Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:55:53 GMT

ثبت نام ۷۹ واحد تولیدی خراسان جنوبی برای دریافت تسهیلات

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۴۹۲۶

ثبت نام ۷۹ واحد تولیدی خراسان جنوبی برای دریافت تسهیلات

بیرجند- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از ثبت نام ۷۹ واحد تولیدی استان در سامانه بهین یاب برای دریافت تسهیلات طرح رونق تولید خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود شهرکی پیش از ظهر چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت:از ابتدای امسال ۲۰ جلسه کارگروه تسهیل و جلسات کارشناسی مختلف در حوزه مسائل تولید در استان برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری پنج جلسه کارگروه تسهیل در وزارت برای واحدهای تولیدی استان، بیان کرد: شرکت بابل صنعت شرق، سمان باقران، صنایع گسترش قاین، قند قهستان طرح هایی بودند که در این کارگروه بررسی شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی همچنین از ثبت نام ۷۹ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات طرح رونق در سامانه بهین یاب خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۴ مورد مربوط به بخش کشاورزی و ۵۵ مورد مربوط به سنصعت و معدن بوده است

ثبت نام ۲۵ واحد برای دریافت تسهیلات بازسازی و نوسازی

شهرکی با بیان اینکه تاکنون در کمیته بررسی ۵۱ مورد بررسی شده است، بیان داشت: از این تعداد ۲۸ مورد در کارگروه استانی بررسی و ارجاع به بانک ها شده است که در مرحله بررسی هستند.

به گفته وی سامانه بهینه یاب از یک ماه قبل بازگشایی شده است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: در حوزه بازسازی و نوسازی ۲۵ مورد ثبت نامی داشته ایم که عمدتا مربوط به بخش صنعت است ۱۴ مورد در کمیته کارشناسی بررسی شده است.

شهرکی با اشاره به اینکه بر اساس بخشنامه دستنور العمل طرح رونق به همه بانک ها ابلاغ شده است، عنوان داشت: باید از فرصت ایجاد شده هم واحدهای تولیدی و هم بانک ها نهایت استفاده را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در کنار برنامه های جاری کارگروه تسهیل جلسات کارشناسی برای بررسی وضعیت واحدهای تولیدی روزانه در سازمان صنعت و معدن استان برگزار می شود.

۶ واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: امروز نیز بخش دیگری از اقدامات کارگروه تعیین تکلیف واحدهایی است که در تملک بانک ها بوده و یا بانک ها اجراییه برای آن ها صادر کرده اند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: بر اساس بررسی های انجام شده در سال گذشته ۲۵ پروژه راکد و تعطیل استان به دلایل مختلف در تملک بانک‌ها قرار داشت.

عباس جرجانی با بیان اینکه از این تعداد چهار طرح در سال گذشته احیا شد، بیان داشت: همچنین از ابتدای امسال شش واحد صنعتی با تعامل بانک ها به سرمایه گذار جدید واگذار و راه اندازی مجدد شده است.

وی تأکید کرد: مابقی این پروژه ها راکد و تعطیل نیز در سال جاری تعیین تکلیف می شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس