Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>آموزش - برنده رتبه ۴ از منطقه ۲ کشور در رشته علوم انسانی می‌گوید برای تقویت صلح تلاش خواهد کرد رشته حقوق بین الملل بخواند و کار بزرگی که برقراری صلح است را انجام بدهد.

به گزارش خبرآنلاین؛ سینا شیروانی، رتبه 4 منطقه 2 کشور در کنکور علوم انسانی از شهر تربت حیدریه به تهران آمد تا در جشن رتبه های برتر کنکور ۹۶ شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دوره دبیرستان را در دبیرستان استعدادهای درخشان و نمونه امام حسین(ع) شهر خود گذرانده ولی سال سوم رشته تجربی را در سال چهارم تغییر رشته داده و به علوم انسانی رفته. در حاشیه این جشن با سینا شیروانی گپ و گفت کوتاهی داشتیم که در پی می خوانید:

ریسک تغییر رشته در سال آخر دبیرستان از علوم تجربی به علوم انسانی بالا نبود؟
چرا.

پس چرا این کار را کردید؟
چون ریسکش بالا بود دلیل نمی شود انجام نشود. نیاز بود انجام بدم.

از این کار راضی هستید؟
آره، فعلا!

چالش و ریسک را دوست دارید؟
آره!

ریسک بعدی چیست؟
ریسک بزرگ بعدی، این است که حقوق جزا نخوانم.

چرا نخوانید؟
همین دیگر! توضیحش سخت است.

اگر این رشته به شما چسبید و رهایتان نکرد می خواهید چه کنید؟
نمی دانم. انگار قرار است بچسبد!

دوست دارید توضیح بدهید چرا از رشته حقوق جزا فراری اید؟
می خواهم حقوق بین الملل بخوانم. اگر حقوق کیفری و جزا بخوانم، باید وقت زیادی اختصاص به آن بدهم. اگر حقوق بین الملل بخوانم باید وقت زیادی روی یادگیری زبان خارجی بگذارم. اینجا سر زمان بندی ریسک است. سر مطاتلعه حقوق بین الملل و زبان اصلی و از این که در کشور بمانم. آنجا ریسک است.

یعنی از درسهای زبان دانشگاه واهمه دارید؟
اصلا واحدهای دانشگاه مهم نیست. وقت گذاشتن برای خودم مهم است. واحدهای دانشگاه را پاس می کنی می رود دنبال کارش. اگر دنبال وکالت بروم برای زبان خارجی لازم نیست به صورت ویژه کار کنم. این مشکل است!

در دوره کارشناسی حقوق می خواهید چه کنید؟
طبعا درسهای دانشگاه را بخوانم و در کنارش انگلیسی بخوانم و بعد کتابهای حقوق بین الملل را پیش خوانی کنم.

کدام دانشگاه رفتنی هستید؟
تهران! البته بحث انتخاب بین دانشگاه شهید بهشتی و تهران برایم جدی است. برخی می گویند استادان این طرفی بهترند، تعدادی می گویند آن طرف بهتر است.

پس دانشگاه تهران قطعی است؟
بله!

شکی ندارید؟
نه، دعوای ذهنی من بین پول است و کار بزرگ.

کار بزرگ دیگر چیست؟
کار بزرگ پیشرفت توی حقوق بین الملل است.

در این باره الگویی دارید؟
بله، استاد جمشید ممتاز. او استاد دانشگاه تهران بود. در تیم هسته ای دکتر ظریف حضور داشت. از استادان دیوان دادگستری لاهه است و آنجا تدریس دارد.

این استاد را از کجا شناختید؟
درباره تیم هسته ای که بررسی می کردم نقش ایشان برایم جالب بود.

چرا باید تیم هسته ای را بررسی کنید؟
فکر می کردم کار بزرگی کردند، برقراری صلح کار بزرگی است.

چرا به صلح علاقه دارید؟ مگر جنگ چه ایرادی دارد؟
کتاب 1984 را خواندید؟ در آن کتاب می گوید: "جنگ، صلح است". ما در جنگ پیروز شدیم چون صلح کردیم. انگار حرفهایم خیلی فلسفی شد. مردم این چیزها را دوست ندارند.

تا حالا گفته اند از سنتان بالاتر فکر می کنید؟
نه، مردم نمی فهمند دارم بالاتر فکر می کنم. فکر می کنند روانی و متوهمم. شاید هم هستم!

به خاطر این افکار، احساس توهم می کنید؟
نه، بقیه اینطور فکر می کنند. شاید هم درست فکر می کنند.

فکر می کنید باهوشید؟
فکر می کنم اگر قرار باشد بخشی از ذهنم را تقویت کنم همین هوش هیجانی است.

کار بزرگتان در حقوق بین الملل چه خواهد بود؟
بازهم برقراری صلح.

چرا جنگ نه؟
جنگ، صلح است دیگر.

47231

کلید واژه‌ها : سازمان سنجش - دانشجو - کنکور -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشکارشدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان یزد در جمع دانشگاهیان این دانشگاه اظهار کرد: دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا آزادیخواهانی هستند که از مظلومان غزه که به مدت ۲۰۰ روز در بمباران و محاصره اقتصادی قرار دارند، حمایت می‌کنند.

وی جنایت صهیونیست‌ها در غزه را بسیار فجیع دانست و افزود: حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا از این رژیم سبب شده که در خود آمریکا انسان‌های پاک‌نهاد در محکوم کردن این کشتار‌ها تحصن کنند. مردم فلسطین در شدیدترین بمباران‌ها و کشتار‌ها با دست خالی در مقابل نظام سلطه ایستاده‌اند که جز با اتکا به خداوند و درس گرفتن از قرآن، امکان‌پذیر نیست. این کشتار‌ها یکی از علائم آخرالزمان در ظهور منجی عالم بوده که در روایات به آن اشاره شده است.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان یزد گفت: دانشجویان و استادان حامی مردم مظلوم غزه در ۴۰ دانشگاه آمریکا، فطرت‌های پاکی هستند که اسباب بیدار شدن انسان‌های غافل را سبب شده و آنها را با خود همراه کرده‌اند. نباید فقط نگاه خود را معطوف به مشکلات داخلی کنیم و رفع آن مطالبه به حقی بوده؛ بلکه نگاهی به خارج از کشور انداخته و ببینیم در دنیا چه اتفاقی در جریان است.

زارع این خیزش انسانی حمایت از مظلوم در دانشگاه‌های جهان را امیدوارکننده دانست و مطرح کرد: برخورد پلیس آمریکا با تحصن‌کنندگان و ورود به دانشگاه با تجهیزات نظامی و مستقر شدن تک‌تیراندازان در بالای ساختمان‌ها، چهره تزویر استعمار آمریکا در حمایت از حقوق بشر را برای همگان آشکار کرده است. برخورد شدید با دانشگاهیان، سبب سریع‌تر به نتیجه رسیدن این حرکت خودجوش در جهان خواهد شد.

وی عنوان کرد: امروز دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه‌های آمریکا مظلوم واقع شده‌اند و بخشی از جنایات آمریکا را در محیط علمی خودشان تجربه می‌کنند. وقتی سردمداران آمریکا به جوانان و تحصیل‌کرده‌ها و استادان دانشگاه خود رحم نمی‌کند با مردم مظلوم جهان معلوم نیست چه برخوردی دارند. وظیفه انسانی ماست که از آنان حمایت کنیم.

به گزارش آنا،‌ قرائت بیانیه هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در حمایت از خیزش دانشجویان و استادان بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان و استادان توسط دانشجوی این دانشگاه پایان‌بخش این مراسم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • آشکارشدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • طوفانی که پرده‌ها را کنار زد
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!