Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@09:50:29 GMT

ماموت، پرده از ماهیت قرارداد با فولکس برداشت

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۵۵۱۵۴

مسئولان ماموت مدعی بودند که این همکاری در قالب تولید مشترک است در حالی که مسئولان فولکس واگن رسما اعلام کردند قرار است محصولات این برند آلمانی توسط شرکت ماموت خودرو به عنوان نماینده شرکت فولکس واگن، به ایران وارد شود. به گزارش جهان نيوز، سایت پردیس خودرو نوشت: در ادامه سریال قراردادهای پرحاشیه خودرویی در دولت یازدهم این بار نوبت به قرارداد بین شرکت ماموت و فولکس واگن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اظهارات مسئولان دو شرکت قرار بود در 16 مرداد 1396 دو محصول تیگوان و پاسات به عنوان اولین خودروهای ماحصل همکاری ماموت و فولکس واگن در ایران عرضه شود. مسئولان ماموت مدعی بودند که این همکاری در قالب تولید مشترک است در حالی که مسئولان فولکس واگن رسما اعلام کردند قرار است محصولات این برند آلمانی توسط شرکت ماموت خودرو به عنوان نماینده شرکت فولکس واگن، به ایران وارد شود. همین مسئله سبب شد که در ماهیت قرارداد فیمابین این دو شرکت این ابهام ایجاد شود که بالاخره محصولات این شرکت مطرح آلمانی قرار است به ایران وارد شود یا در ایران تولید گردد.

پیش از این میثم رضایی، رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو، در این خصوص اعلام کرد:یک شرکت خصوصی که چند ماهی است با هیاهوی فراوان و با نقاب تولیدکننده اقدام به مذاکره با شرکت فولکس واگن کرده و مسئولان دولتی نیز هیچ نظارتی بر عملکرد آن نداشتند، حالا مشخص شده که تنها توانسته مجوز واردات ۳ محصول از این شرکت آلمانی را بگیرد و تن‌ها با دروغی به نام تولید مشترک مسئولان و مشتریان را فریب دهد. همچنین بیانیه های شرکت فولکس واگن نیز رسما از واردات محصولات فولکس واگن به ایران خبر داده بود به طوری که طبق گفته سخنگوی فولکس واگن این کمپانی بزرگ به زودی دو خودروی تیگوان و پاسات را به شکل کاملا رسمی به بازار ایران وارد خواهد کرد. این خودروساز در این بیانیه خود می نویسد:پس از گذشت ۱۷ سال امروز مدیران بالارتبه کمپانی ما و کمپانی ماموت خودرو به‌عنوان نماینده اصلی ما در ایران توافق کردند تا دو خودروی تیگوان و پاسات را به ایران وارد کنند، واردات این دو خودرو به وسیله ی هشت واسطه و خرده‌فروش فولکس‌واگن در منطقه شروع خواهد شد. در ضمن بازار هدف ما در حال حاضر تهران و اطراف آن است.

برآیند همین اظهارات باعث شد به یکباره یک روز مانده به رونمایی از محصولات فولکس واگن در ایران، برنامه رونمایی کنسل شود. طی تماس های مکرر پردیس خودرو با روابط عمومی و مسئولان ماموت، مشخص شد که این رونمایی به یک باره لغو شده و هیچ کس از علت لغو مطلع نیست. جالب اینجا است که هیچ اطلاعیه و بیانیه نیز از طرف شرکت ماموت تاکنون در خصوص لغو این برنامه صادر نشده است.

قطعا لغو مراسم رونمایی از محصولات مشترک فولکس واگن و ماموت بی ارتباط با ابهام در ماهیت قرارداد فیمابین دو شرکت نیست. طی آخرین پیگیری های صورت گرفته از مسئولان شرکت ماموت خودرو در خصوص ماهیت قرارداد فمابین رسما اعلام شد که قرار بوده دو محصول اول فولکس واگن یعنی تیگوان و پاسات به ایران وارد شود در حالی که پیش از این آقای بلورچی، عضو هیئت مدیره ماموت در تماس با خبرنگار پردیس خودرو مدعی شد که به هیچ عنوان اینگونه نیست و قرار است تولید مشترک صورت گیرد.

در این خصوص یکی از مسئولان بخش مارکتینگ شرکت ماموت خودرو در خصوص لغو رونمایی 16 مراد ماه به خبرنگار پردیس خودرو گفت: روز 16 مرداد قرار بود از سایت رونمایی شود که انجام شد ولی رونمایی از دو خودروی تیگوان و پاسات به تعویق افتاده و تاریخی مشخصی برای آن فعلا اعلام نشده است.

وی افزود: ما برنامه ریزی های خود را برای برگزاری مراسم رونمایی از این دو خودرو انجام داده بودیم ولی به دلایلی که ما هم نمی دانیم به تعویق افتاد. همچنین آقای شفیعی سرپرست تبلیغات شرکت ماموت خودرو نیز در گفتگو با خبرنگار پردیس خودرو در پاسخ به این سوال که آیا قرار است ماموت خودرو، محصولات فولکس واگن را به ایران وارد کند یا نه گفت: قرارداد بین ماموت و فولکس واگن هم واردات است و هم تولید.

وی با اشاره به اینکه دو محصول تیگوان و پاسات توسط ماموت خودرو در حال حاضر به ایران وارد شده است، تصریح کرد: قطعا این دو محصول قرار است به ایران وارد شوند و در خصوص این دو خودرو برنامه تولید مشترک وجود ندارد.

در حالی مسئولان ماموت رسما مقوله واردات خودروهای فولکس واگن را تایید می کنند که مجوز همکاری این دو شرکت تحت قالب تولید مشترک از سوی وزارت صنعت صادر شده بود و لذا بایستی مسئولان وزارت صنعت در این خصوص پاسخگو باشند که چرا شرکت ماموت با مجوز تولید مشترک اقدام به واردات خودرو کرده است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت