Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان این‌که بنده در معرفی ۱۷ وزیر تحت فشار هیچ جناح، حزب و تشکلی نبودم ، گفت: همه گروه‌ها پیشنهاداتی داشتند اما هچ فشاری بر رییس جمهور در این زمینه نبوده است. شایعه هماهنگی لیست وزرا با رهبر معظم انقلاب نیز شایعه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران نیوز ، حجت‌الاسلام حسن روحانی دقایقی پیش در صحن مجلس شورای اسلامی به معرفی وزراء پیشنهادی دولت یازدهم پرداخت و اظهار داشت:رئیس جمهور در معرفی ۱۷ وزیر تحت فشار هیچ جناح، حزب و تشکلی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گروه‌ها پیشنهاداتی داشتند اما هچ فشاری بر رییس جمهور در این زمینه نبوده است. شایعه هماهنگی لیست وزرا با رهبر معظم انقلاب نیز شایعه است.

وی با بیان این‌که معرفی وزرا کاملاً در چارچوب قانون اساسی است، گفت: امروز رئیس جمهور، ۱۷ وزیر را معرفی می‌کند و در فرصت آینده، وزیر علوم را هم معرفی می‌کنم.

* تشریح علت تاخیر در معرفی وزیر علوم

رئیس جمهور در ارتباط با علت عدم معرفی وزیر علوم همراه با دیگر وزراء افزود: ما با یک فردی که صحبت کرده بودیم و قبول هم کرده بود، در ساعات آخر انصراف داد.

وی بیان داشت: بنده برای وزارت علوم سرپرست منتصب خواهم کرد.

* معرفی وزارء پیشنهادی دولت دوازدهم / دفاعیه روحانی از وزراء پیشنهادی و انتظارات دولت دوازدهم از وزراء

حجت‌الاسلام روحانی در ادامه به معرفی وزراء پیشنهادی پرداخت و ضمن دفاع از این افراد به تشریح انتظارات دولت دوازدهم از آن‌ها نیز پرداخت که در ادامه مشروح آن را با هم می‌خوانیم:

سیدمحمد بطحایی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش:

رئیس جمهور در معرفی بطحانی به‌عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: ایشان سابقه طولانی در آموزش و پرورش دارند. رشد سازمانی ایشان در قالب همین وزارتخانه بوده است. ایشان در سند تحول بنیادین زحمات زیادی کشیدند.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین و بزرگ‌ترین وزارتخانه ما وزارت آموزش و پرورش است، افزود: بنده برای رای اعتماد به این وزیر، سفارش جدی می‌کنم. من با ایشان به طور مفصل صحبت کردم.

روحانی بیان داشت: تقویت زیربناهای فکری برای زندگی اخلاقی و تقویت هویت ایرانی و اسلامی دانش‌آموزان، تقویت انسان‌های خلاق و توانمندسازی ذهنی و جسمی دانش‌آموزان از خواسته‌های من از این وزیر است.

وی ادامه داد: ما برای جامعه پیچیده آینده به دانش‌آموزانی نیاز داریم تا بتوانند از هویت فرهنگی خودشان در جامعه دفاع کنند.

جهرمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات فناوری:

رئیس جمهور در معرفی جهرمی به‌عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات فناوری گفت: ما اولین بار است که جوانگرایی را تجربه می‌کنیم. اینکه ما باید به دنبال افراد بیش از ۵۰ سال باشیم، نقطه ضعف ماست. همه سازمان‌ها باید از نخبه‌های جوان و زنان استفاده کنند تا دست ما در انتخاب باز باشد.

وی عنوان کرد: من خیلی دوست داشتم که سه زن را به عنوان وزیر استفاده کنم، حتی افرادش را هم انتخاب کرده بودم که بنا به دلایلی نشد.

روحانی ادامه داد: ایشان متولد یافته بعد از انقلاب است. آشنایی من با ایشان در شورای عالی فضای مجازی بود. از تسلط ایشان بر فضای مجازی و ارتباطات آگاه شدم.

وی با بیان این‌که فضای مجازی را نمی‌توان قفل کرد، بیان داشت: این قفل را مردم باز کرده‌اند و دیگر نمی‌توان بست. ما باید از فضای مجازی به صورت صحیح استفاده کنیم. اگر اصول و قانون را رعایت نکنیم، می‌تواند نتیجه‌ای معکوس داشته باشد و خطرآفرینی کند.

رئیس جمهور افزود: جهرمی این استعداد را به خوبی دارد. من از ایشان راه‌اندازی سریع شبکه ملی اطلاعات و پیوند شبکه ملی با ایجاد اشتغال را می‌خواهم. اولین خواسته‌ام از ایشان ایجاد اشتغال ۳۰۰ هزار نفری است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ و استفاده قانونمند از فناوری اطلاعات، شبکه ملی اطلاعات و کیفیت ارائه دسترسی مردم به آن‌ها و زمینه‌سازی برای ایمن‌سازی فضای مجازی از جمله توقعات ماست.

حجت‌الاسلام علوی، وزیر پیشنهادی اطلاعات:

روحانی در معرفی حجت‌الاسلام علوی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات دولت دوازدهم اظهار داشت: کار این وزارت، کار سنگینی است‌‌. ما از طرفی باید امنیت را برقرار کنیم و از طرفی هم باید برای مردم، آرامش ایجاد کنیم. وزارت اطلاعات باید براساس احترام به مردم و حقوق شهروندی حرکت کند.

وی گفت: وزارت اطلاعات در برابر تروریست‌ها عملکرد خوبی داشته است. هنوز از رفتار ماموران با مجرمان راضی نیستم و مواردی هم گزارش شده اما نسبت به گذشته تقویت شده است.

رئیس جمهور عنوان کرد: دستگاه‌های دیگر باید خودشان را با وزارت اطلاعات هماهنگ کند و این یک قانون است. رعایت حقوق شهروندی، برخورد با گروه‌های تروریستی، مبارزه با فساد، مقابله با جاسوسی و نفوذ بیگانگان، اشراف اطلاعاتی در فضای سایبری و افزایش توان کارشناسی اعضای وزارتخانه از خواسته‌های من است.

مسعود کرباسیان، وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارایی:

روحانی، کرباسیان را به‌عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصاد و دارایی دولت دوازدهم معرفی کرد و گفت: وی سابقه‌ای طولانی در مدیریت دارند. ایشان در صنایع، بازرگانی و شهرداری فعالیت کرده است. ایشان همواره در زمینه علم، دانش و کتاب پیشگام بوده است.

وی افزود: یکی از موفقیت‌های کرباسیان، ساماندهی گمرک بود که در آن سامانه الکترونیکی فعال شده بود. ایشان با مفاسد مبارزه کردند و درآمد‌ها را افزایش دادند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مبارزه قاطع با پولشویی و فسادهای سازمان یافته از خواسته‌های من از وزیر اقتصاد و دارایی است. ما باید در این مسئله پیشگام باشیم نه اینکه کشورهای دیگر به ما گوشزد کنند.

وی با تاکید بر این‌که ما نیازمند به اصلاح نظام بانکی هستیم، بیان داشت: بانک از مسیر اصلی‌اش منحرف شده است و وظیفه‌اش، بنگاه‌داری نیست. بانک باید با جهان ارتباط درست برقرار کند‌.

روحانی تصریح کرد: انضباط مالی در اقتصاد برای ما بسیار مهم است. نظام مالیاتی ما باید شفاف و مشخص بشود. فشار مالیاتی به مردم نیاوریم. از آن‌هایی که مالیات نمی‌دهند و نداده‌اند، باید مالیات بگیریم. سالم‌سازی مسیر خصوصی‌سازی از جمله اقدامات مهم است. جلب سرمایه‌گذاری خارجی نیز از اولویت‌های ماست.

ظریف، وزیر پیشنهادی امور خارجه:

رئیس جمهور در معرفی ظریف به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت امور خارجه دولت دوازدهم اظهار داشت: ظریف در دولت یازدهم صبر و حوصله زیادی به خرج داد و مذاکرات هسته‌ای با آن جماعت عجیب و غریب‌، صبر زیادی می‌خواست.

وی با بیان این‌که ظریف یک توطئه بزرگ را خنثی کرد، گفت: ظریف حربه آمریکایی‌ها را خنثی کرد. این حربه، قطعنامه‌هایی بود که علیه ما صادر می‌شد. برخی فکر می‌کنند که برجام مسئله‌ای اقتصادی است، اما در واقع امنیت ملی و احقاق حقوق هسته‌ای است.

روحانی ادامه داد: ما حقمان را تثبیت کردیم و منع معادلات نظامی را برداشتیم. ما راه را برای تقویت بنیه دفاعی کشور باز کردیم. برخی مثل اینکه مسائل نفت و روابط بانکی قدیم را یادشان رفته است.

وی عنوان کرد: از ظریف به خاطر تلاش‌هایشان تشکر می‌کنم. تلاش‌های ایشان منحصر به برجام نبوده است. در بحث همین حجی که زائران رفته‌اند، ظریف زحمات بسیاری کشیدند و در جذب سرمایه‌گذاری خارجی نیز گام‌های بلندی برداشتند.

رئیس جمهور با تاکید بر ای‌که ظریف باید برجام را حفظ کنند، گفت: عده‌ای با ذات برجام مشکل دارند. ما در برابر بدعهدی‌های آمریکایی‌ها کوتاه نمی‌آییم.

قاضی‌زاده هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

روحانی در ادامه قاضی‌زاده هاشمی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی معرفی کرد و بیان داشت: انجام طرح تحول سلامت با توجه به کمبود بودجه، از جمله اقدامات مهم ایشان است. خرید راهبردی خدمات سلامت و مسئله توریسم سلامت هم برای ما مهم است.

ربیعی، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

رئیس جمهور در معرفی ربیعی به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم گفت: ربیعی در زمینه سیستم رفاه اجتماعی برنامه خوبی داشتند و دارند. زندگی شخصی و تخصصی ایشان به کار و اشتغال مربوط می‌شود. وی دوران مضیقه در زندگی را چشیده‌اند و از این جهت می‌توانند اقدامات شایانی در این وزارتخانه انجام دهند.

وی افزود: مسئله صندوق‌ها کار بزرگی است که باید انجام دهند. یکی از بارهای سنگین بر دوش ایشان، مسئله اشتغال است‌.

آوایی، وزیر پیشنهادی دادگستری:

روحانی آوایی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری به مجلس معرفی کرد و اظهار داشت: آوایی دادستانی در شهرهای مختلف را تجربه کرده‌اند و ریاست دادگستری تهران را هم برعهده داشته‌اند. آن چه که از ایشان شنیده‌ایم، اعتدال ایشان است. وزیر دادگستری باید رابطه خوب ما با قوه قضاییه را بهبود ببخشد.

وی گفت: حقوق بشر و حقوق شهروندی برای ما اهمیت دارد. مبارزه با فساد، مسائل حقوق و قضایی ایرانیان خارج از کشور با هماهنگی وزارت اطلاعات از جمله مطالبات ما از این وزیر است.

حاتمی، وزیر پیشنهادی دفاع:

رئیس جمهور در معرفی حاتمی به‌عنوان وزیر پیشنهادی دفاع عنوان کرد: وی در ستاد کل نیروهای مسلح فعال بوده‌اند‌. ایشان جانشین وزارت دفاع بوده‌اند و احاطه کامل دارند. حاتمی مورد اعتماد خانواده بزرگ نیروهای مسلح است.

وی با بیان این‌که سفارش بنده فعالیت بیشتر در برخی از سلاح‌ها و صنایع موشکی است، گفت: ساماندهی صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح از دیگر اولویت‌های من است. هم‌چنین شفاف‌سازی در بخش‌های اقتصادی نیروهای مسلح نیز از مطالبات من است.

عباس آخوندی، وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی:

روحانی، پس از معرفی آخوندی به‌عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی ، با بیان این‌که مشکل اصلی ما بافت فرسوده است، اظهار داشت: در بحث مسکن امیدواریم که پیشرفت خوبی داشته باشیم. یکی از مشکلات ایشان ناهماهنگی با شهرداری تهران بود.

وی گفت: آخوندی هر جلسه به ما می‌گفتند که فلان جا را برخلاف قانون ساختند و آن منطقه را برخلاف قانون از بین بردند‌. با تغییر شورای شهر، امیدواریم که روابط ایشان نیز بهبود یابد.

رئیس جمهور با تاکید بر این‌که پنج استان ما یا راه‌آهن آن وصل شده یا در ماه‌های آینده وصل می‌شوند، خاطرنشان کرد: در راه‌سازی نیز پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم. در زمینه هواپیمایی نیز بعد از ۴۰ سال توانستیم با شرکت خارجی قرارداد امضا کنیم.

وی افزود: خرید هواپیما از کشورهای جهان سوم با سه برابر قیمت، آن هم با التماس و منت‌کشی، مشکل بزرگ ما بود که از بین رفت.

روحانی عنوان کرد: پیشرفت صنعت ساختمان، هدایت سرمایه‌گذاری‌ها در بخش ساخت و ساز، حاشیه‌نشینی، تقویت بنادر کشور و ارتقاء ایمنی در شهرسازی نیز از دیگر توقعات ما از آخوندی است.

محمد شریعتمداری، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت:

رئیس جمهور محمد شریعتمداری را به‌عنوان وزیر پیشنهادی صنعت ، معدن و تجارت دولت دوازدهم معرفی کرد و گفت: ایشان جزو مدیران ارشد کشور هستند. معاون اجرایی رئیس جمهور در دولت یازدهم هم بودند. این وزارتخانه مهم است و امیدواریم شاهد تحولات خوبی باشیم.

وی افزود: بهبود فضای کسب و کار، افزایش صادرات، مبارزه با فساد، شفاف‌سازی اقتصاد تجارت، و دنبال کردن سیاست صنعتی و حمایت از معادن از جمله مطالبات ماست.

سیدعباس صالحی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی:

روحانی در معرفی صالحی به‌عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: صالحی در چهار سال قبل هم در همین وزارتخانه حضور داشتند. وزارت ارشاد از لحاظ فرهنگی برای ما مهم است.

وی با اشاره به این‌که ما نباید بگذاریم که سلیقه در کشور ما وارد کار شود‌، گفت: ما باید قانون را اجرا کنیم. وقتی که وظیفه‌ای برعهده دولت و وزارت ارشاد است، دستگاه دیگر حق مداخله در امور اجرایی آن ندارد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هویت و سبک زندگی اسلامی ایرانی، پاسداشت از تکسر فرهنگی، رفع موانع در جهت تولید آثار فرهنگی، افزایش سهم ایران از بازار محصولات فرهنگی و افزایش سهم زنان در فعالیت‌های فرهنگی از مطالبات مهم ما از این وزیر است.

حجتی، وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی:

روحانی حجتی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی برای کسب رای اعتماد نمایندگان مردم به مجلس معرفی کرد و گفت: مسئله زراعت و باغداری را خوب می‌شناسند و تحولات خوبی را هم پدید آورده‌اند. بعد از سال‌ها در گندم خودکفا شدیم و در زمینه شکر، دانه‌های روغنی، مزارع مدرن و بهره‌وری آب هم اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

وی با بیان این‌که مصرف کود و سموم شیمیایی مشکلات بسیاری پدید آورده است‌، اظهار داشت: بهینه مصرف کردن این‌ها موارد مهمی هستند. تحقیقات کشاورزی را باید پیش ببریم و یارانه کشاورزی را سامان بدهیم‌.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر پیشنهادی کشور:

رئیس جمهور در معرفی رحمانی فضلی به‌عنوان وزیر کشور دولت دوازدهم عنوان کرد: وزارت کشور نیز سخت است. انتخاب استانداران و سایر اقدامات کار دشواری است. وقتی به استان‌های مختلف می‌رویم، رضایت یا عدم رضایت از استانداران کاملا در چهره‌های مردم مشهود است.

وی ادامه داد: رحمانی فضلی خیلی سعه صدر دارند. از وی می‌خواهم که از اهل سنت در مسئولیت‌های مختلف استفاده کند. برای ما شیعه و سنی، کرد و بلوچ و … هیچ تفاوتی ندارد.
انسجام ملی، اقوام و مذاهب، توسعه مناطق مرزی، مبارزه با قاچاق کالا و مدیریت بحران‌ها از توقعات ما از این وزیر است.

نامدار زنگنه، وزیر پیشنهادی نفت:

روحانی بار دیگر زنگنه را به‌عنوان وزیر پیشنهادی نفت به مجلس معرفی کرد و گفت: از توانمندی زنگنه مطلع هستم. ایشان قبل و بعد از برجام کار بزرگی انجام داد. ما صادر کننده گازوئیل هستیم. گاز از خارج قطع شد اما مشکلی برای ما پیش نیامد. تقریبا گاز به تمام استان‌های کشور رسیده است.

وی با اشاره به این‌که اتصال لوله نفت به جزیره جاسک از توقعات دولت از زنگنه است، افزود: بنده از وی می‌خواهم که به مناطق نفت و گاز مناطق مشترک، اتمام میدان گازی پارس جنوبی، توجه به ساکنان بومی مناطق نفتی و گازی، تمرکز بر انتقال فناوری و همکاری با وزارت نیرو توجه ویژه‌ای داشته باشد.

بی‌طرف، وزیر پیشنهادی نیرو:

رئیس جمهور در معرفی بی‌طرف به‌عنوان وزیر پیشنهادی نیرو دولت دوازدهم اظهار داشت: در زمینه آب و برق کارهای زیادی داریم. ما برای محیط زیست باید اقدامات ویژه‌ای انجام دهیم.

وی عنوان کرد: تدوین گزارش ملی آب، توسعه بستر قانونی، تکمیل قانون جامع آب، تامین بخشی از آب و محصولات کشاورزی مهم‌ترین وظایف این وزارتخانه است.

سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان:

روحانی ، سلطانی‌فر را به‌عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرد و گفت: سلطانی‌فر دغدغه جوانان را می‌شناسد. افزایش سرانه فضای ورزشی، عدالت در برخورداری از امکانات، شفافیت در اقتصاد ورزش، ترویج ورزش‌های بومی و باستانی و استفاده از مدیران جوان از جمله مطالبات ما از سلطانی‌فر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد

همشهری آنلاین- فرناز محمدزاده: دولت سیزدهم و مدیریت ششم شهر تهران از همان روزهای آغاز، اصل کار خود را برخلاف ادوار قبل بر همکاری و همراهی همه‌جانبه قرار داده‌اند و این همکاری‌ها تا جایی پیش رفت که توانست نتایج خوبی برای شهروندان تهرانی به همراه داشته باشد. از سوی دیگر حضور شهردار تهران در جلسات هیأت دولت، منجر به اقدامات خوبی ازجمله به نتیجه‌رساندن قرارداد واگن‌های چینی، کمک در پرداخت ارز ناوگان برقی تهران، نوسازی بافت فرسوده و... شد. این درحالی است که در دوره‌های گذشته دولت نقش خود را برای رفع برخی از مشکلات پایتخت ایفا نمی‌کرد و اما در دوره فعلی مدیریت شهر، نقش دولت سیزدهم بیش از هر زمان دیگری پررنگ شده است.

حال شاهد هستیم سفرهای استانی رئیس‌جمهور به ایستگاه تهران رسیده و جنوب پایتخت، روز پنجشنبه میزبان سیدابراهیم رئیسی بود. او در نخستین برنامه از سلسله بازدیدهای خود از مناطق تهران، پیگیر مشکلات مردم مناطق ۱۷ و ۱۸ شد. رئیس‌جمهور با حضور در آستان امامزاده حسن(ع) در میان شهروندان جنوب پایتخت قرار گرفت و قول رفع موضوعاتی چون نوسازی بافت فرسوده و رفع کمبود سرانه درمانی را داد. در ادامه نیز جلسه رئیس‌جمهور و شهردار تهران، به همراه سایر مدیران دولتی و شهری در مسجد ابوذر برگزار و پس از شنیدن گزارش مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی برای تسریع در رفع این مشکلات صادر شد که این اقدام نشان از همکاری دوجانبه و مثبت مدیریت شهری و دولت دارد.

برنامه‌ریزی برای نوسازی بافت فرسوده

ابراهیم رئیسی در سخنرانی خود در آستان امامزاده حسن(ع) از افتتاح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منطقه ۱۷ خبر داد و گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی لیست شده و بحث افتتاح و بهره‌برداری آنها را زمانبندی کردیم. رئیس‌جمهور پیرامون بافت فرسوده، تصریح کرد: بافت فرسوده از مسائل مهمی است که برای همکاری مردم در امر نوسازی باید بسته‌های تشویقی قرار داد. در جلسه‌ای با همکاری شهرداری تهران این مسئله را بررسی کردیم و نسبت به حل آن برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته است.

او در جمع مردم جنوب تهران به موضوع تنش‌ آبی اشاره کرد و افزود: رفع تنش آبی ۱۰هزار روستا از ضرورت‌هایی است که آغاز شده و نیمی از مقدار هدف‌گذاری شده، انجام شده است. در تهران نیز خاموشی‌های زیادی داشتیم که در مجموع ۲۲هزار مگاوات کسری و ناترازی برق را شامل شد. اما درحال‌حاضر، با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده و مابقی نیز به سرعت در حال پیگیری است.

نوسازی بافت فرسوده در حریم راه‌آهن

همزمان با این جلسه، وزیر راه‌وشهرسازی از خط راه‌آهن در منطقه ۱۷شهری تهران بازدید کرد. مهرداد بذرپاش، با بیان اینکه خط راه‌آهن این منطقه در سال‌های گذشته به‌دلیل تامین آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، گفت: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تأکید قرار گرفت. ازجمله این موضوعات، تامین ایمنی، تهویه مناسب، روشنایی کافی و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران از تونل هنگام وقوع بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد. او در ادامه با اشاره به اینکه در توافق شرکت راه‌آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود، افزود: در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی‌، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده‌رو شد که هم‌اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده‌روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف‌نظرهایی درخصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: درخصوص حریم‌های مسیر راه‌آهن باید تصمیم‌گیری شود. در حریم ۱۷‌متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود. وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷متر در محدوده ۳۰متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم‌اکنون منتظر تأیید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد. او با بیان اینکه درصورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰متری از حریم ۱۷متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی پیدا می‌کنند، گفت: این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه‌آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت‌وساز خواهند یافت.
۱۳هزار پلاک در منطقه‌۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد.

پیگیری آخرین وضعیت فاز دوم بزرگراه بروجردی توسط وزیر کشور

همزمان وزیر کشور نیز با حضور در منطقه ۱۸ از پروژه‌های مهم این منطقه بازدید کرد. احمد وحیدی در جریان جزئیات آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی، رفع معارضان و عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی قرار گرفت، همچنین از ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها در منطقه ۱۸ دیدن کرد. پروژه‌های عمرانی سازمان نوسازی علاوه بر تولید مسکن، بازآفرینی و تبدیل تهدیدات شهری به فرصت‌هاست و در همین راستا باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س)، بازآفرینی طبقه فوقانی تونل قطار راه‌آهن تهران-تبریز است که از سالیان متمادی موجب انفصال شمال و جنوب این خط آهن شده بود و اینک با احداث پروژه‌های مورد نیاز اهالی ضمن ایجاد پیوستگی شهری موجب توزیع عادلانه امکانات شهری در مناطق ١٧ و ١٨ تهران خواهد شد.

انتقال بازار شادآباد از منطقه ۱۸با تأکید وزیر کشور

محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ به خبرنگار همشهری در جریان بازدید رئیس جمهور و وزرا از منطقه، اظهار کرد: طی بازدیدی که رئیس‌جمهور از مناطق جنوب غرب تهران داشت، از بیمارستان یافت‌آباد دیدن شد که در راستای توسعه بیمارستان نیز مصوبات خوبی انجام گرفت که تأثیر خوبی در روند افزایش سرانه بهداشتی منطقه خواهد داشت چراکه در منطقه ۱۸ دچار عقب‌ماندگی جدی هستیم. همچنین با وزیر کشور بازدیدی از فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی داشتیم که برای رفع معارضان تاسیساتی دستوراتی دادند که می‌تواند ساخت این پروژه را تسریع کند. همچنین از بازار آهن شادآباد بازدید شد. این بازار مشکلات زیست‌محیطی، امنیتی و اجتماعی زیادی را برای منطقه ۱۸داشته و یک لکه‌ای است که دور تا دور آن را بافت مسکونی گرفته و مشکلات زیادی ایجاد کرده است. در همین راستا وزیر کشور به استاندار دستور داده تا برای جابه‌جایی بازار آهن کمک کنند و طرحی را برای انتقال بازار آهن ارائه دهند. همچنین برای ساماندهی بازار آهن دستور داده شد تا با مشارکت استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران این اقدام انجام و وضع فعلی ساماندهی شود. پروژه بعدی که با وزیر کشور دیدن شد باغ‌راه حضرت زهرا(س) بود که درخصوص توسعه روند کار دستوراتی دادند تا این باغ‌راه ۹کیلومتری که ۶کیلومتر آن در منطقه ۱۸ است، به‌زودی افتتاح شود.

خسروی بیان کرد: درخصوص حریم نیز صحبت‌هایی با وزیر کشور و استاندار شد هرچند که طی تصمیمات اخیری که استاندار تهران در راستای صیانت از حریم تهران داشتند، بخشی از مشکلات ما حل و در واقع صیانت از حریم به تهران واگذار شده، اما برای حل وضعیت فعلی حریم تهران با سایر شهرستان‌ها، از طریق وزارت راه و شهرسازی اقداماتی انجام خواهد شد. همچنین موضوع حریم راه‌آهن تهران و تبریز نیز در مسجد ابوذر بحث شد که وزیر راه هم گفتند که این مشکل به‌زودی حل خواهد شد.

افزایش سرانه‌های درمانی منطقه ۱۷ به دستور رئیسی

همچنین رضا سیفی، شهردار منطقه ۱۷ به خبرنگار همشهری تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب و جدید دولت در کنار سفرهای استانی، برنامه‎ریزی برای حضور رئیس‌جمهور در مناطق ۲۲گانه شهر تهران است که الگوی جدید برای خدمت بهتر به مردم را ارائه دادند. اهمیت شهر تهران به‌عنوان پایتخت مشخص است، برهمین اساس نخستین حضور رئیس‌جمهور، در مناطق جنوبی تهران بود و متناسب با مسائل و موضوعاتی که مناطق ۱۷ و ۱۸درگیر هستند موضوعاتی مطرح شد.

او افزود: منطقه ۱۷همواره دارای مسائل مختلفی بوده که حل برخی از آن نیاز به همراهی فراتر از شهرداری تهران دارد و نیاز بود رئیس‌جمهور و وزرا در منطقه حضور داشته باشند تا این مشکلات و مسائلی که سال‌هاست مردم این منطقه با آن درگیرند، حل شود. یکی از موضوعات مهمی که در جلسه مطرح شد بحث خط آهن تهران- اهواز بود که حدود ۷کیلومتر از مسیر خط راه‌آهن از بافت مسکونی عبور می‌کند و مزاحمت‌هایی را برای شهروندان داشته که شهرداری بارها این موضوع را پیگیری کرده بود اما به سرانجامی نمی‌رسید. در این بازدید رئیس‌جمهور به وزیر راه‌وشهرسازی تأکید کرد که این موضوع در اسرع وقت حل شود، در همین راستا مقرر شد شهردار تهران با وزیر راه و معاون اجرایی رئیس‌جمهور نسبت به رفع این موضوع اقدام کند. موضوع دیگر مربوط به کمبود سرانه‌های درمانی و بهداشتی در منطقه است و در بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان ضیاییان چند موضوع، توسعه فضای بیمارستان و تجهیز آن که درخواست کارکنان بود، مطرح شد. مقرر شد تا وزارت بهداشت با کمک شهرداری تهران منازل اطراف بیمارستان را تملک کند و برای توسعه بیمارستان اقدام شود.

سیفی بیان کرد: همچنین بودجه‌ای حدود ۴۰۰میلیارد تومان برای افزایش سرانه‌های درمانی منطقه ۱۷ و ۱۸ درنظر گرفته شد. شهردار تهران نیز پیشنهاد داد کارگروهی از وزیران بهداشت، دفاع و کشور به همراه شهرداری تهران تشکیل شود و درباره کارخانه وزارت دفاع که سال‌هاست در منطقه ۱۷ بی‌استفاده مانده به‌منظور تاسیس بیمارستان جدید تصمیم‌گیری شود. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه ۱۷ را درگیر کرده وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را صادر کرد. تمامی تصمیم‌هایی که در جلسه مسجد ابوذر با حضور رئیس‌جمهور گرفته شد به هیأت وزیران برای پیگیری سریع‌تر داده شد و رئیس‌جمهور تأکید داشتند که تمامی مشکلات مردم در زمان کوتاه حل شود.

کد خبر 847361 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهردارى تهران منطقه ۱۷ منطقه ۱۸

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد