Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی در نشست علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه، 25 مردادماه) مجلس شورای اسلامی با درود و رحمت بر شهیدان و خانواده آنان، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دوران دفاع مقدس، مدافعین حرم، جانبازان، ایثارگران و شهدای مجلس شورای اسلامی و شهدای جامعه پزشکی و پیراپزشکی گفت: رحمت الهی را برای همه کسانی که در 4 سال گذشته به ما کمک کردند خواستارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 سال گذشته به رسم همه ادوار در محضر همه نمایندگان برنامه دولت یازدهم را ارائه نمودم برنامه ای که با همیاری جمعی از خردمندان و صاحب نظران حوزه سلامت تدبیر شده بود.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان تصریح کرد: امروز نیز برای اخذ رأی اعتماد از محضر نمایندگان ملت با کارنامه 4 ساله توفیق حضور در مجلس را پیدا کردم. 4 سال گذشته با همه تلخی ها و شیرینی ها به سرعت سپری شد لذا به طور یقین شما حامیان سلامت به ویژه 76 نماینده که در دوره قبل حضور داشتند در پی استماع گزارش عملکرد اینجانب بوده و متعاقب آن همه نمایندگان مجلس دهم انتظار ارائه برنامه 4 ساله دوم را خواهند داشت.

وی افزود: دستاوردهای دوره گذشته که در قالب طرح سلامت و سایر برنامه ها و اقدامات اصلاحی و توسعه ای به واسطه تلاش جهادگران که بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و رؤسا و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته به پشتوانه امدادهای الهی و حمایت مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و رؤسای قوای مقننه و قضایی مراجع و بزرگان و ائمه جمعه و نمایندگان در مجلس و همدلی اعضای هیأت دولت جامعه خدمات پزشکی و پیراپزشکی حاصل شد در بسیاری از موارد کم نظیر و به عنوان تجربیات موفق نظام سلامت قابل ارائه به جامعه جهانی است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در دولت یازدهم گردوغبار کم توجهی از چهره رنجور بهداشت و درمان زدوده شد در حوزه سلامت به گفتمان قالب و اولویت دار دولت و برگ حاکمیت توجه شد تا جایی که علیرغم کاستی ها می توان دولت یازدهم را دولت سلامت محور نامید.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با اشاره به بخش هایی از کارنامه 4 ساله قریب به 500 هزار زن و مرد تلاش گر و خستگی ناپذیر را در دومین وزارتخانه پرجمعیت کشور که بیش از سایر وزارتخانه ها کار و تنوع برای ارائه خدمت دارد، گفت: این وزارتخانه مسئولیت خطیر سلامت ایرانیان را بر دوش دارد در طول 4 سال گذشته با حفظ و ارتقاء سلامت مردم ایران و امانتداری صادق بودیم لذا با مطالعه و مشورت برای اجرای قانون برنامه پنجم و با وقت گذاری و پاکدستی و انجام کار حرفه ای و غیرنمایشی و رعایت نظم و انضباط سبب ارتقاء شاخص های درمانی کشور شده ایم و سلامت مردم را در همه زمینه ها طلب کردیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: هنگامی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد پرداخت بیش از 56 درصد هزینه های سلامت از جیب مردم کشور را در زمره 40 کشور دنیا قرار داد در حالی که این شاخص در 2 برنامه چهارم و پنجم توسعه مورد حمایت قانونگذار قرار گرفته و بهبود آن را تا 30 درصد به دولت های وقت تکلیف کرده بودند.

وی ادامه داد: اینک به استناد بررسی های مرکز آمار ایران مفتخریم این رقم به کمتر از 39 درصد کاهش یافته است لذا کاهش 16 درصدی از میزان پرداخت مستقیم مردم طی کمتر از 3 سال در هیچ جای دنیا سابقه ندارد به ویژه زمانی که متوجه شویم برای کاهش هر یک درصد 790 میلیارد تومان باید هزینه شود که این دولت توانست با کمتر از یک سوم به این توفیق دست یابد.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان یادآور شد: با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قریب به 11 میلیون نفر با پرداخت حق بیمه توسط دولت تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و امروز می توان ادعا کرد که هر ایرانی متقاضی بیمه سلامت صرف نظر از توانایی پرداخت بیمه می تواند تحت پوشش قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر وضعیت بحرانی بیمه ها گفت: این وضعیت مرتبط با بیمه همین بخش است زیرا 11 میلیون نفر بیمه شدند و طبق آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نزدیک به 85 درصد درآمد این افراد کمتر از یک میلیون تومان بود.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل مشکلات بیمه ها غیر از تأمین اجتماعی، از سال جاری در بودجه سالیانه سرانه برای این افراد در نظر گرفته شده بدین معنی که سفره ای در طول 2 سال و نیم گذشته بدون سرانه پهن شده بنابراین کاملا روشن است که صورتحساب ها با مشکل روبه رو می شود البته یقین دارم در دولت دوازدهم با تدابیر پیش بینی شده رئیس جمهور این وضعیت ادامه نخواهد داشت.

عملکرد مثبت وزارت بهداشت در ایجاد 24 هزار تخت بیمارستانی

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان ادامه داد: در مدت اخیر زیرساخت های بهداشتی در قالب ساخت خانه های بهداشت و پایگاه های بهداشت و 24 هزار تخت بیمارستانی مورد توجه قرار گرفته است فرصت های بی نظیری برای خرید راهبردی و نظام ارجاع فراهم شده است.

قاضی زاده هاشمی افزود: در حیطه آموزش و پژوهش با هدف مرجعیت علمی در منطقه و به لطف بهره مندی و همکاری برجسته هیأت های علمی و با طراحی و اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی تحولات چشم گیری عاید ما شد. توسعه راهبردی و هدفمند و مأموریت گرا شدن دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی پزشکی، اجرای برنامه آمایش سرزمینی، تمرکززدایی و ارتقاء توانمندی دانشگاه ها، بین المللی سازی آموزش در حوزه پزشکی، توسعه آموزش عالی و افزایش 30 درصدی ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی و دندان پزشکی و تخصصی از جمله این توفیقات است.

ایران در منطقه رتبه اول تولید علم در رشته پزشکی را دارد

وی یادآور شد: بومی گزینی در کنکور سراسری با اولویت مناطق محروم و روستاها و استقرار نظام ثبت بیماری های برای بیش از 40 برنامه ملی از بزرگ ترین توفیقات دولت از 4 سال گذشته است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران در منطقه رتبه اول تولید علم در رشته پزشکی را دارد و در استنادات علمی رتبه اول را کسب کرده است، همچنین در 4 سال گذشته 30 درصد به تعداد مقالات ایرانی اضافه شده است البته شاید نمایندگانی که در دوره قبل در مجلس حضور داشتند سردرگمی و مراجعات مکرر مردم برای دریافت داروهای ضروری در سال های 90 و 91 را دیده باشید.

کاهش 400 میلیون دلاری واردات دارو در دولت یازدهم

قاضی زاده هاشمی افزود: امروز تعداد داروهای کمیاب به کمتر از 30 قلم در کشور رسیده است، همچنین میزان واردات دارو به رقم یازده میلیون بیمه شده در این دولت نسبت به قبل 400 میلیون دلار کاهش پیدا کرد از سوی دیگر سهم داروهای تولید داخل از کل بازار دارویی که حدود 60 درصد در سال 91 بود به 70 درصد در سال 95 افزایش پیدا کرد، همچنین میزان صادرات به 2 برابر افزایش پیدا کرد بنابراین به طور میانگین در هر ماه 2 داروی جدید وارد بازار شده است.

وی ادامه داد: در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی همیشه حرف و حدیث هایی وجود داشته است بنابراین هر فردی هر مدرک و سندی در این خصوص دارد به دستگاه قضایی ارائه دهد بنابراین ما در برابر قانون تابع هستیم باید تاکید کنم که در طول 2 سال گذشته حاشیه سازی در این حوزه بسیار زیاد بود، در همه دولت ها چندین مسئول در حوزه غذا و دارو تغییر پیدا می کردند اما در این دولت شاهد موفقیت های فراوانی در این حوزه بوده ایم.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نسبت به فساد حساس هستم و اگر کسی در این خصوص مدرک و سندی دارد می تواند ارائه کند هرچند که اشکالات مدیریتی در این حوزه وجود دارد که امیدواریم این اشکالات در دولت دوازدهم مرتفع شود.

قاضی زاده هاشمی در خصوص تعارض منافع و سوالات مطرح شده نمایندگان در این باره افزود: این موضوع به آن معنا است که در بخش بهداشت و درمان از مهندس و در وزارت دادگستری از یک پزشک استفاده شود یا اینکه در حوزه راه و ساختمان از یک متخصص علوم سیاسی استفاده گردد اما مهم این است که از فساد جلوگیری شده و خوشبختانه در حال حاضر در هر وزارتخانه یک فرد مرتبط با حوزه کاری خود تعیین شده است.

عملکرد متولیان حوزه سلامت در طول تاریخ ایران بی نظیر است

وی با اشاره به موضوع شایسته سالاری در اظهارات مخالفان گفت: شایسته سالاری به معنای آن است که هر فردی در جایگاه خود فعالیت کند، افتخار می کنم که در این دولت افرادی که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کردند در طول تاریخ ایران به لحاظ علمی بی نظیر هستند، همچنین از وزرای دولت قبل آقایان فاضل، ملک زاده و دانش جعفری در این دوره کمک های بسیاری به وزارت بهداشت و درمان کردند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص بحث سپرده گذاری در حساب های دانشگاه ها تصریح کرد: برخی نمایندگان صحبت از سپرده گذاری 400 میلیون تومانی در حساب های دانشگاه ها می کنند، در حال حاضر 625 بیمارستان در کشور فعالیت کرده که حدود 120 هزار پرسنل در این بیمارستان ها کار می کنند که متاسفانه هیچ ردیف پرداختی ندارند بنابراین اگر حقوق یک ماه این افراد را حساب کنیم مبلغی به میزان 350 میلیارد تومان می شود که بیمارستان برای اداره امور خود باید میزانی را به عنوان سپرده در حساب های خود داشته باشد.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مسئولیت های هیات امنا با قدرت پیگیری شده و برخی شرکت ها در دولت گذشته درست شده و در حال حاضر فشارهایی به برخی افراد فاسد و در پشت پرده این شرکت های تجهیزات پزشکی وارد شده و در این شرایط از هیات امنای ارزی شکایت می کنند مگر این هیات امنا مصوب مجلس نیست؟ مگر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص اظهار نظر دیوان محاسبات تاکید نکردند که این دستگاه علیرغم همه گستردگی و با دارا بودن صندوق های بسیار جزء پاک ترین ها بوده است.

وی گفت: هیات امنا نه تنها حیاط خلوت نیست، همچنین باید تاکید کرد که برخی مطالب مخالفان از روی اطلاع نیست و باید گفت که حقوق پرداخت شده به بنده در این دولت از دانشگاه و حدود 3 میلیون و 270 بوده است، در عین حال به هیچ کار اقتصادی جز حرفه اصلی خودم در طول سالیان گذشته نپرداخته ام، نه شرکت نه زمین نه ساخت و ساز و نه هیچ چیز دیگری در فعالیت های بنده وجود ندارد. فرزندان من هنوز راه وزارت بهداشت را بلد نیستند و از میان برادران، خواهران و فامیل من و تنها یکی از برادرانم سه نوبت و کمتر از یک ساعت در وزارتخانه حضور داشته است.

ضرورت باز مهندسی جدیدی در حوزه سلامت

وی همچنین ادامه داد: تصور اینجانب آن است که علی‌رغم همه تلاش‌های ارزشمند دلسوزان حوزه سلامت، ما هنوز در ابتدی راه هستیم، تجربه 4 ساله گذشته اقتضاء می‌کند، باز مهندسی جدیدی در حوزه سلامت صورت گیرد، به نحوی که ضمن ارتقاء و نهادینه‌سازی طرح تحول سلامت در انطباق با برنامه ششم توسعه، معقوله پیشگیری و بهداشت که می‌تواند محصول ذاتی ارتقاء شاخص‌های سلامت در کشور باشد را بیشتر از گذشته مورد توجه قرار دهیم.

وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان دولت دوازدهم با تشکر از تعدادی از سخنرانان به دلیل توجه به موضوع بهداشت، گفت:درواقع پرداختن به دارو و درمان مردم در شرایط خاص 4 سال گذشته و کاهش هزینه‌های درمانی آن‌ها که علاوه بر سیاست‌های کلی سلامت و برنامه پنجم توسعه، مطالبه جدی مقام معظم رهبری بود، موجب شد؛ در میدان عمل به این بخش توجه بیشتری شود، اگرچه که توجه به این بخش هرگز به معنای تعطیلی دیگر بخش‌ها نبوده است.

می‌توانید به رتبه جهانی ایران در حوزه بهداشت و درمان کشور در منطقه و دنیا افتخار کنید

وی با یادآوری گزارش دکتر لاریجانی رئیس مجلس در جمع نمایندگان، گفت: براساس گزارش ایشان شما می‌توانید به رتبه جهانی ایران در حوزه بهداشت و درمان کشور در منطقه و دنیا افتخار کنید و آنچه وزرای محترم گذشته انجام دادند که آقای پزشکیان نیز به عنوان یکی از این وزرا در جمع ما هستند، تشکر میکنم.

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: به نظر می‌رسد؛ اقدامات زیرساختی صورت گرفته در بخش درمان باید با رفع اشکالات موجود مبتنی بر تجارب به دست آمده استمرار یابد و در برنامه 4 ساله جدید نیز در چهارچوب سیاست‌های ملی سلامت به احکام برنامه ششم که با مشارکت وزرات بهداشت و مشارکت شما عزیزان تصویب شد، به اجرا در بیاید.

وی بیان کرد: لازم است برای استمرارطرح تحول سلامتتوجه نمایندگان را به دو چالش مهم جلب کنم و برای حل این دو علاوه بر رئیس‌جمهور محترم، از رئیس مجلس و شما نمایندگان استمداد بطلبم، ضمن آنکه تجربه 4 سال گذشته نشان می‌دهد که در کارکرد تولیت با مشکلات جدی و متعددی رو به رو هستیم.

عدم تمرکز تولیت در نظام سلامت پاسخگویی و مدیریت این بخش را بسیار مشکل کرده

وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان دولت دوازدهم با بیان اینکه عدم تمرکز تولیت در نظام سلامت و وزارت بهداشت و تکثیر صندوق‌های بیمه و یکسان نبودن بسته پایه خدمات و جدا بودن شورای عالی بیمه سلامت از تولیت و تعدد مراکز سیاست گذاری و برنامه‌ریزی، پاسخگویی و مدیریت در این بخش را بسیار مشکل کرده است، گفت: برای تامین منابع پایدار نیز اگر مجلس و دولت نظام را سلامت را در تحقق منابع جدید و غیروابسته به فروش نفت -همان طور که رئیس جمهور در سخنان خود قول دادند- یاری کنند، مشکل بیمه‌ها و سازمان‌های بیمه و مطالبات مراکز درمانی حل خواهد شد.

وی ادامه داد: اینک با درس آموزی از اجرا و ارزیابی طرح تحول سلامت و درک عمیق تنگناها و نگاه به اسناد بالادستی به ویژه برنامه ششم توسعه کشور که متاثر از سیاست های کلی سلامت است و از سوی مقام معظم رهبری تنظیم و تصویب شده، نقشه راه و برنامه هایی با اولویت در قالب برنامه سلامت دولت دوازدهم تبیین و تقدیم شما شده است.

کتمان نمی‌کنم که در اجرای برنامه ها و انتخاب همکاران عزیزم دچار اشتباه و خطا نشده ام/خطای من از روی عمد نبوده بلکه قصور بوده، اما تقصیر نبوده

قاضی زاده هاشمی توضیح داد: در رابطه با آنچه که مربوط به گذشته است نیز باید بگویم؛ کتمان نمی‌کنم که در اجرای برنامه ها و انتخاب همکاران عزیزم دچار اشتباه و خطا نشده ام، بالاخره ما همه انسانیم و نقاط ضعف و قوتی داریم، اما خطای من از روی عمد نبوده بلکه قصور بوده، اما تقصیر نبوده است. از همین جا از تمامی کسانی که به من کمک کردند همچون رئیس مجلس، نمایندگان مجلس به ویژه کمیسیون های بهداشت، برنامه و بودجه و اجتماعی صمیمانه تشکر می‌کنم، آنها دولت را یاری کرده و سبب شدند در طول 4 سال گذشته از رنج و درد مردم در حوزه بهداشت کاسته شود.

رضایتمندی 80 درصدی مردم از وزارت بهداشت

وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان دولت دوازدهم با بیان اینکه رضایتمندی 80 درصدی بی نظیر مردم ایران نتیجه کمک ها و تلاش های همه کسانی است که به ما کمک کرده اند، گفت: از شخص آقای رئیس جمهور و برادر عزیزم آقای جهانگیری و آقای نوبخت و شما نمایندگان، معاونین و روسای دانشگاه ها، مدیران و به ویژه معاونت امور مجلس آقای دکتر طاهر موهبتی صمیمانه تشکر می کنم. از میان 186 نماینده که به عنوان موافق ثبت نام کرده بودند نیز خالصانه سپاسگزاری می کنم.

وی اهداف و برنامه های هر بخش و معاونت در وزارتخانه بهداشت با جزئیات و عدد و ارقام مشخص شده است، به ذکر کلیات این اهداف و برنامه ها بسنده کرد و توضیح داد: ما مصمم به تداوم و اصلاح طرح تحول سلامت با تقدم بهداشت و درمان هستیم، استقرار نظام ارجاع و برنامه

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی افزود: مهم‌ترین استاندارد ما پیمایش ملی سلامت روان است که ۱۰ سال یکبار بررسی می‌شود که پژوهش بسیار سنگین و پُر هزینه‌ای است که با نمونه گیری گسترده در کشور در سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسیده و سال ۱۴۰۲ تحلیل داده‌های آن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که نتایج پیمایش ملی سلامت روان چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این پژوهش را اوایل تابستان به نتیجه قطعی برسانیم و چون انتشار بین المللی خواهد داشت در کشور هم اعلام خواهیم کرد و با انتشار آن می‌توانیم آمار دقیق افسردگی و دیگر اختلالات روانی را به طور رسمی اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزود: آنچه را اکنون به طور قطعی می‌توان عنوان کرد این است که بار بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.

مصلحی با بیان اینکه وضعیت‌های جهانی بر اساس مرزهای جغرافیایی و سیاسی تقسیم نمی‌شوند بلکه بر اساس فرهنگ‌ها تقسیم می‌شوند، افزود: به طور مثال در خصوص آسیب روزافزون و بسیار جدی مثل مساله خودکشی در همه کشورهای جهان از جمله کشور ما در حال افزایش است، اما به کشورهای اسلامی که می‌رسد ناگهان می‌بینیم که یک اختلاف معناداری در میزانش هست، رشدش شبیه هم است، اما اگر آنجا ۱۶ در صد هزار است اینجا حدود ۶ تا ۷ در صد هزار نفر است و علتش این است که اینجا باورهای مذهبی و عقاید دینی به عنوان عامل محافظت کننده‌ای است که ممکن است فرد آرزوی پایان زندگی کند، اما اقدام را به تأخیر می‌اندازد. در منطقه ما گزارش‌ها به نحوی است که به طور جدی ما را مستثنی از کل دنیا نمی‌کند.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت روان ما مثل سایر کشورهای دنیا نیاز به مداخله و ورود جدی دارد، اما در عین حال باید با شاخص‌های یکسانی کشورها را با هم مقایسه کرد، چراکه ممکن است گزارشی بر اساس ملاک‌های سبک زندگی و کیفیت زندگی باشد که این یک عددی در می‌آید که باید با کشورهای دیگر مقایسه کرد، اما ممکن است گزارشی مثل پیمایش ملی سلامت روان بر اساس اختلالات متعدد و اختلالات خفیف و شدید و متوسط باشد که داده‌های جهانی دقیقاً مبتنی بر این سنجه نیست، بنابراین برای آنکه ما وضعیت را به درستی بفهمیم نیاز داریم که وضعیت کشورمان را با یک مقیاس واحدی با کشورهای مختلف دنیا بفهمیم به همین خاطر ما باید گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت را مورد تاکید بیشتری قرار دهیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که مسئولان کشور ما به خصوص مسئولان وزارت بهداشت باید در خصوص سلامت روان جامعه و افراد اهتمام کامل داشته باشند، گفت: در چهار سطح باید از عوامل خطر سلامت روانی اجتماعی جلوگیری کرد؛ اول، سطح حاکمیتی با توزیع متوازن ثروت و رفع تبعیض‌ها؛ دوم، سطح مردمی با مشارکت فعال در جلوگیری از عوامل خطر؛ سوم، در سطح خانواده با آموزش مهارت‌های زندگی و فرزند پروری و چهارم، سطح فردی با انتخاب‌های بازدارنده به جای انتخاب‌های پرخطر است.

مصلحی با بیان اینکه توجه به سلامت روان با تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات این حوزه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، افزود: برای نخستین بار یک روز از هفته سلامت، با هدف توجه دادن جامعه و مسئولان به اهمیت سلامت روان به نام «سلامت خانواده؛ سلامت روانی و اجتماعی» نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز سراج به منظور افزایش دسترسی افراد به خدمات سلامت روان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت است، گفت: اعتبارات حوزه سلامت روان به ۵ برابر افزایش پیدا کرد ما برنامه‌ای به عنوان سراج (سلامت روانی اجتماعی) داشتیم، مراکزی که خدمات رایگان سلامت روانی اجتماعی طولانی مدتی را ارائه می‌دهند، این مراکز در گذشته ۲۳ مرکز بود در ۶ ماه گذشته ما تعهد ایجاد ۱۰۰ مرکز را از وزارت بهداشت داشتیم که تا الان تا ۳ برابر افزایش پیدا کرده و تا ماه‌های آینده به ۱۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

کد خبر 6088257 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند