Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروزه رشد صنعت گردشگری راه خروج از بن بست اقتصادی در دنیا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، دومین جشنواره هامین با حضور مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، زین الدین کریمدادی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، نوید ملازهی بخشداری مرکزی، حمزه ندرت زهی سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سراوان در روستای هدف گردشگری ناهوک شهرستان سراوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره مجتبی میر حسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سراوان سرزمین نخل و نگاره و زادگاه خورشید ایران است، گفت: این شهرستان به تعبیری عصاره نگارستان یزدان است که تمام زیبایی ها و ظرفیت های گردشگری را می توان در آن دید.

وی دره نگاران، آبشار های زیبا و قلعه تاریخی را از مناطق گردشگری روستای ناهوک عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه رشد صنعت گردشگری راه مناسبی برای خروج از بن بست اقتصادی در دنیا است و می توان از اقتصاد تک محصولی خارج شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان امکان گفت و گو های کشوری و منطقه ای بین اقشار مختلف در مورد تمدن ها، امنیت، وحدت و نشاط اجتماعی را از مزیت های گردشگری دانست و افزود: عدم شناخت کافی از همدیگر باعث بروز مشکلاتی در زمینه وحدت می شود که سفر و گردشگری این شناخت و وحدت را فراهم می کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: انتظار ما از علما و روحانیون این است که در خصوص منزلت دید و بازدید و حکمت سفر کردن از اولین هجرت انجام شده در تاریخ را برای مردم تبیین کنند.

میر حسینی با بیان اینکه سفر و هجرت باعث ایجاد تکامل در افراد و فرهنگ ها شده است، تصریح کرد: با توجه به ماشینی شدن زندگی، ما نیاز داریم که دید و بازدید و خویشتن داری را که بخشی از صنعت گردشگری است زنده کنیم.

وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان به عنوان استان هدف گردشگری در سال 96 انتخاب شده است، اذعان داشت: اگر امروز شاهد کاهش گردشگران هستیم بخاطر ذهنیت منفی ایجاد شده از استان است و این تصویر ذهنی کدر از سیستان و بلوچستان به نقاط مختلف ایران مخابره شده است و تبلیغات منفی به صورت رایگان انجام می شود در حالی که انجام تبلیغات مثبت برای از بین بردن این ذهنیت بد هزینه بر است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هامین یکی از رویداد های مهم ما در سال 96 می باشد، گفت: ایجاد تصویر و ذهنیت خوب در اذعان عمومی می توانیم گام بزرگی در افزایش گردشگران این استان باشد.

وی حفظ آیین ها، آداب و رسوم و فرهنگ مردم بلوچ را از اهداف برگزاری این جشنواره ها عنوان کرد و افزود: برای توسعه صنعت گردشگری باید توجه ویژه ای به فرهنگ ها داشته باشیم و فضاهای شخصی خود را نباید به سمت غربی ها هدایت کنیم.

میر حسینی با بیان اینکه ظرفیت های گردشگری با مشارکت مردم و نهادینه کردن فرهنگ آنها می تواند تغییر کند، اظهار داشت: ایجاد ثروت آفرینی و بهبود معیشت مردم در روستا ها از مهم ترین هدف های توسعه صنعت گردشگری در شهرستان سراوان است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم که با اخذ مجوز های لازم بتوانیم در زمینه اشتغال زایی در سال اقتصاد مقاومتی و ایجاد مجتمع های گردشگری، مکان های بوم گردی و دفاتر خدمات گردشگری گام های موثری برداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان

به گزارش صدای ایران از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  سجادی با عنوان اینکه غرق شدگی در بخش مهرگان شهرستان سراوان عصر سوم اردیبهشت ماه گزارش شد، افزود: با توجه به وقوع سیلاب و بسته شدن راه‌ها، بلافاصله یک تیم امدادی از مرکز اداری جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان با تجهیزات سیلاب به منطقه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: به دلیل شدت سیلاب در منطقه پس از گذشت ۲۰ ساعت تلاش مستمر نیرو‌های امدادی و با فروکش کردن آب در منطقه پیکر ۲ کودک ۱۰ و ۱۳ ساله در رودخانه ماشکید پیدا و تحویل عوامل قضایی و انتظامی شد.

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • غرق شدن دو کودک در رودخانه ماشکید سراوان