Web Analytics Made Easy - Statcounter

با موفقیت محققان دانشگاه علم و صنعت در طراحی و ساخت دستگاهی برای جداسازی گوگرد از گازوئیل و رسیدن به سوخت پاک، واحد سولفورزدایی امروز در این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایسنا، وجود گوگرد در سوخت یکی از عوامل اساسی تولید ریزگرد و آلودگی هوا است. از این رو محققان دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت برای کاهش گوگرد (سولفور) از گازوئیل اقدام به طراحی و ساخت دستگاه سولفور زدایی گازوئیل با استفاده از سونوراکتورهای لوله‌ای کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌های فعلی گوگردزدایی از گازوئیل بسیار پرهزینه هستند. اما هزینه جداسازی گوگرد با این روش در مقایسه با سایر روش‌ها تا 50 درصد کمتر است.

با استفاده از این روش می‌توان در دما و فشار محیط عادی اقدام به جداسازی سولفور از گازوئیل کرد که این امر موجبصرفه‌جویی میلیاردها دلار برای کشور خواهد شد.

در تمام دنیا برای سولفورزدایی کم‌هزینه از گازوئیل تحقیقات گسترده‌ای در حال اجرا است و آمریکا تنها کشوری است که توانسته از این روش به صورت نیمه صنعتی در برخی پالایشگاه‌های کوچک خود استفاده کند.

ایران بعد از آمریکا تنها کشور دنیا است که واحد نیمه صنعتی سولفورزدایی را در دانشگاه علم و صنعت ایران راه‌اندازی کرده است و در تلاش برای تجاری‌سازی این روش است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد صدرا با شرکت بیش از ۵۰ کارخانه، شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا برگزار مورد بازدید جمعی از مسئولان دانشگاهی، شهرستانی و مدیران شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی قرار گرفت.

دستاورد‌های علمی حاصل از این رویداد شامل تحقق منویات امامان انقلاب و شعار سال، ارتباط دانشگاه و صنعت، فرصت‌های شغلی و کسب‌وکار برای دانشجویان، استفاده از ظرفیت علمی استادان در برای حل مسائل صنعت، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و علمی شهرستان، شناساندن ظرفیت‌های منطقه و استان به جامعه در راستای بیان دستاورد‌ها و پیشرفت‌های نظام، کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌ها در این رویداد‌ها و بهره‌مندی دانشگاه و صنعت و زمینه جذب نیروی انسانی به شرکت‌ها و حل مشکلات اشتغال و به تبع آن ازدواج و کاهش مشکلات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده