Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاوری استان مرکزی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از ۱۳ هزار هکتار از سطح زیرکشت لوبیا در استان مرکزی بیش از ۳۲ هزار تُن لوبیا برداشت شود. به گزارش دیار آفتاب

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین خدرایی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاوری استان مرکزی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی در ایستگاه تحقیقاتی لوبیای خمین در گفتگو با خبرنگارخمین نیوزگفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از ۱۳ هزار هکتار از سطح زیر کشت لوبیا در استان مرکزی بیش از ۳۲ هزار تُن لوبیا برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در گذشته سطح زیرکشت لوبیا در استان ۱۸ هزار هکتار بوده که سعی شده است با روش‌های مکانیزه در آبیاری، و استفاده از ارقام جدید و مقاومِ لوبیا سطح زیرکشت کاهش و بهره‌وری افزایش یابد.

خدرایی ادامه داد: در استان مرکزی با همکاری کارشناسان و مراکز تحقیقاتی سعی کردیم تا بذر اصلاح شده لوبیا را به استان‌های دیگر برای کشت، صادر کنیم تا بتوان در سطح کشور بهره‌وری را بالا برد.

وی بیان کرد: در ایستگاه تحقیقاتی لوبیای خمین نیز هر ساله به دنبال معرفی ارقام جدید لوبیا هستیم که بتواند در برابر تنش‌های محیطی مقاوم باشد. که تاکنون ارقام جدید از جمله کوشا و غفار به مرحله تولید رسیده است.

دری، یکی از محققین ایستگاه تحقیقاتی لوبیای خمین و استان مرکزی گفت: لوبیا یکی از کشت‌های مهم در کشور است که بعد از برنج، نیاز آبی بالایی دارد که سعی شده با معرفی ارقام جدید و استفاده از تکنولوژی روز در زمینه آبیاری، مصرف آب را کاهش و بهره‌برداری از این محصول را بالا ببریم.

وی هدف از برگزاری کلاس‌های آموزشی را انتقال تجربیات در این زمینه بیان کرد و افزود: مهمترین هدفی که در این کلاس‌ها مد نظر است انتقال اطلاعات جدید از ارقام مختلف و همچنین تبادل تجربیات بین افراد شرکت کننده در این دوره است.

دری تصریح کرد: معرفی ارقام جدید و همچنین تبادل اطلاعات می‌تواند کشاورزان را در بهره‌وری بیشتر از محصول مورد نظر کمک کند.

قدیری مسئول ایستگاه تحقیقاتی لوبیا خمین بیان کرد: هر ساله برای انتقال یافته‌های جدید تحقیقاتیِ حاصل از پروژه‌های مورد بررسی در چنین روزی به عنوان روز ملی مزرعه این دوره آموزشی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این دوره از ۷ استان حاشیه زاگرس که در بخش پرورش لوبیا استعداد دارند،دعوت شده است که امروز ۱۲۰ نفر از کارشناسان، کشاورزان و مروجان این امر شرکت کرده‌اند.

قدیری گفت: آشنایی با ارقام جدید لوبیا و همچنین خصوصیات آنها، شیوه‌های جدید آبیاری به منظور افزایش بهره‌وری، از جمله مباحث مطرح شده در این دوره است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از اراضی کشاورزی استان شده است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان 140 هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از 18 هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود 4 هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا 3 میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

توکلی از برداشت 15 هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید 40 هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید 125 هزار تنی سال قبل کاهش بیش از 70 درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط 14 مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان