Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@05:23:13 GMT

۵۰ هزار رقبه موقوفات در مازندران سنددار شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۴۴۴۷۱

۵۰ هزار رقبه موقوفات در مازندران سنددار شدند

ساری- معاون سابق حقوقی و ثبتی اداره اوقاف مازندران، از سنددار شدن ۵۰ هزار و ۵۰۴ رقبه موقوفات طی ۴ سال اخیر در مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی باقرزاده، عصر شنیه در آیین تکریم و معارفه معاون حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهار کرد: طی چهار سال تلاش شد نیروهای متخصص در بخش‌های حقوقی و ثبتی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شاهد افزایش بکارگیری مشاوران حقوقی و ثبتی در سطح اداره کل و ادارات شهرستانها بودیم، افزود: چندین جلسه مشترک با منابع طبیعی و اداره ثبت بصورت استانی و شهرستانی برگزار شد.

معاون سابق حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه هزار و ۷۱۳ فقره رای موقوفات در محاکم قضایی منتج به رای شد، ادامه داد: هزار و ۵۴۰ فقره رای به نفع موقوفات مازندران صادر شده است.

باقرزاده با بیان اینکه اجرای احکام له موقوفات برای اوقاف مهم به‌شمار می‌رود که با پیگیری معاونت حقوقی استانی و روسای ادارات در شهرستان‌ها انجام شد، گفت: ۳۸۶ مجوز تبدیل به احسن موقوفات در مازندران صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه‌های متعددی با ادارات استان مازندران منعقد شد که اثرات خوبی در احیای موقوفات داشت، تصریح کرد: ۵۰ هزار و ۵۰۴ رقبه موقوفات طی ۴ سال اخیر در مازندران سنددار شدند.

باقرزاده با بیان اینکه سند مالکیت بزرگترین موقوفه استان در ساری اخد شد، گفت: سند مالکیت دو موقوفه در شهرهای میاندورود و آمل در حال اخذ است بزرگترین موقوفات دارای سند در سطح کشور به شمار می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر،، علی فتحی، عصر شنبه در آیین تکریم و معارفه معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندرا منصوب شد.ن، به این سمت این سمت معارفه شد.

معاون جدید بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان کرد: خداوند را شاکرم که این فرصت را به بنده داد تا به مردم، موقوفات، اهل بیت و امامزادگان مازندران خدمت کنم.

وی ادامه داد: از هیچ تلاش و کوششی در احیای موقوفات و خدمت به آستان مقدس امامزادگان دریغ نخواهم کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است