Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-01@08:25:27 GMT

درمان نوک سینه صاف یا فرو رفته

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۰۴۲۹۵

درمان نوک سینه صاف یا فرو رفته

 هر چه این مجرا کوتاهتر باشد تورفتگی نوک پستان هم بیشتر خواهد بود. پزشکان پستانهای تورفته را به سه دسته تقسیم می کنند:

درجه 1: با کشیدن یا نیشگون ملایم نوک پستان براحتی بیرون می آید و تا مدتی هم بیرون می ماند.

درجه 2: نوک پستان به سختی بیرون می آید و خیلی سریعتر به داخل برمی گردد.

درجه 3: تقریبا نمی توان به شیوه های فیزیکی نوک پستان را بیرون آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بین 10 تا 20 درصد از خانمها پستانهای فرورفته دارند و این مساله هیچ مشکلی هم ایجاد نمی کند و کاملا طبیعی است. در عین حال اگر جهت زیبایی می خواهید نوک پستان برجسته داشته باشید، چند راه درمان هست:

در مورد فرورفتگی درجه 1 می توانید هر روز دستهایتان را با آب گرم بشوئید و چند دقیقه هاله اطراف نوک پستان را با دست نوازش کنید. تکرار این عمل می تواند مشکل را در دراز مدت حل کند.

در مورد فرورفتگی درجه 1 و 2 می تواتید از داروخانه قیف پستان بخرید. این قیف پلاستیکی که معمولا برای مادران شیرده استفاده می شود، روی پستان واقع شده و باعث تحریک و ماساژ نوک پستان و بیرون آمدن آن می شود. از این روش بیش از 6 هفته استفاده نکنید.

در مورد فرورفتگی درجه 3 تنها راه جراحی است. جراحی نوک پستان بسیار ساده است و چند روش دارد. در معمولترین روش دو برش کوتاه دو طرف نوک پستان ایجاد می کنند و بافتهای نگهدارنده وتعدادی از مجاری شیری را قطع می کنند تا نوک پستان آزاد شده و بالا بیاید. این روش گاهی باعث خلل در شیردهی نوزاد می شود.

در ضمن توجه داشته باشید که نوک پستانی که بیرون است و بعدا در سن بالا تورفته می شود می تواند نشانه سرطان پستان باشد.

اگر كودكتان مشكلي در شير خوردن ندارد تو رفتگي نوك سينه مانعي براي شير دهي نيست هر چند خود شما ممكن است هنگام مكيدن كودك كمي احساس درد كنيد. حدود 10% خانم ها نوك سينه فرورفته دارند.

اين فرورفتگي درجات مختلف دارد و گاهي فقط در يك پستان ديده مي شود. در مواردي كه فقط يكي از سينه ها نوك فرو رفته دارد ممكن است كودك ترجيح بدهد از سينه ديگر شير بخورد. بايد حوصله خرج دهيد و با كمي مقاومت به كودك ياد بدهيد كه از سينه ديگر هم شير بخورد. گاهي نوك سينه بعد از زايمان با مكيدن نوزاد بيرون مي آيد.

مي توانيد در روزهاي قبل از شيردهي از دستگاه مكش يا شيردوش استفاده كنيد تا نوك سينه تان را بيرون بكشد. بهتر است قبل از زايمان ياد بگيريد در آينده چگونه به كودكتان كمك كنيد تا بتواند تا جائيكه ممكن است حجم بيشتري از سينه شما را در دهان خود جاي دهد تا حتي اگر نوك سينه فرو رفته بود با فشار به بافت اطراف، شير مورد نيازش را بمكد.

شفا آنلاین

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۰۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیرون آوردن پیکر شهدا در شمال نوار غزه
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • هرگز به ژاوی نگفتم برادرت را بیرون کن
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • طارمی با گل و پاس گل بیرون رفت!
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود