Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان و بردسیر نماینده مخالف وزیر پیشنهادی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت در کابینه دولت دوازدهم صبح امروز در جلسه بررسی صلاحیت‌ وزرا در مجلس اظهار داشت: مخالفت بنده از نوع سیاسی و جناحی و حزبی نیست و تنها در راستای مجلس پرسشگر و دولت پاسخگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: روی سخن من با آقای جهانگیری است که بهتر از هر کسی با حوزه صنعت، معدن و تجارت آشنایی دارد و از ایشان انتظار می‌رفت تیم اقتصادی‌ را به مجلس معرفی کند که هماهنگ‌تر از تیم کنونی باشد.

حسن‌پور ادامه داد: با توجه به برنامه‌هایی که ارائه شد، قرار بود ایران در سال ۱۴۰۴ به اوج ترقی و پیشرفت دست یابد و رتبه اول منطقه را به دست آورد. آیا اکنون ایران با توجه به شرایط کنونی می‌تواند به جایگاه برتر منطقه برسد.

این نماینده مجلس ادامه داد: موضوع بعدی بحث اقتصاد مقاومتی است که تنها نسخه نجات ایران اسلامی محسوب می‌شود. برای ایجاد یک میلیون شغل در کشور هماهنگی دولت و مجلس و عزم ملی راهگشا است. ضمن آنکه سایر دستگاه‌ها از دستگاه قضا تا نیروهای مسلح برای اجرای فرمان امام باید هماهنگ شوند.

او افزود: اولین وزارتخانه‌ای که باید به میدان بیاید، وزرات صنعت، معدن و تجارت است تا بتواند وضعیت اسف‌بار بازار را کنترل کند.

حسن‌پور با اشاره به تعطیلی ده‌ها هزار مغازه گفت: چراغ این مغازه‌ها امروز خاموش شده این در حالی است که اگر کارمندی در کشور حقوق عقب‌مانده داشته باشد، این موضوع را در بوق می‌کند.

او گفت: موضوع امروز ما بحث واردات بی‌رویه نیست. مشکل اصلی بحث صادرات است و اینکه باید مشخص شود برای صادرات و نقدینگی در بازار چه اقداماتی انجام می شود. هیچ تسهیلات ویژه‌ای به اصناف کشور که تولیدکنندگان واقعی هستند داده نمی‌شود. ضمن آنکه یارانه تولید و جایزه صادراتی نیز بسیار کمرنگ شده است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر ادامه داد: از یارانه تولید ریالی به تولیدکنندگان پرداخت نشده و چه کسی باید به فکر تولیدکنندگان مظلوم باشد.

او گفت: بدترین شرایط در بخش اصناف تولیدی-توزیعی کشور است که مجبور به پرداخت مالیات هستند.

این نماینده مجلس با اشاره به جایگزینی درآمدهای نفتی گفت: در بخش معدن اتفاقی رخ نداد. این در حالی است که با رونق بخشی به این حوزه می‌توان نرخ بیکاری ۲۵ درصدی را کاهش داد.

او گفت: معادن بزرگ در اختیار دولت هستند که خلاف اصل ۱۴۴ قانون اساسی است. معادن خصولتی‌اند و مردم جایگاهی به عنوان سرمایه نظام در آن ندارند. امروز ۲۰۰ معدن تعطیل شده در کشور داریم. این درحالی است که اگر در بخش واردات ماشین‌آلات سنگین تسهیلاتی به وجود می‌آمد و مجوزها به جای زمان طولانی در زمان کوتاه‌تری ارائه می شد مشکل معادن حل می‌شد.

نماینده بردسیرافزود: آقای شریعتمداری باید به صورت شفاف بیان کند چه تصمیماتی برای معدن اتخاذ خواهند کرد.

حسن‌پور ادامه داد: در حوزه رایزنی‌های اقتصادی هیچ سازوکار مناسبی وجود ندارد و استراتژی مشخصی نیست. این در حالی است که انتصاب رایزن‌ها باید به اتاق‌های اصناف، بازرگانی و تعاون واگذار شوند.

او گفت: بنده در یکی از سفرهایم به خارج از کشور متوجه شدند که این رایزن اقتصادی نه تنها با شرکت‌های بزرگ این کشور ارتباطی برقرار نکرده بلکه تنها راه مدرسه فرزند خود و مسیر سفارت را می‌داند و ۱۰ اقتصاددان برتر این کشور را نمی‌شناسد و جای تاسف دارد.

حسن‌پور با اشاره به کمبود آب در کشور گفت: ۷.۵ میلیون تن فولاد روی زمین مانده و باید در خصوص آب تدبیری درست اندیشیده شود. انسجام و هماهنگی بین وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت، کار، رفاه و جهاد کشاورزی و وزارت اقتصاد باعث خواهد شد تا مشکل اشتغال در کشور حل شود.

او افزود: همچنین در خصوص شهرک‌های صنعتی باید گفت هم اکنون ۲۰ درصد از واحدهای شهرک‌های صنعتی فعالند و قیمت زمین در این شهرک‌ها به حدی بالا است که کسی توانایی خرید آن را ندارد. این در حالی است که باید زمین به صورت رایگان در اختیار فعالین اقتصادی قرار گیرد تا بتوانند خدمات خود را ارائه دهند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد

محمود یزدی گفت: این تسهیلات با هدف توسعه، تامین سرمایه ثابت و در گردش تعاونی ها، از محل منابع داخلی بانک ها و بند "ب" تبصره ۱۶ بودجه ۱۴۰۱ اعطا شده است.

وی اظهار کرد: در مجموع ۷۷۸ شرکت تعاونی در سبزوار فعال است که از طریق فعالیت آن‌ها برای بیش از ۱۳ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سبزوار گفت: عمده تعاونی های ایجاد شده در بخش‌های خدماتی، توزیعی، تولیدی، فرش، مسکن، مصرف، صنعتی و کشاورزی تشکیل شده است.

یزدی افزود: راه‌اندازی اتاق تعاون در سبزوار و صدور کارت بازرگانی، زمینه‌ساز تسهیل صادرات محصولات شرکتهای تعاونی‌ این شهرستان شده و همچنین فعالیت اتاق تعاون سبزوار رفع مشکلات شرکت‌های تعاونی شهرستان در حوزه بیمه و مالیات تعاونگران را به دنبال داشته است.

مرکز شهرستان ۲۸۵ هزار نفری سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم