحران کم آبی است.

وی ادامه داد: بحران آب پشت درهای کشور بوده و در چنین شرایطی وزارت نیرو که متولی آب کشور است نیاز به یک وزیر توانمند، مقتدر و برنامه ریز دارد که با تغییر رویکرد در مدیریت منابع آب کشور را نجات دهد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای لرستان در خصوص وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم گفت: مهندس بیطرف خود از خانواده صنعت آب و برق است و مسائل آب و برق را خوب می شناسد.

میرزایی با ذکر اینکه یکی از نقاط قوت کابینه دولت دوازدهم گزینه وزارت نیرو است، افزود: عملکرد مهندس بیطرف در مناصب مختلف از گذشته تاکنون درخشان بوده و من بر این باور هستم که ایشان با برنامه آمده و با تجربیات و شناخت خوبی که از حوزه آب دارند با انجام تغییرات ساختاری در حل مشکلات آب کشور موفق عمل خواهند کرد.

وی ادامه داد: مهندس بیطرف فردی متخصص و شایسته، با تجربه و دارای کارنامه درخشان در حوزه آب است و مناسب‌ترین گزینه برای تصدی وزارت نیرو است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها