Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@07:23:04 GMT

پشه‌هایی که به بوی گوشت بدن انسان کور هستند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۸۳۶۸

به نقل از میرور، پشه‌ها به لحاظ ژنتیکی مهندسی شده‌اند که توانایی استشمام بوی بدن انسانها را نداشته باشند تا افرادی که در تعطیلات تابستانی به سر می‌برند، از شر نیش زدن پشه‌ها در امان باشند.


پشه‌ها حامل بسیاری از بیماری‌ها از جمله مالاریا - انگلی فوق‌العاده خطرناک که سالیانه منجر به وقوع بیش از 400 هزار مورد مرگ و میر در سراسر جهان شده است – هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پشه‌هایی که بیشترین تاثیر را در انتقال بیماری‌ها دارند، آنهایی هستند که به نیش زدن انسان‌ها و تغذیه از آنها بسیار علاقه دارند.

تلاش برای جلوگیری از گسترش مالاریا با کشتن پشه‌ها توسط حشره‌کش‌ها دشوار است، زیرا آنها به سرعت به مواد شیمیایی مقاوم می‌شوند.

اکنون وزارت دفاع آمریکا مبلغ یک میلیون دلار به متخصصین حشرات، "اندرو ناس" و "دنیس متیو" اختصاص داده است تا پشه‌ها را با مهندسی ژنتیکی برای مردم بی‌خطر کنند.

این تکنیک شامل شناسایی گیرنده‌های بویایی است که پشه‌ها برای تشخیص گوشت انسان استفاده می‌کنند. متخصصین این گیرنده‌ها را برداشته و یا با سایر گیرنده‌های بویایی تعویض می‌کنند تا پشه‌ها را به حیوانات جذب کنند.

"ناس" گفت: پشه‌ها با ما سازگار شده‌اند، زیرا ما در این شهرهای زیبا و متمرکز قرار داریم که در آن، آنها می‌توانند بسیاری از مردم را برای تغذیه پیدا کنند. آنها ترجیحا از انسان تغذیه می‌کنند و گیرنده‌های بویایی آنها ممکن است به طور خاص با بوهای انسانی سازگار باشد.

وی افزود: بنابراین ما می‌خواهیم این سیستم را با برداشتن گیرنده‌هایی که مسئول تغذیه از انسان هستند یا جایگزین کردن آنها با گیرنده‌های دیگر گونه‌های پشه که از حیوانات در محیط زیست تغذیه می‌کنند، رواج دهیم.

دانشمندان ادعا می‌کنند اگر بتوانند پشه‌ها را به منظور توقف تغذیه از انسان و به جای آن، تغذیه از حیوانات، اصلاح ژنتیکی انجام دهند، این می‌تواند چرخه انتقال بیماری انسان-پشه-انسان را از بین ببرد.

بر خلاف حشره‌کش‌ها که برای کشتن پشه‌ها طراحی شده‌اند، این روش به جلوگیری از گسترش مالاریا و سایر بیماری‌ها بدون ایجاد اختلال در زنجیره غذایی کمک می‌کند.

"ناس" گفت: تحقیقات ما یک رویکرد است که ‌پشه‌ها هنوز هم می‌توانند در محیط زندگی ما زندگی کنند، البته به شرطی که انسان‌ها را نیش نزنند.

وی افزود: جلوگیری از گسترش بیماری هدف نهایی ما است.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی

کرم گودرزی گفت: با هدف افزایش ایمنی و تاب آوری شبکه گاز و همچنین همکاری برای تسهیل در ادامه راهسازی جاده جدید خرم آباد به کوهدشت، جابه جایی خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن روستا‌های محور چشمه زمزم به چنار شهرستان چگنی با ایمنی و موفقیت کامل انجام شد.

وی افزود: انجام این عملیات در حداقل زمان ممکن، بدون قطعی گاز در بخش خانگی و با استفاده از توان عملیاتی شرکت گاز چگنی انجام شد که صرفه جویی پنج میلیارد ریالی را نیز به همراه داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشت مرغ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی