Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه میراث و گردشگریگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاضر در نشست خبری «دست آفریدگان» که امروز در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد؛ بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر لزوم همکاری هر چه بیشتر معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و سازمان صدا و سیما، اظهار داشت: البته در دوره فعلی شبکه‌های صدا و سیما همکاری خوبی با ما داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نیاز متقابل سازمان میراث فرهنگی و سازمان صدا و سیما به یکدیگر اشاره کرد و افزود: امروزه سرشت صنایع دستی در حال تغییر است اما تصویر آن هنوز تغییر نکرده است.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تصویری که تا به امروز صدا و سیما از صنایع دستی نشان داده، تولید بوده اما با توجه به آنکه مشکل امروز صنایع دستی فروش است به سازمان صدا و سیما پیشنهاد دادیم که کار مصرف محور باشد و الگوهای صحیح مصرف صنایع دستی ارائه شود.

نامور مطلق ادامه داد: تلاش ما بر این است که الگوهای مصرف صنایع دستی به سمت الگوهای هویتی‌مان سوق داده شود. این کار با تولید مجموعه «دست آفریدگان» انجام می‌شود البته شاید در حد مطلوب نباشد.

وی تصریح کرد: می‌خواهیم تصویر صنایع دستی پویایی که پاسخگوی نیاز خانواده‌های ایرانی است را عرضه کنیم. هدف ما از تولید مجموعه «دست آفریدگان» ارائه الگوی صحیح خرید، مصرف و استفاده صنایع دستی در معماری داخلی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای دستی سازمان میراث فرهنگی در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به اینکه چه برنامه‌ای برای جلوه هر چه بیشتر صنایع دستی در تولیدات داستانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و شبکه‌های خانگی دارید، خاطرنشان کرد: صحبت‌ها در این خصوص با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شده اما هیچ بودجه‌ای برای تبلیغات معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دیده نشده است.

وی به نقش مؤثر سریال «شهرزاد» در ترویج هر چه بیشتر استفاده از زیورآلات سنتی اشاره کرد و گفت: با تولید این سریال کمک شایانی به چرخش اقتصادی هنر زیورآلات سنتی شد.

همچنین، جعفری جلوه مدیر شبکه دوم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از نشست خبری «دست آفریده‌ها» به لزوم حفظ و تداوم حیات صنایع دستی اشاره کرد و اظهار داشت: صنایع دستی یک امر تجملی نبوده و محصولاتی که در قالب آن تولید می‌شوند لوازم زندگی هستند.

وی افزود: صنایع دستی زندگی را در بستر دیروز به سمت فردا می‌برند لذا ادامه حیات صنایع دستی از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیر شبکه دوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنانش از تبدیل شدن چرخه اقتصادی صنایع دستی به یک چرخه اقتصادی جدی ابراز امیدواری کرد و گفت: می‌توان از صنایع دستی به عنوان یکی از نمادهای مشاغل خانگی یاد کرد. امروزه در شرق آسیا توجه ویژه‌ای به صنایع دستی و مشاغل خانگی می‌شود.

جعفری جلوه ادامه داد: وجه سوم اهمیت تداوم حیات صنایع دستی این است که وقتی از صنایع دستی و هنرهای سنتی سخن به میان می‌آید با هنرهای جدید مواجه می‌شویم و نیازمند یکپارچگی هستیم.

وی تصریح کرد: صنایع دستی و هنرهای سنتی می‌توانند خودشان را به هنرهای جدید تسری بدهند تا این هنرها که از خارج وارد کشور شده‌اند هر چه زودتر با فرهنگ ما انطباق پیدا کرده و بومی شوند.

مدیر شبکه دوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با توجه به میزان ادامه حیات صنایع دستی، برنامه‌هایی برای ترویج این صنایع تولید می‌کند. البته این برنامه‌ها باید در تمامی بخش‌های کاری صدا و سیما از جمله بخش خبر و تولید آثار داستانی تهیه شوند.

خبر در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۰۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه

کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 1403 ایجاد شد.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری