Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- رئیس ستاد اقامه نماز استان یزد گفت: در صورتی که نیاز به ساخت مساجد بین راهی احساس شود باید از ظرفیت ستاد خیران مسجد ساز استان در این زمینه بهره گرفت.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام علی حبیبیان در جلسه ای با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد با اشاره به اینکه مجموعه راه های استان یزد از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند، اظهار داشت: با توجه به هزینه های بسیاری که در زمینه نگهداری از جاده های استان و تعویض روکش آسفالت آن شده، لازم است همه افراد نسبت به حفاظت از آن تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم نسبت به مواردی که ممکن است زمینه خرابی آسفالت را فراهم کند، اطلاعی ندارند، افزود: باید از سوی دستگاه های فرهنگی استان از جمله سازمان تبلیغات و ستاد اقامه نماز جمعه نسبت به فرهنگ سازی در جامعه نسبت به این موضوع اقدام شود.

حبیبیان با اشاره به اینکه روحانیون نقش بسیار مهمی در فرهنگ‌سازی در جامعه دارند، تصریح کرد: در صورتی که هماهنگی‌های لازم در ارتباط با بیان مطالبی مربوط به این موضوع در نشست مبلغان دینی که هر سال برگزار می‌شود ارائه شود، می توان از ظرفیت روحانیون در این زمینه بهره برد.

وی با اشاره به اینکه پیش از ماه محرم گردهمایی ائمه جمعه و جماعات و روحانیون برگزار می شود، گفت: باید هماهنگی لازم با اداره کل تبلیغات اسلامی استان برای بهره گیری از ظرفیت این گردهمایی و جلب مشارکت روحانیون انجام شود.

حبیبیان با اشاره به اینکه بحث فرهنگ‌سازی در جامعه حتی اگر منجر به تلنگر خوردن یک نفر هم شود ارزشمند است، گفت: با توجه به امکانات و تکنولوژی‌هایی که الان در اختیار همه افراد قرار دارد، در صورتی که بتوانیم به درستی از این امکانات بهره‌گیری کنیم، می‌توانیم بحث فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف از جمله اقامه نماز اول وقت را با تاثیرگذاری بسیار بالا انجام دهیم.

رئیس ستاد اقامه نماز استان یزد از راه‌اندازی ستاد خیرین مسجد ساز استان یزد خبر داد و گفت: باید بررسی کرد که در صورت نیاز ضروری به ساخت مساجد و نمازخانه‌های بین راهی، از ظرفیت ستاد خیرین مسجدساز استان در راستای رفع این نیاز استفاده کرد.

وی راه‌اندازی سامانه سپهتن در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و نصب این سامانه در اتوبوس‌ها را بسیار خوب و ارزشمند توصیف کرد و ادامه داد: در صورتی که امکان استفاده از این سامانه در راستای ترویج مباحث فرهنگی و دینی به وسیله بیان برخی جملات تاثیرگذار وجود داشته باشد می‌توان نقش مهمی برای فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف ایفا کرد.

حبیبیان بر ضرورت استفاده از تابلوهای روان موجود در راه‌ها و جاده‌ها برای ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه تاکید کرد و گفت: در صورتی که بتوان جملات کوتاه ولی تاثیرگذار در زمینه مباحث دینی به ویژه نماز در این تابلوها به رانندگان و مسافران ارائه کرد، می‌توان انتظار تاثیرگذاری بالایی در بین این افراد داشت.

در جاده های یزد در هر 2 و نیم روز یک نفر جان خود را از دست می‌دهد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هم در این دیدار گفت: در جاده های یزد در هر ۲.۵ روز یک نفر جان خود را از دست می‌دهد و علاوه بر این، تصادف در جاده‌های استان سالی ۹۰۰ مجروح بر جای می‌گذارد.

محسن صادقیان با اشاره به اینکه تمام اقدامات نگهداری و حفاظت از جاده ها مربوط به راهداری و حمل و نقل جاده ای استان است، اظهار داشت: تمام اقدامات نگهداری اعم از تابلوها، خط کشی ها، روکش آسفالت، حریم جاده، حل و فصل مشکلات مردم، که به هر نوع قصد وصل شدن به جاده را دارند، احداث هر نوع سازه در کنار جاده و دسترسی های فرعی از جمله مورادی است که در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

وی، بحث کاهش تصادفات و تلفات جاده ای و حفظ جان مردم را یکی از مواردی دانست که اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد نسبت به آن اهتمام ویژه دارد.

این مسئول تصریح کرد: همه در استان در تلاش هستند که تلفات جاده ای کاهش یابد اما درموضوع کشته های جاده ای باید به مباحث فرهنگ سازی و اجتماعی نیز بپردازیم تا بتوانیم سلامت مردم را در حد کامل در جاده‌ها تامین کنیم.

صادقیان با تاکید بر اینکه وجود اماکن رفاهی و خدماتی ویژه مسافران در بین راه ها نقش بسیار مهمی در افزایش شاخص های امنیتی راه ها به دنبال دارد، عنوان کرد: تعدادی مجتمع های بین راهی در جاده های مختلف استان یزد وجود دارد که ما ملزم به بازدید دوره ای از این مراکز و نظارت جدی روی آنها هستیم.

وی با بیان اینکه حیطه فعالیت این اداره کل در جاده‌های برونشهری است، بازدید از مساجد بین راهی و سرویس‌های بهداشتی بین راهی را هم از دیگر اقداماتی دانست که در زمینه ارائه خدمات بین راهی به مسافران انجام می‌دهیم، حفظ و نگهداری از جاده‌ها و آسفالت را یکی از مصادیق اصلی حفظ بیت المال دانست و افزود: شاید بخشی از اینکه در زمینه نگهداری از آسفالت از سوی مردم توجهی نمی‌شود، عدم اطلاع رسانی درست به آنها است.

این مسئول با اشاره به اینکه داخل استان یزد چهار هزار و پانصد و پنجاه کیلومتر راه وجود دارد، تصریح کرد: در صورتی که همه نیروهایمان را به صورت کامل بسیج کنیم هم نمی‌توانیم به صورت کامل و همیشگی بر روی جاده‌های استان نظارت داشته باشیم و جلوی تخریب آن را بگیریم به همین دلیل لازم است که مردم خودشان نسبت به حفاظت از جاده‌ها گام بردارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود : حدود ۱۰ سال قبل تعداد کشته‌های جاده‌ها در استان یزد سالانه حدود ۴۰۰ نفر بود، ولی با اقدامات صورت گرفته از جمله بهبود وضعیت جاده‌ها و نصب گاردریل‌ها و موارد مختلف دیگر، هر سال کشته‌های جاده‌ای کمتر شده و تا سال گذشته جزو استان اول کشور بودیم که تعداد کمترین کشته‌های جاده‌ای را داشتیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۹۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از رونمایی ۲۰ محصول جدید استان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024) که با حضور قابل توجه استان فارس و 30 استان دیگر کشور برگزار می‌شود توانمندی‌های صادراتی هر استان به مدت 5 روز به نمایش درمی‌آید و قرار است 20 محصول جدید تولید شده در فارس طی روز‌های آتی در این نمایشگاه رونمایی شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمان فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.

استان فارس نیز با تاکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است؛ ابرازداشت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش درفناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

حسن شیخ نیا با اشاره به اینکه استان فارس با 122 هزار کیلومتر مربع وسعت و 37 شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می‌شود؛ گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش

شیخ‌نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه ساز کسب عنوان «بهشت سرمایه گذاری برای استان فارس» عنوان کرد و گفت: شعار امسال «بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» می‌باشد و از همین جا از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه گذاری کنند.

وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثردانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود.
به گفته وی، تولیدات استان فارس در کشور‌های حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشور‌های اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد. گ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تامین زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیاز‌هایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها برمبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال 1402 در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تمام بستر‌های لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده؛ کمااینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه اندازی شد تا بتواند نیاز‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

وی با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیاز‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد؛ تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از 20 محصول جدید در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه گذاری خارجی کاربرد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایند‌ها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود