Web Analytics Made Easy - Statcounter

از چندی پیش منتخبان پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر در سراسر کشور در تکاپوی انتخاب شهردار قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیمگروه استان‌ها، بنا بر اعلام هوشنگ خندان‌دل معاون عمران و توسعه امور، شهری و روستائی وزارت کشور براساس بخشنامه شماره 77809 مورخ 19 مرداد ماه وزیر کشور، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور، با دعوت مسئولان واحدهای تقسیمات کشوری مربوطه در اول شهریورماه 1396، به طور همزمان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا از چندی پیش شاهد تکاپو و پروسه نفس‌گیر بررسی رزومه‌های کاری و توانمندی گزینه‌های متعدد شهرداری‌های مراکز استان‌ها از سوی شوراهای شهر هستیم تا جایی که هر روز اخبار جدیدی از انتخاب گزینه‌های نهایی به‌گوش می‌رسد.

اما با نزدیک‌شدن به زمان آغاز فعالیت رسمی پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور، شاهد اخبار موثق‌تر و مشخص‌شدن گزینه‌های نهایی شهرداری‌های مراکز استان‌ها هستیم که در این گزارش بر آن شدیم تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون انتخاب شهرداران مراکز استان‌های کشور را به اطلاع مخاطبان برسانیم.

تبریز

نام هیچ‌کسی برای شهرداری تبریز در شورای شهر مطرح نشده است‌

محمدباقر بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، درباره آخرین روند انتخاب شهردار تبریز اظهار داشت: هنوز روی گزینه‌ها و مصداق‌ها وارد نشده‌ایم. گزینه‌هایی هم که رسانه‌ها مطرح می‌کنند همگی شایعه است و نام هیچ کسی در شورا مطرح نشده است.

رئیس سنی دوره پنجم شورای شهر تبریز افزود: درباره انتخاب رئیس شورا هم هیچ بحثی نشده و دوشنبه قرار است درباره تعیین هیئت رئیسه بحث شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در تبریز نیز همانند تهران پیش از آغاز به کار شورا، شهردار جدید تعیین خواهد شد گفت: وضعیت تهران ویژه است. آنجا همگی از یک لیست آمده‌اند و از طرفی هم تعداد نیروهای کیفی بالاست اما این جا وضعیت متفاوت است و فکر نمی‌کنم تا رسمیت یافتن شورا بتوانیم شهردار جدید را تعیین کنیم. ممکن است بعد از آغاز به‌کار شورا هم با سرپرست کار کنیم ولی در نهایت همه‌چیز وابسته به تصمیم 13 عضو شوراست.

بهشتیدرباره عملکرد صادق نجفی شهردار فعلی تبریز اظهار داشت: عملکرد شهردار باید به صورت علمی بررسی شود یعنی باید به 4 سال قبل مراجعه کنیم و ببینیم زمانی که شورا و شهردار شروع به کار کرده بودند، وضعیت چطور بود و چه امکاناتی داشتند و چه کارهایی کرده‌اند؛ ارزیابی باید دقیق و درست باشد.

رئیس سنی دوره پنجم شورای شهر گفت: جمعاً 27 شاخص برای تعیین شهردار جدید در نظر گرفته شده که پاک‌دستی و تجربه کاری مناسب و با برنامه‌بودن در اولویت است. شهردار باید شهر را به شیوه صحیح اداره کند و اطلاع داشته باشد که اصلاً در دنیا شهر را چطور اداره می‌کنند و بتواند از تجربیات شهرها و کشورهای دیگر استفاده کند.

بهشتی افزود: توافق بر این است که هر عضو شورا 3 کاندیدا برای شهرداری معرفی کند و از بین آن‌ها کسانی که رأی بیش‌تری بیاورند، مثلاً 7 نفر، انتخاب می‌شوند و از آن‌ها خواسته می‌شود برنامه بدهند و این یعنی هنوز مراحل مختلفی برای انتخاب شهردار باقی مانده است.

ارومیه

محمد حضرت‌پور به‌عنوان شهردار ارومیه معرفی می‌شود

محمدرضا علیزاده امامزاده درگفت‌وگوبا خبرنگار تسنیم درارومیه، با تشریح جلسه اخیر شورای شهرپنجمارومیه که در ارتباط با انتخاب شهردار برگزار شد، اظهار داشت: براساس بخشنامه نخستین وظیفه شورای شهر جدید تعیین تکلیف پست شهرداری است.

وی گفت: به این منظور26گزینه پیشنهادی توسط اعضای شورای شهرپنجمدر صحن شورا مطرح شد و از میان این26نفر14نفر به سبب اینکه مدرک تحصیلی آنها متناسب با درجه11شهرداری ارومیه نبود رد صلاحیت شدند و3نفر دیگر هم به علت مواردی چون کهولت سن و بازنشستگی شرایط لازم را برای تصدی پست خطیر شهرداری پیدا نکردند.

علیزاده امامزاده گفت:رأیگیری بین9نفر باقیمانده انجام گرفت و نظر بر این شد که افرادی که بتوانند بیشتر از5رأیکسب کنندبرنامه‌ایبرای اداره شهر ارائه نمایند.

وی افزود: از میان این9نفر، حضرت‌پور9رأی، شریف‌نژاد3رأی، محمودی3رأیو بقیه دوستان حداکثریکرأیبه‌دستآوردند اما برای اینکه شک وشبهه‌ایپیش نیاید ازشریف نژاد و محمودی نیز خواسته شد تا برنامه خود را ارائه دهند.

منتخب شورایپنجمشهر ارومیه اظهار داشت: در جلسه بعدی شورا که پس‌ از همین جلسه برگزار شد، حضرت‌پور از عملکرد خود در دورهچهارمدفاع و برای دوره بعدی برنامه مدونی ارائه کرد اما شریف‌نژاد و محمودی هر کدام به دلایلی موفق به ارائه برنامه نشدند که تصمیم حاضرین در شورا بر این شد که تا پنجشنبه همینهفته نیز به آن‌ها فرصت داده شود.

وی اذعان کرد:در نهایتپیش‌بینیمی‌شودکه با توجه به اقبال عمومی مردم و اعضای شورای شهر به ابقای محمد حضرت‌پور در پست شهرداری ارومیه وی یکم شهریورماهبه‌طوررسمیبه‌عنوانشهردار ارومیه معرفی شود.

اصفهان

4 گزینه نهایی شهرداری اصفهان مشخص شدند+ سوابق

به گزارش تسنیم از اصفهان، فتح‌الله معین با اشاره به ادامه بررسی برنامه‌های پیشنهادی گزینه‌های شهرداری اظهار داشت: در ادامه بررسی برنامه‌های پیشنهادی گزینه‌های شهرداری اصفهان صبح امروز سیدمحمود حسینی استاندار اسبق اصفهان و سیستان و بلوچستان برنامه خود را ارائه دادند و اظهار کردند ارائه این برنامه برایانتقال نظرات و تجربیات خود در زمینهمدیریت شهری اصفهان به منتخبین مردم است.

وی اضافه کرد: در این برنامه که تحت عنوان اصفهان پایدار، ارتقاء رفاه و مشارکت شهروندان تدوین‌شده که به نقاط قوت و مشکلات شهری با رعایت آینده‌نگری توجه ویژه به عمل آمد و آمادگی خود را برایهمکاری با شورا و شهردار منتخب اعلام و اظهار داشتند که بنده کماکان آمادگی پیگیری مشکلات اصفهان را در سطح ملی دارم.

رئیس موقت منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: سپسمهدی جمالی‌نژاد شهردار فعلی اصفهان در جلسه حاضر و گزارش مبسوطی درباره کارهای انجام شده در طول دوره مسئولیت خود در شهرداری اصفهان و تغییراتی که در طول دوره خدمت در شهر اصفهان و نحوه مدیریت آن ایجاد کرده بودند، به جلسه ارائه و اظهار داشت که برنامه کار بنده برنامه اصفهان1400 است که به شورای شهر ارائه و در دست اجرا و ارزیابی است.

وی ادامه داد: وی در ادامه اظهار داشتند که باوجود داشتن انگیزه و توان لازم برای ادامه خدمت برایاحترام به رأی مردم و نمایندگان آن‌ها در شورای اسلامی شهر از ادامه خدمت در سمت شهردار به‌منظور آزادی شورای اسلامی و اقتصاد به گردش مدیریت درخواست معافیت دارم که اعضای پنجمین دوره شورای شهر اصفهان از زحمات و حسن نظر ویتقدیر کردند.

معین تأکید کرد: در ادامه برایتعیین چهار نفر از بین هشت گزینه شهرداری اصفهان افراد و نظریات جمعی اعضای منتخب شورای پنجم سیدمهدی ابطحی، مهدی فاتحی، سیدرضا عقدایی و قدرت‌الله نوروزی مشخص شدند که در مراحل بعدی تا آغاز به کار رسمی شورا گزینه شهرداری اصفهان مشخص خواهد شد.

به گزارش تسنیم، سوابق گزینه‌های پیش روی شهرداری اصفهان به شرح زیر است:

*سید‌مهدی ابطحیمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشیار، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

*سید رضا عقداییمعاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان

*مهدی فاتحیرئیس شورای راهبردی شهرهای جدید کشور و شهردار بهارستان

*قدرت‌الله نوروزیعضو هیئت علمی و مدیر گروه حقوق دانشگاه اصفهان و فرماندار اصفهان در دولت اصلاحات

کرج

5 گزینه مطرح برای شهردار کرج را بشناسیم+ اسامی

محمدحسین خلیلی‌اردکانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درکرجبا اشاره به روند انتخاب شهردارکرج در شورای شهر کرج اظهار داشت: بنده نزدیک به 90 نفر از افراد گوناگون مانند شهرداران، استانداران، نمایندگان مجلس و معاونان استاندار را بررسی کردم.

رئیس سنی شورای پنجم شهر کرج با بیان اینکه بعد از مشورت با اعضای شورای پنجم بعد از بررسی افراد گوناگون در نهایت 32 نفر انتخاب شدند، ادامه داد: بعد از بررسی این 32 نفر، 7 نفر انتخاب شدند.

وی با ابراز اینکه این 7 نفر عملکرد گذشته خود را ارائه دادند و خود را معرفی کردند، بیان کرد: منتخبین مردم از این افراد سؤال‌های خود را پرسیدند و در نهایت 5 نفر انتخاب شدند.

خلیلی‌اردکانی با بیان اینکه این 5 نفر باید در یک جلسه برنامه‌های خود را برای شهردار شدن به نمایندگان مردم ارائه دهند، اضافه کرد: روز دوشنبه جلسه‌ای که این افراد باید برنامه‌ خود را ارائه دهند، مشخص می‌شود.

وی با اشاره به منتخبانسمت شهرداری کرج، اظهار داشت: آقایانمصطفی سلیمیبا سابقه شهرداری مناطق گوناگون تهران،نصیریاز شهرداران مناطق تهران،نوذرپوراز شهرداران مناطق تهران،مقدس‌زادهاز شهرداران مناطق تهران ومحسن صادقیاز مدیران وزارت کشور نامزدهای شهرداری کرج هستند.

بوشهر

گزینه‌های مطرح برای تصدی پست شهرداری بوشهر

براساس آخرین اطلاعات کسب شده 10 گزینه برای تصدی پست شهردار بوشهر معرفی شده که در جلسه‌ای تخصصی، گزینه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و با رای‌گیری اعضای شورای شهر، شهردار بوشهر انتخاب و معرفی می‌شود.

رئیس شورای شهر بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر اظهار داشت: 22 مرداد گزینه‌های تصدی شهرداری بوشهر مشخص می‌شود.

عبدالخالق برزگرزاده بیان کرد: مقرر شد در این جلسه هرکدام از منتخبان 2 گزینه برای تصدی پست شهرداری بوشهر معرفی کنند.گزینه‌های تصدی پست شهرداری بوشهر به شرح ذیل است:

1- غلامعلی میگلی‌نژاد شهردار فعلی بوشهرسابقه شهردار بوشهر و نمایندگی مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس هشتم در کارنامه دارد.

2-مسعود شکوهیعضو شورای سوم شهر بوشهر، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش و معاون اداره کل آموزش و پرورش

3- فضل‌الله توسلیشهردار سابق بوشهر

4- مسعود نصوریمدیرعامل فعلی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر، مدیرعامل سابق منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و معاون اسبق امور عمرانی استاندار بوشهر

5- امان‌الله شجاعیعضو شورای شهر سوم بوشهر و رئیس سرمایه‌گذاری استانداری بوشهر

6- حمید پورحیدرنایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی استان بوشهر

نبی دهقان،علی یاسین، فرشاد فرزین و احمد جعفری‌نسب از دیگر گزینه‌های تصدی پست شهرداری بوشهر است.

تهران

نجفی بدون رقیب شهردار منتخب شد/ استعفای مهرعلیزاده در آخرین لحظه

به گزارش تسنیم از تهران، در حالی که جلسه انتخاب شهردار تهرانبا حضور 3 کاندیدای نهایی یعنی الهه کولایی، محمدعلی نجفی و محسن مهرعلیزاده آغاز شده بود و آنها ساعت‌ها به ارائه برنامه‌های مفصل خود به‌منظور تصدی شهرداری تهران پرداختند اما در نهایت محمدعلی نجفی که از روزهای قبل به‌عنوان گزینه‌ اصلی معرفی شده بود، بدون رقیب، از سوی 21 عضو شورای شهر به‌عنوان شهردار تهران انتخاب شد.

در حالی که کمتر از 30 دقیقه قبل از رأی‌گیری الهه کولایی انصراف خود را اعلام کرده بود تا رقابت اصلی بین محمدعلی نجفی و محسن مهرعلیزاده برگزار شود، در آخرین لحظات نیز مهرعلیزاده کنار کشید تا محمدعلی نجفی تنها گزینه پیشِ‌روی اعضای شورای شهر باشد.

آن‌طور که محسن هاشمی بعد از خروج از جلسه اعلام کرد، نجفی با کسب 21 رأی به‌عنوان منتخب شورای شهر معرفی شده است.

مشهدمقدس

قاسم تقی‌زاده خامسی شهردار مشهد‌مقدس شد + سوابق

براساس گزارش خبرنگار تسنیم ازمشهدمقدس، شورای شهر پنجم مشهد با انتخاب شهردار جدید مشهد نخستین اقدام جدی خود را صورت داد و قاسم تقی‌زاده خامسی را به‌عنوان شهردار جدید مشهد انتخاب کرد.

تقی‌زاده خامسی دارای تجربه‌ای 25ساله در مدیریت شهری و متولد مشهد است. وی6 سال معاون خدمات شهری کرباسچی در دوره حضورش در شهرداری تهرانبوده است.

وی که دارایکارشناسی ارشد عمران بوده؛هم‌اکنون مشاور اتاق بازرگانی تهران است. همچنینشهردار جدید مشهد‌ مقدسدر سال‌های 66 تا 71 معاون‌ فنی استانداری خراسان‌رضوی بوده و با مسائل استان خراسان‌رضوی نیز تا حدی آشنایی دارد.

بجنورد

شهردار آینده بجنورد کیست؟

تنها فردی که تاکنون نامی از گزینه‌های مطرح در شورا را رسانه‌ای کرده٬ سید محسن موسوی است. عضو منتخب شورای پنجم شهر بجنورد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: فعلا برای اعلام گزینه‌ها زود است ولی افرادی مدنظر شورا هستند که باید با آن‌ها برای شهرداری بجنورد رایزنی شود.

وی افزود: آقایان روح‌الله براتیان، محسن برزوئی و خلیل الله کاظمی از گزینه‌های مطرح برای تصدی شهرداری بجنورد هستند ولی در این میان، اقبال اعضاء برای شهردار شدن روح‌الله براتیان، بیشتر از سایر گزینه‌ها است.

محسن برزوئی

محسن برزوئی شهردار اسبق بجنورد، نیشابور و مناطق مختلف شهرداری مشهد است. وی دارای لیسانس عمران بوده و عضویت در هیئت‌مدیره شرکت مسکن‌سازان ثامن و شهرداری ثامن مشهد را نیز در کارنامه خود دارد. برزوئی از نام‌هایی است که همیشه برای انتخاب شهردار بجنورد مطرح بوده ولی پس از سال 78 و پایان کارش به عنوان شهردار بجنورد، دیگر مسئولیتی را در شهرداری این شهر نپذیرفته است.

وی در گفت‌وگو با تسنیم در مورد قرار گرفتن نامش در بین گزینه‌های شهرداری بجنورد اظهار داشت: به هیچ وجه این موضوع صحت نداشته و هیچ صحبتی نیز با من نشده است. علاقه‌ای هم به قبول مسئولیت در شهرداری بجنورد ندارم.

خلیل الله کاظمی

خلیل‌الله کاظمی در حال حاضر معاون خدمات شهری شهرداری مشهد است. از او به عنوان یکی از گزینه‌های شهرداری مشهد نیز نام برده می‌شود.

وی دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری است. عضویت هیئت مدیره سازمان خدمات موتوری٬ سازمان بازیافت و تبدیل مواد و عضویت سازمان نظام مهندسی استان خراسان در پرونده کاری وی ثبت شده است.

روح الله براتیان

روح‌الله براتیان، مهم‌ترین گزینه اعضای پنجمین دوره شورای شهر بجنورد برای قبول مسئولیت شهرداری است. وی معاون اداری و مالی سازمان حمل و نقل پایانه‌های استان است و در کلاس‌های مدیریت خانواده نیز تدریس و سخن‌رانی می‌کند. حضور 3 ساله او به عنوان شهردار در بجنورد همراه با چالش‌هایی با شورای چهارم بود که در نهایت براتیان را مجبور به استعفا کرد.

اعضای شورای چهارم سئوالاتی در مورد برنامه اعلامی براتیان، بدهی‌های شهرداری و عملکرد هزینه‌ای شهرداری و مدرک تحصیلی وی داشتند که سبب جدایی او از شهرداری بجنورد شد. در حال حاضر بنا بر اعلام غیررسمی اکثر اعضای شورا، وی به عنوان مهم‌ترین گزینه شهرداری بجنورد مطرح است.

اهواز

نخستین گزینه شهرداری اهواز برنامه‌هایش را به شورای شهر ارائه داد

محمدرضا ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: اقدامات خوبی برای انتخاب شهردار اهواز از سوی شورای شهر پنجم انجام شد.گزینه‌های زیادی برای تصدی شهرداری اهواز مدنظر شورای شهر بود که فرم ارزیابی عملکرد و سوابق برای آنها ارسال شد که برخی هنوز این فرم را برای ما نفرستادند.

منتخب پنجمین دوره شورای شهر اهواز در ادامه مهدی جمالی‌نژاد شهردار فعلی اصفهان را یکی از گزینه‌های مورد نظر شهرداری این کلانشهر معرفی و عنوان کرد: آقای جمالی‌نژاد به دعوت اعضای منتخب شورای شهر اهواز به این شهر سفر کرد و به همراه برخی از اعضای این شورا بازدیدی از مناطق شهر انجام داد.

ایزدی با بیان اینکه شهردار اصفهان یکی از گزینه‌ها برای تصدی شهرداری کلانشهر اهواز است، گفت: جمالی‌نژاد در ادامه سفر خود به خوزستان در جلسه حدود 6 ساعته شورای منتخب حضور یافت و برنامه‌های خود را ارائه داد.

وی با اشاره به اینکه گزینه‌های دیگری نیز برای تصدی شهرداری کلانشهر اهواز مدنظر بود اضافه کرد: از جمله این گزینه‌ها می‌توان به منصور کتانباف شهردار پیشین اهواز، مرتضی سقاییان‌نژاد شهردار قم، علیرضا نوین شهردار پیشین تبریز و علیرضا پاک‌فطرت شهردار شیراز اشاره کرد که همگی انصراف دادند.

عضو منتخب شورای شهر اهواز با یادآوری این مطلب که برای تصدی پست شهرداری کلانشهر اهواز گزینه‌های بومی و غیربومی دیگری نیز مدنظر است، تصریح کرد: افراد مورد نظر برای این پست باید سوابقی همچون وزیر یا معاون وزیر، استاندار یا معاون استاندار، شهردار کلانشهر یا معاون آن، همچنین شهردار یکی از مناطق تهران را در کارنامه خود داشته باشند.

سمنان

بیش از 8 گزینهشانس تصدی شهرداری سمنان را دارند

عباسعلی طالب بیدختی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درسمناناظهار داشت: جلسات زیادی برای تعیین شهردار سمنان و روند مدیریت این شهر به‌عنوان مرکز استان سمنان با حضور اعضای منتخب در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان برگزارشده است.

وی با اشاره به اینکه گزینه‌های متعددی برای تصدی سمت شهرداری سمنان در جلسات اعضای منتخب در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان مطرح و سوابق آنان بررسی‌شده است تصریح کرد: هنوز گزینه نهایی شهرداری سمنان مشخص نیست.

منتخب مردم در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان در پاسخ به این پرسش تسنیم مبنی بر اینکه چه تعداد از نامزدهای تصدی پست شهرداری سمنان برای بررسی بیشتر باقی‌مانده‌اند خاطرنشان کرد: 8 نفر یا بیشتر از آن، همچنان شانس تصدی شهرداری در سمنان را دارند.

طالب بیدختی با امتناع از اعلام گزینه‌های مطرح برای تصدی شهرداری سمنان تأکید کرد: محتوای جلسات منتخبان مردم در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان محرمانه است.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر زمان نهایی شدن گزینه موردنظر منتخبان مردم در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان برای تصدی شهرداری این شهر گفت: همه‌چیز امکان دارد؛ حتی اینکه گزینه نهایی شهرداری سمنان در نخستین روز کاری شورای شهر پنجم انتخاب نشود؛ البته ممکن است تا آن روز گزینه نهایی مشخص شود که در این صورت اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

زاهدان

8 گزینه مطرح برای شهرداری زاهدان چه کسانی هستند؟

براساس اطلاعات کسب شده توسط خبرنگاران تسنیم از اعضای شورای شهر زاهدان، گزینه‌هایی که تاکنون جهت کسب عنوان شهردار زاهدان مطرح شده‌اند به شرح زیر است:

محمد خاشی شهردار فعلی زاهداننذیراحمد هاشمزهی شهردار فعلی منطقه 5 زاهداناحمدرضا ریگی معاون فعلی حمل و نقل و ترافیک شهرداری زاهدانمحمدمهدی مرعشی مدیرعامل فعلی سازمان پارک‌ها و فضای سبز زاهدانمحمدامیر براهویی عضو فعلی شورای شهر زاهدانمشتاق‌احمد ریگی عضو فعلی شورای شهر زاهدانعبدالقادر پربار شهردار اسبق ایرانشهرانوش امینی‌فرد شهردار فعلی ایرانشهر

شیراز

5 گزینه نهایی برای شهرداری شیراز

براساس گزارش خبرنگار تسنیم از شیراز، در جلسه‌‌ای که با حضور اعضای منتخب شورای پنج شیراز برگزار شد، اعضا به رای‌گیری برای انتخاب پنج گزینه پرداختند. در پایان پس از رای‌گیری پنج‌نفر اول زیر برای انتخاب مرحله بعد در تصدی پست شهردار شیراز انتخاب شدند:

حیدر اسکندرپور 11 رایعبدالحمید معافیان 10 رایمحمد‌رضا حسن‌پور 8 رایسید احمد موسوی 7 راینادر طیبی 7 رایغلامرضا نامورچی 5 رایسیروس سلیمی‌پور 3 رایعظیم عظیمی‌فر بدون رای

قزوین

اسامی و سوابق 4 گزینه مطرحشهردار قزوین

حکمت‌الله داودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار داشت: هنوز به جمع‌بندی کاملی برای انتخاب شهردار قزوین نرسیده‌ایم و لیست کسانی که مقرر شده بود رزومه خود را ارائه کنند هنوز کامل نشده است.

وی افزود: در همین هفته جلسه‌ای با اعضای شورای شهر برگزار می‌کنیم و با اجرای رأی‌گیری شهردار قزوین را انتخابو انشا‌الله تا پایان هفته اعلام می‌کنیم.

فرج‌الله فصیحی رامندیمنتخب شورای شهر قزوین نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: هنوز جلسه رسمی برای انتخاب شهردار قزوین برگزار نشده و چهار گزینه مطرح شده هم در جلسات خصوصی طیف اصلاح‌طلبان است که البته همه گزینه‌ها هم نیستند و گزینه تعدادی از اعضای شورا هستند.

وی افزود: اعتقاد بنده این است که اگر بنا به تغییر مسعود نصرتی باشد، باید شهرداری قوی‌تر از وی منصوب شود, نمی‌شود شهردار یک شهر 500 هزار نفری را تودیع و شهردار شهر 10 هزار نفری را منصوب کنیم.

منتخب شورای شهر قزوین تصریح کرد: در میان این گزینه‌ها تنها پروین‌نیا رزومه قوی‌تری دارد که وی هم 15 سال از کار اجرایی دور بوده است.

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست خبری جبهه مردمی ایران قوی با محوریت رونمایی از فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تمامی حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور با حضور سردار افشار، حجت الاسلام تقوی، محمد ناظمی اردکانی و اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای مرحله دوم انتخابات شهر تهران برگزار شد.

بنابر روایت مهر، در ابتدای این نشست سردار علیرضا افشار با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت بنیانگذار مکتب تشیع امام صادق (ع) گفت: جبهه مردمی ایران قوی متشکل از شش حزب و ۷۰ تشکل مردمی ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌باشد که تلاش می‌کند در عرصه سیاسی یک نهاد انقلابی و جهادی با رویکرد خدمت ایثارگرانه بدون سهم خواهی از قدرت را پایه گذاری نماید.

رئیس شورای راهبردی جبهه ایران قوی ادامه داد: جبهه مردمی ایران قوی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌کوشد تا با بصیرت افزایی در جامعه، نهادینه سازی اخلاق سیاسی، کمک به حل مسائل مختلف نظام و جلب مشارکت مردم، وحدت و همدلی را در عرصه سیاسی به ارمغان بیاورد.

افشار اظهار کرد: تاکید جبهه مردمی ایران قوی به شایسته سالاری است لذا ما افرادی که در فهرست انتخاباتی جبهه پیشنهاد می‌دهیم در سایر ائتلاف‌ها، جبهه‌ها و جمعیت‌ها حضور دارند لذا ما مقید نمی‌دانیم که افراد منتسب به خودمان را معرفی کنیم و از همه گروه‌ها و حزب‌ها در لیست ما افرادی حضور دارند و شایسته‌ترین آنها هستند که به مردم معرفی می‌کنیم.

سردار افشار با بیان اینکه هدف اصلی جبهه مردمی ایران قوی در انتخابات‌ها جلب مشارکت مردم می‌باشد، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم احساس جدایی از مسئولین نکنند و مردمی زندگی کردن مدیران از شاخصه‌ها و مطالبات اصلی جبهه مردمی ایران قوی می‌باشد.

رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: ان شاءالله ما بتوانیم با معرفی افراد متخصص، شایسته و انقلابی مجلس دوازدهم را به عنوان یک مجلس الگو و نمونه در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم و در همین راستا جبهه مردمی ایران قوی کار خود را توسعه خواهد داد و سعی خواهد کرد فعالیت‌هایش فقط محدود به ایام انتخابات نباشد بلکه در بین انتخابات‌ها به اهدافی که اشاره شد فعالیت مستمر و قدرتمندی داشته باشد.

در ادامه این نشست سیدرضا تقوی با بیان اینکه انتخابات پیوند مردم با نظام است، اظهار کرد: انتخابات تعیین سرنوشت است و نمایندگان منتخب مردم باید سنگربان نظام و انقلاب در این مسئولیت خطیر باشند و با پرهیز از دنیاطلبی و رعایت اصول اخلاقی در این آزمایش و امتحان الهی در راستای خدمت به مردم در مسند نمایندگی مجلس سربلند و روسفید باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران بیان کرد: مجلس باید به روز و دشمن شناس باشد تا بتواند به وظایف اصلی خود در کمیسیون‌ها در جهت قانونگذاری صحیح و رفع مشکلات مردم قدم بردارد.

رئیس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تطمیع و زد و بندهای سیاسی را کنار گذاشت تا افراد شایسته و متخصص در ریاست کمیسیون‌ها و مجلس قرار بگیرند.

تقوی در پایان سخنان خود هرگونه اختلاف بر سر منافع حزبی و شخصی را سقوط ارزش‌ها قلمداد نموده و تاکید کرد: منتخبین مردم در مسند نمایندگی مجلس باید برای رضای خدا و مردم تمام تلاش خود را به کار ببندد و از نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف نیز استفاده و بهره‌های لازم را در جهت تشکیل مجلسی قوی و انقلابی صورت بدهند.

در پایان این نشست خبری محمد ناظمی اردکانی با ارائه گزارشی از فعالیت کمیته‌های تخصصی جبهه مردمی ایران قوی و ارائه نتایج تحقیقاتی و کارشناسی کمیته‌ها به معاون اول رئیس جمهور و معاون اقتصادی دولت بیان کرد: اولویت مجلس دوازدهم باید معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی باشد و تلاش در جهت بهبود فضای حکمرانی کشور که از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب می‌باشد باید به ملثه ظهور و بروز برسد.

دبیر کل جبهه مردمی ایران قوی، عدالت و رعایت قانون را از اصلی ترین وظیفه نمایندگان منتخب مجلس قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: نمایندگان با استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی باید مشارکت جدی مردم در اداره کشور را با توجه به شعار سال رقم بزنند و با استفاده از برنامه هفتم توسعه و همگرایی بین ارکان نظام و ایجاد وحدت حقیقی در مجلس دوازدهم کارآمدی خود را ثابت کنند.

ناظمی اردکانی در پایان سخنان خود با اشاره به رونمایی از فهرست نهایی مورد حمایت جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نامزدهای مورد حمایت جبهه در چند جلسه مستمر با حضور نامزدهای راه یافته به دور دوم و با رأی گیری از میان اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل اعلام می‌شود:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_ محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_ زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:

محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:

سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:

رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:

حسین رجایی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:

صادق کمائی

سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:

ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:

سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:

محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:

سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:

سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:

عبدالرضا مصری

جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:

قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:

محمدرضا ملکشاهی راد

هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:

علی کشوری

مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:

احمد آریایی نژاد

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902945

دیگر خبرها

  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند