Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- امام جمعه پاوه با اشاره به اراده مصمم مردم پاوه و اورامانات در دفاع از انقلاب اسلامی گفت: هیچ هجمه‌ ای نمی ‌تواند بدنه اورامانات را نسبت به نظام خدشه‌دار کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا ملا قادر قادری امروز پنج‌شنبه در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه پاوه که با حضور آیت‌الله اراکی دبیر مجمع تقریب مذاهب، سردار نقدی معاون فرهنگی سپاه پاسداران، آیت الله علما نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولین کشوری و استانی در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به حاضرین و گرامیداشت شهدای حماسه پاوه، گفت: من چند یادآوری مختصر دارم که به عرض برسانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی را خداوند در ۴ دهه نجات داده گفت: از آنجمله در حصر پاوه بوده است و ۴ مورد موجب شکست حصر پاوه شد.

ملا قادری با بیان اینکه تنها نیروهای حادثه ساز مرداد ۵۸ دشمنان این انقلاب نبودند، گفت: امروز باز هم ما دشمنانی داریم و این دشمنان به شیوه های مختلف علیه ما هستند.

وی اشاره ای نیز اشاره به دلاوریهای شهید چمران داشت و گفت: امروز نیز هزاران شهید چمران در دل ما هستند.

امام جمعه پاوه تصریح کرد: زمان پیروزی انقلاب، ایران اسلامی شاهد انواع ترفندهای دشمنان در نقاط مختلف بود و در آن زمان مردم با مشکلات زیادی مواجه بودند.

وی تصریح کرد: در آن زمان سپاه تازه متولد شده و ارتش نیز دچار دوگانگی شده بود. در آن اگر بنیانگذار انقلاب حفظ ارتش را توصیه نمی کردند امروز ما چون سایر ممالک دچار مشکل بودیم.

ملاقادری یادآور شد: در آن زمان ما بیش از یک هفته در پاوه درگیر بودیم و می گفتند تمام شهرهای مناطق کردنشین ایران دست احزاب سیاسی است و پاوه باید تسلیم شود اما ما درگیر شدیم و مقاومت کردیم و خداوند هم توطئه دشمنان را خنثی کرد و این مردم بی گناه را خداوند تبارک و تعالی نجات داد.

وی اشاره ای به عوامل نجات پاوه داشت و تصریح کرد: انقلاب در ۲۲ بهمن ۵۷ پیروز شد اما پس از آن حادثه پشت حادثه و توطئه پشت توطئه روی کار آمد و امنیت برای طرفداران انقلاب نبود.

امام جمعه پاوه گفت: آنزمان ما ۳ خواسته شامل اینکه مرز ما روی بعثی ها مسدود شود، مسیر کرمانشاه پاوه امن شود و دیگر اینکه اسلحه فروشی به صورت آزاد در شهر برچیده شود، داشتیم.

وی اشاره ای به حماسه پاوه نیز داشت و گفت: ۲۳ ماه رمضان بود که برای اولین بار به پاوه حمله شد و ما ۷ روز درگیر بودیم و علی رغم اینکه آب و برق قطع بود روزه بودیم و تنها ارتباط ما از طریق یک بیسیم با ژاندارمری ارتباط داشتیم.

ملاقادری ادامه داد: ما در این زمان حتی نماز جمعه را در فرمانداری پاوه برگزار کردیم و ۲۷ رمضان بود که ۳ پیام از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی صادر شد که از مردم پاوه تشکر شد و خواستار کمک به این مردم شدند.

وی تاکید و خاطرنشان کرد: لطف خدا، مقاومت مردم و اثرگذاری پیام بنیانگذار رهبری و حضور شهید چمران باعث شد شهر پاوه مقاومت کنند و تسلیم مخالفین نظام نشود و به دست آنان نیفتد.

امام جمعه پاوه یادآور شد: هجمه علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد، دشمن ما با ما اعلام آتش بس نکرده، حصار اقتصادی هر روز باریکتر می شود، تحریم های یومیه داریم فتنه داعش(اگر چه از نظر فیزیکی تمام می شود، اما فکر آن می ماند) وجود دارد، وضعیت زندگی، اشتغال و معیشت مردم ما علیه نظام وجود دارد، لذا ما باید هشیار باشیم.

وی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص مردم پاوه گفت: ایشان ۱۴ فروردین ۶۰ در پیامی از مردم پاوه تشکر کردند.

ملاقادری تاکید کرد:مردم اورامانات علی رغم مسائل و مشکلات موجود اراده‌های مصمم در دفاع از انقلاب اسلامی دارند. البته مسائل و مشکلات را به گوش مسئولین می رسانیم.

وی افزود: این مردم ۳۸ سال بوده اند و هیچ هجمه ای نمی تواند بدنه اورامانات را نسبت به این نظام خدشه دار کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پاسداران با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل غاصب دنیا را متحیر کرد

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری امروز در مراسم رونمایی از سردیس علامه «ملا احمد نودشی» در سخنانی اظهار داشت: مردم عزیز و شریف و مهربان نودشه در تاریخ اورامانات و در زمینه های صنعت، کار، فرهنگ، دانش و دلاوری در حد آگاهی بنده یا رقیب نداشته‌اند و یا کم رقیب بوده‌اند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: در طول ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی غیر از خیر، چیزی از بدنۀ اهل نودشه ندیده‌ام و مردم شریف نودشه همواره در خدمت ایران و انقلاب بوده‌اند.
 
این عالم برجسته اهل سنت تصریح کرد: اورامانات مرکز علم و دانش و علما و عرفا بوده است و در زمان گذشته در خارج پاوه، نودشه و دشه حرف اول را زده‌اند؛ دشه ای که امروز کمتر از آن نام برده می‌شود، عالمان آن در سنندج و سلیمانیه و استانبول و علمای نودشه هم در سنندج و سلیمانیه و اورامانات مفتی عصر خود بوده‌اند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در طول ۴۵ سال گذشته اگر تمام عملیات‌ها و دفاع‌ها و جنگ‌ها را بررسی کنیم، در همۀ این‌ها سپاه سینه را سپر کرده است
 
ماموستا قادری افزود: سپاه پاسداران در ۲۵ فروردین با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل دنیا را متحیر کرد، از این‌جهت ممنون آنان هستم و تبریک عرض می‌کنم.
 
در ادامه از سردیس علامه ملا احمد نودشی  رونمایی شد.
 
براساس این گزارش علامه ملا احمد نودشه ای اهل این شهر در سالهای 1228 تا 1302 قمری و از تاثیرگذارترین عالمان قرن 13 در کردستان بوده است و به عنوان مفتی شهر سلیمانیه عراق در خدمت دین بود.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • خدشه‌ دار شدن عرصه فرهنگ‌ منجر به خرابی سایر بخش‌ها خواهد شد
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • سپاه پاسداران با حمله موشکی و پهبادی به اسرائیل غاصب دنیا را متحیر کرد
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است