Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

ناصر فخاری روز دوشنبه در نشست خبری نخستین دوره تخصصی دانشگاهی سواد رسانه‌ای با عنوان «پودمان تربیت مدرس سواد رسانه‌ای» و «پودمان مهارت سواد رسانه‌ای» با اشاره به وجود یکهزار و 100 مرکز علمی کاربردی در کشور اظهار کرد: حدود 4هزار و 700 دانشجوی فعال رسانه ای کشور در این مراکز تحصیل می کنند و ظرفیتی است که ما بتوانیم سواد رسانه ای را به عنوان دغدغه ای در کشور که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز هست، در کشور ساری و جاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براین اساس 2پودمان؛ مهارت سواد رسانه ای برای تمامی اقشار جامعه و پودمان تربیت مدرس سواد رسانه ای ویژه مدرسان دانشگاه و معلمان مدارس را در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی ایجاد کردیم.

فخاری افزود: این دوره های آموزشی، قابل تطبیق با رشته های رسانه ای موجود در دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی است، محصلان در این دوره پودمان می توانند با تکمیل دوره خود به اخذ مدرک کاردانی و کارشناسی رسانه در دانشگاه جامع علمی کاربردی دست پیدا کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی گفت: در دوره مهارت سواد رسانه ای دروس تفکر و سواد رسانه ای، رسانه شناسی، مبانی و کاربرد سواد بصری، جامعه شناسی رسانه، شیوه های اقناع و تبلیغ، رسانه ها و جنگ نرم، رسانه و سبک زندگی و کارگاه فناوری های نوین در 95 ساعت ارائه می شود.

وی افزود: در دوره تربیت مدرس سواد رسانه ای نیز دروس نظریه های رسانه، رفتارشناسی فرهنگی ایرانیان، رسانه و مخاطب شناسی، جامعه شناسی تبلیغات، رسانه سنجی، نماد و نشانه های فرهنگی، روش ها و فنون تدریس، مدیریت دانش، کارگاه طراحی و تولید مواد و رسانه های آموزشی در 110 ساعت ارائه می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شهریه دوره های آموزشی «پودمان تربیت مدرس سواد رسانه‌ای» و «پودمان مهارت سواد رسانه‌ای» 600هزار تومان است، اظهار کرد: اصحاب رسانه با ارائه معرفی نامه از طریق رسانه خود، از تخفیف 20 درصدی و اعضای انجمن سواد رسانه‌ای ایران از تخفیف 25 درصدی برای حضور در این دوره‌ها بهره مند شوند و همچنین شهریه این دوره ها از طریق تقسیط در چهار مرحله قابل پرداخت است.

فخاری درباره اساتید دوره های آموزشی «پودمان تربیت مدرس سواد رسانه‌ای» و «پودمان مهارت سواد رسانه‌ای»گفت: در این دوره ها از مولفان و اساتید حوزه سواد رسانه ای در الگوی گفتمان انقلاب اسلامی بهره مند خواهیم شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از اتفاقات رخ داده اخیر در فضای رسانه ای اظهار کرد: منزلت فرهنگی و سیاسی جامعه در گرو سواد رسانه ای است و اگر سواد رسانه ای در جامعه بود، چنین اتفاقاتی رخ نمی داد و ما دانشگاهیان مکلفیم که سواد رسانه ای را در جامعه ارتقا دهیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه شیطان امروز ابزارش تغییر کرده، سخت افزار و نرم افزار شیطان امروز مدرن تر شده و از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تشویش اذهان می کند، گفت: براین اساس ما مکلفیم که برای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و تکلیفی که ایشان برای اعضای شورای عالی فضای مجازی در ایجاد رشته های دانشگاهی با هدف ارتقای سواد فضای مجازی، با همکاری انجمن سواد رسانه ای، رشته دانشگاهی پودمان سواد رسانه ای را ایجاد کنیم.

محمدصادق افراسیابی رئیس انجمن سواد رسانه ای نیز در این نشست با بیان اینکه در طی سال های 84 و 85 ما با شبه بحران در حوزه سواد رسانه ای روبه رو بودیم، اظهار کرد: با اقدامات آموزش و پرورش و تدریس کتاب سواد رسانه ای در مقطع دهم و اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه، بررسی ها نشان می دهد که ما از این بحران ها عبور کردیم.

وی با اشاره به اهمیت ارتقای سواد رسانه ای در جامعه گفت: سواد رسانه ای شامل دانش، مهارت و توانایی هایی است که در رسانه مطرح می شود، امروز در سواد رسانه ای براساس گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ما باید چند شاخه مهارتی از جمله مدیریت مصرف، تفکر انتقادی را مورد توجه قرار دهیم و مخاطب هم باید قدرت تجزیه و تحلیل پیام را کسب کرده و بتواند خودش تحلیل کند و قدرت تولید محتوا داشته باشد.

افراسیابی با اشاره به همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی که در حوزه ارتقای سواد رسانه‌ای در کشور فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: این انجمن همچنین از این مراکز به ویژه دارندگان مجوز از وزارت علوم، حمایت می کند.

رئیس انجمن سواد رسانه ای گفت: این انجمن به تازگی مذاکرات خود را با دانشگاه روش‌شناسی و آینده‌پژوهی راهبردی پاریس برای اعزام دانشجو جهت فراگیری دروس حوزه سواد رسانه‌ای فراهم کرده‌ایم.

وی افزود: علاقه‌مندان در صورت تأمین هزینه توسط خودشان می‌توانند با معرفی‌نامه‌ای از انجمن سواد رسانه‌ای ایران به این دانشگاه اعزام شوند و پس از گذراندن دروس تدوین شده، مدرک بین‌المللی معتبر را از این دانشگاه دریافت کنند.

بهزار تیمورپور رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی نیز در این نشست با بیان اهمیت سواد رسانه ای اظهار کرد: سواد رسانه ای باید در سبد دانش خانواده مورد توجه قرار گیرد که با ارتقای سواد رسانه ای بسیاری از مشکلات جامعه و آسیب های اجتماعی حل خواهد شد.

وی، راه اندازی باشگاه خبرنگاران در فرهنگسرای رسانه و اعطای مجوز برای تاسیس خانه های مشارکتی در سطح شهر تهران را از جمله اقدامات فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی برای اصحاب رسانه عنوان کرد.

نشست خبری نخستین دوره تخصصی دانشگاهی سواد رسانه‌ای با عنوان «پودمان تربیت مدرس سواد رسانه‌ای» و «پودمان مهارت سواد رسانه‌ای» با حضور سیدمرتضی موسویان رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ناصر فخاری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی، محمدصادق افراسیابی رئیس انجمن سواد رسانه ای ایران و بهزاد تیمورپور رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی در فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی برگزار شد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مطهری، روز معلم و مقام استاد با حضور استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی، معلمان و کادر اجرایی واحد سما، آیت‌الله حسین شاکری‌فر امام جمعه ممسنی، مجید انصاری نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، امید نصیبی منتخب مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تأمین، رؤسای مراکز علمی دانشگاه‌های شهرستان ممسنی و رستم و استادان، شهردار و اعضای شورای شهر ممسنی، فرمانداران شهرستان رستم و کوهچنار و جمعی از نخبگان در واحد ممسنی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این نشست گفت: حرکت در مسیر تفکر و گفتمان علوی شهید مطهری نیاز ضروری استادان در مواجهه با مطالبات دانشجویی است.

علی کریمی عنوان کرد: پارادایم عملکرد دانشگاه آزاد ممسنی با تغییرات اساسی مواجه شده و این تغییرات از اعتماد و نیاز جامعه برای رفع مشکلات به دانشگاه حاصل شده است.

وی با تأکید بر اینکه منبعی ارزشمند‌تر از دانشگاه برای رفع مشکلات نیست، ادامه داد: در این راستا باید فضای دانشگاه را با توجه به نیاز جامعه و شهرستان به سمت تمدن‌سازی سوق دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی تشریح کرد: در این مسیر دست معلمان و استادان دلسوز جامعه را می‌فشاریم و باید رویکرد دانشگاه را از نمای آموزش و پژوهش سنتی به نمای خلّاقانه، فناورانه و دانشگاه کارآفرین تغییر دهیم و نگاه و ایده ما باید در این زمینه تغییر یابد.

کریمی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش باید چرخش تحول‌آفرین از آموزش حافظه‌محور به یادگیری عمیق و کاربردی و بسترساز اشتغال دانش‌بنیان داشته باشیم.

وی یادآور شد: دانشگاه‌ها باید در حوزه پژوهش با رویکرد تحول‌آفرینی از عرصه‌محوری مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور و متناسب با نیاز‌های جامعه کنند و در عرصه فرهنگی چرخش تحول‌آفرین در حوزه پژوهش از روزمرگی فرهنگی به روزآمدی فرهنگی و تربیتی باشد.

امام جمعه ممسنی هم به تشریح فلسفه روز استاد و جایگاه آن در دانشگاه پرداخت و افزود: معلمان و استادان باید خود را در جایگاهی ببینند که خط مقدم تربیت دانش‌آموزان و دانشجویان برای تمدن نوین اسلامی هستند.

شاکری‌فر اظهار کرد: گاهی سخن یک معلم و استاد در کلاس درس، زندگی یک خانواده را متحول می‌کند؛ چراکه صحبت‌های او یک نسل را نجات می‌دهد و فکر و روش‌شان را دگرگون می‌سازد.

انصاری نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی و امید نصیبی منتخب این دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی هم با تشریح فلسفه روز استاد، نخبگان را به اصل وحدت، همدلی و هم‌افزایی در راستای استفاده از ظرفیت نخبگانی برای رفع مشکلات شهرستان ممسنی دعوت کردند.

سیف‌الله خسروانی استاد گروه معارف هم درباره اهمیت روز معلم و مقام شامخ استاد سخنانی ایراد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد