Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@03:24:38 GMT

معمای جلسه میدان آرژانتین در اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۰۱۹۴

معمای جلسه میدان آرژانتین در اینستاگرام


به گزارش جماران، شرق نوشت: همه‌چیز از وزیرنشدن حبیب‌الله بیطرف شروع شد و فاش‌شدن جلسه‌ای محرمانه در ساختمانی در نزدیکی میدان آرژانتین، خیابان ٣٧ الوند. آن روز چند نماینده مجلس در دفتر غلامرضا تاجگردون میزبان وزیر پیشنهادی نیرو بودند. حالا نکات مطرح‌شده از آن نشست نشان از آن دارد که علاوه بر مباحث و نقدهای مطرح‌شده درباره مدیریت منابع آب از سوی جناب بیطرف، نمایندگان حاضر ارائه برخی سمت‌ها و موقعیت‌ها در حد معاونت و مدیر کلی وزارتخانه را طلب کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند این مسئله از جانب برخی نمایندگان تکذیب شده، اما پیگیری‌های «شرق» در گفت‌وگو با نمایندگان شرکت‌کننده در این نشست راه به جایی نبرد. موبایل غلامرضا تاجگردون بارها از دسترس خارج است. بهروز نعمتی حاضر به پاسخ‌گویی نیست و تأکید می‌کند اگر بیطرف حاضر شود پای مناظره بیاید، سخن خواهد گفت. اردشیر نوریان، نماینده شهرکرد نیز ساعات پایانی شب گذشته پاسخگوی خبرنگار «شرق» می‌شود و هرگونه باج‌خواهی و سهم‌خواهی در جلسه آر‍ژانتین را تکذیب می‌کند. به گفته او «نشست با بیطرف به دور از تقاضاهای فردی و منطقه‌ای و با تاکید بر مسائل زیست محیطی و آب بوده و ٥ محور اصلی در این دیدار مطرح شده است؛ از ضرورت توجه به حق آبه گرفته تا توجه به آب شرب استان‌ها. بنابراین نکته سیاسی در این نشست‌ها مطرح نشده و صرفا مباحث فنی و کارشناسی در سطح ملی مطرح شده است‌.»
نوریان همچنین به «شرق» گفته «جلسه زاگرس با حضور نمایندگانی از طیف‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا برگزار شده و در کل رأی نیاوردن بیطرف بیش از آنکه سیاسی باشد بر سر بحث آب بود و عدم پاسخ‌های کارشناسی آقای بیطرف به نمایندگان.»


افشاگری‌های «امام» و تکذیب «نعمتی»
همه ماجرا از توییت جواد امام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و رئیس بنیاد باران، پس از رأی عدم اعتماد مجلس به «بیطرف»، وزیر پیشنهادی نیرو، شروع شد. او در صفحه توییتری خود نوشت: «باز هم گندم‌نماهای جوفروش! رأی عدم اعتماد بیطرف، نتیجه صداقت، سلامت و پاسخ منفی ایشان به خواسته‌های آقایان (ت، و، ح، ن) در جلسه میدان آرژانتین بود». اسامی به‌سرعت در دهان‌ها گشت و اخبار نیمه‌رسمی نشان داد منظور از حروف اختصاری غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اردشیر نوریان نماینده شهرکرد، بهروز نعمتی نماینده تهران و فریدون حسنوند است. نام محمدعلی وکیلی نیز نخست مطرح می‌شود و بعدتر به روایت آقای امام حضورشان در آن جلسه تکذیب می‌شود. اردشیر نوریان از حاضران در آن نشست نیز به گفته که وکیلی در آن جلسه حضور نداشته است.
بهروز نعمتی، نماینده مردم تهران نیز در صفحه اینستاگرام خود در واکنش به نکات مطرح‌شده از سوی جواد امام نوشته «مطالب آقای جواد امام را تکذیب می‌کنم و آقای بیطرف را در هر کجا که ایشان تعیین کنند به مناظره دعوت می‌کنم تا صداقت و حقانیت مشخص شود، متأسفم برای افرادی که با فشار رسانه‌ای دنبال باج‌خواهی هستند، در طی دو دوره که خادم مردم بوده‌ام، هرگز نه از کسی باج‌خواهی کرده‌ام و نه به احدی باج داده‌ام».
پس‌لرزه‌های جلسه آرژانتین بر هیئت‌رئیسه امید
١١٧ کامنت پای نوشته نعمتی آمده و در این میان پاسخ غلامرضا تاجگردون بیش از دیگر گفته‌ها خودنمایی می‌کند، او خطاب به نعمتی این‌طور نوشته: «بهروز جان ول کن معلومه دنبال چی هستن».
جمله تاجگردون در هم‌گرایی با بهروز نعمتی علیه سخنان یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب از این جهت عجیب به نظر می‌رسد که تا پیش از این همواره تاجگردون در مجلس با برند اصلاح‌طلبانه شناخته می‌شد؛ اما پیگیری‌های «شرق» از فراکسیون امید مجلس نشان از ‌آن دارد که مدت‌هاست تاجگردون حضور جدی در نشست‌ها و جلسه‌های فراکسیون امید ندارد.
بهرام پارسایی وقتی در برابر این سؤال «شرق» قرار می‌گیرد که واکنش فراکسیون امید به رفتارهای غیرفراکسیونی آقای تاجگردون چیست، می‌گوید «ایشان مدتی است چندان حضور پررنگی در فراکسیون امید ندارند».
تلاش تاجگردون برای جمع‌آوری رأی برای جهرمی از یک سو و افتادن بیطرف از سوی دیگر نشان از آن دارد که گویی نماینده اصلاح‌طلب حالا با فراکسیون مستقلین مجلس بیش از اصلاح‌طلبان همدلی دارد.
حاشیه‌سازی علیه تاجگردون قدغن
حبیب برومند، نماینده نزدیک به طیف فراکسیون مستقلین، هرگونه طرح و بحث سهم‌خواهی از جانب نمایندگان حاضر در نشست اخیر با بیطرف را رد کرده و به «شرق» گفته «من در جریان جزئیات‌ آن جلسه نیستم، اما جناب تاجگردون از نمایندگان ارزشمند مجلس هستند که هرگونه طرح بحث و حاشیه‌سازی علیه ایشان روا نیست».
علیرضا رحیمی در کانال تلگرامی‌اش با اشاره به انتخابات هیئت‌رئیسه فراکسیون امید در بعدازظهر سه‌شنبه هفته جاری، نوشته «بالاخره انتخابات مجمع عمومی فراکسیون امید پس از چند نوبت جابه‌جایی برنامه برگزار خواهد شد. قطعا تعیین ترکیب هیئت‌رئیسه فراکسیون برای سال دوم فعالیت در برنامه‌های آتی آن تعیین‌کننده خواهد بود». به گفته او «اگر لابی‌های آرژانتینی مانع نشود، قابل‌پیش‌بینی است که حداقل نیمی از چهره‌های هیئت‌رئیسه فعلی تغییر یابد و با این تغییر، نیمی دیگر هم پیام لازم را برای تغییر در روش‌ها دریافت خواهد کرد».
به این ترتیب تحلیل‌های تازه نشان از آن دارد که حالا تیر و ترکش‌های نشست آرژانتین گویا بر انتخابات هیئت‌رئیسه فراکسیون امید هم اثرگذار خواهد بود یا دست‌کم نگرانی‌هایی از‌این‌دست در بین نمایندگان منتقد وجود دارد.
نعمتی به‌جای تکذیب پاسخ دهد
«جواد امام» همچنین به «انصاف‌نیوز» گفته «آقای نعمتی به‌جای تکذیب، به این سؤال پاسخ دهد که در آن جلسه بوده‌اند یا نه. این جلسه طبق گفته آقای وکیلی برگزار شده است». او در پاسخ به تکذیب نعمتی و همچنین درخواست مناظره با بیطرف تأکید کرده «بنده یک سؤال کردم و اینکه ایشان به‌جای تکذیب، جواب سؤال را بدهند که آن جلسه تشکیل شده است یا نه؟ در ضمن هیئت‌رئیسه نیز مخالف برگزاری چنین جلسه‌هایی بوده و اصلا موضوع باج‌خواهی و باج‌دادن مطرح نبوده که ایشان در صحبت‌های خود به آن اشاره کردند».
جلال‌الدین حجتی، مشاور سیاسی بیطرف با تأکید بر اینکه نمی‌توان از ضعف و عدم همراهی تیم پارلمانی فعلی وزارتخانه چشم‌پوشی کرد، به «شرق» گفته «مهندس در مذاکراتش غیر از مجمع خوزستان و نمایندگان خوزستانی که مطالبات خاص خود را داشتند، در تمامی مجامع (خراسانی‌ها، زاگرس‌نشینان، کرمانی‌ها و...)، فراکسیون‌ها (امید، مستقلین و ولایت) و کمیسیون‌های تخصصی با کمترین مخالفت و مقاومت مواجه بود و تمامی مطالبات و درخواست‌هایی هم که مطرح می‏شد با برخورد منطقی و تخصصی ایشان پاسخ داده شد».
به گفته او «تعدادی از نمایندگان استانی که مطالبات خاص خود را داشتند، از این قاعده مستثنا بوده‌اند. نتیجه همه این نشست‌ها، اعتماد حداکثری بود که منجر به ثبت‌نام ۱۴۲ نماینده برای سخنرانی در موافقت با بیطرف شد. »
حجتی همچنین به شرق گفته «بیطرف مبنای اصلی‌اش را کار کارشناسی و برنامه‌محوربودن گذاشته و ازقضا علت اصلی اوضاع فعلی صنعت آب و برق و بحران آب را کارهای غیرکارشناسانه از سوی افراد غیرمتخصص و تحت فشارهای سیاسی می‌داند. به همین دلیل، درخواست‌هایی را که از ایشان در جلسات مختلف می‌شد، منوط به بررسی‌های کارشناسانه، دقت به برنامه ششم توسعه و اسناد بالادستی و گذراندن روال‌های قانونی کرده و مبنای انتصابات را شایسته‌گزینی و تخصص‌محوری عنوان می‌کند. بنابراین ادعاهای دیگری که مطرح می‌شود، ازجمله درباره سخن صریح ایشان برای انتقال بدون قیدوشرط آب به مناطق خاصی از کشور، دور از واقعیت است».
جلسه با سران رأی در مجلس
یکی دیگر از افراد مطلع درباره جلسه در ساختمانی حوالی میدان آر‍ژانتین نیز به «شرق» گفته«نمایندگان حاضر در جلسه آرژانتین خود را سران رأی در مجلس می‌خوانند. وقتی می‌گوییم سران، منظور هیئت‌رئیسه مجلس یا رؤسای فراکسیون‌ها نیست. دارای گرایش سیاسی واحد هم نیستند. این نمایندگان خواست‌ها و درخواست‌هایی داشته‌اند و خواستار هماهنگی‌های آتی بوده‌اند و به مهندس می‌گویند این مجلس با مجالسی که شما در ذهنتان است، متفاوت بوده و اوضاع فرق کرده است! این مجلس مناسبات خاص خودش را دارد». پیگیری‌های «شرق» همچنان نشان از آن دارد که دو سهم‌خواهی مشخص انتقال آب و انتصاب‌ها در موضوع معاونت‌ها و مدیرکل در نشست آرژانتین مطرح شده است.
بیطرف چگونه وزیر نشد
حبیب‌الله بیطرف، وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای وزارت نیرو، تنها وزیری بود که در مجلس دهم رأی نیاورد. آن هم در شرایطی که دستور کار فراکسیون امیدی‌ها رأی مثبت به بیطرف بود و فراکسیون قومیتی مجلس (توازن) به ریاست تاجگردون، مخالف وزارت او. به این ترتیب حبیب‌الله بیطرف، گزینه پیشنهادی برای وزارت نیرو با کسب تنها ۱۳۳ رأی موافق در برابر ۱۳۲ مخالف و ۱۷ ممتنع، از راه‌یافتن به کابینه دوازدهم بازماند. آرای ممتنع در جریان رأی‌اعتماد به وزیران پیشنهادی، رأی مخالف محسوب می‌شود. خطا در اعلام آرای عباس آخوندی، وزیر مسکن و شهرسازی به شمارش مجدد آرای بیطرف منجر شد، اما به گفته نمایندگان عضو هیئت‌رئیسه مجلس در صورت شمردن مجدد شش رأی مخدوش به نفع بیطرف هم او با ١٣٩ رأی موافق از حضور در کابینه باز می‌ماند. با این حال برخی نمایندگان اصلاح‌طلب به صراحت از تلاش سازماندهی‌شده برای فعالیت فراکسیون برای منفی‌کردن رأی مثبت برخی نمایندگان به بیطرف خبر دادند. خبر و مشاهداتی که نوشدارو بعد از مرگ سهراب بود و در تغییر سرنوشت بیطرف، بی‌تأثیر.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز یکشنبه مناظره انتخاباتی ویژه مجلس دوازدهم در محل دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مناظره انتخاباتی با حضور «هادی هاشمی»، «رضا سپهوند» و «قدرت الله ایمانی» از جمله کاندیداهای راه‌یافته به‌دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، در محل سالن آمفی‌تئاتر حاج‌قاسم سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

بر اساس اعلام بسیج دانشجویی لرستان، از «محمدرضا ملکشاهی راد» دیگر کاندیدای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی برای حضور در این مناظره از قبل دعوت به‌عمل‌آمده بود، این در حالی است که وی در این مناظره شرکت نکرد.

نباید اقدامات نمایندگان سابق را زیر سوال برد

قدرت الله ایمانی کاندیدای انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در این مناظره با بیان اینکه برای ارائه خدمت بی‌منت به مردم در این صحنه وارد شده‌ام و خود را آماده کرده‌ام تا برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی اقدام عاجل داشته باشم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همواره در عرصه‌های مختلف نظام، قبل و بعد از انقلاب حضور داشته و در دفاع از انقلاب پای‌کار بوده‌ام و پاک‌دست زندگی کرده‌ام، گفت: نباید اقدامات و کارنامه نمایندگان سابق از سوی برخی کاندیداهای حاضر در مناظره زیر سوال برود.

این کاندیدای انتخابات مجلس با اشاره به برخی از اقدامات خود در دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، افزود: در صورت رأی آوردن در مجلس آینده به دنبال شایسته‌سالاری هستم و این شایسته‌سالاری دینی مورد تأکید مقام معظم رهبری را از همه جهات موردنظر خود قرار خواهم داد.

ایمانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخی از کاندیدها میلیاردها تومان هزینه تبلیغات کرده‌اند، درد فقر و محرومیت را نچشیده‌اند، گفت: نماینده باید کارآمد، باشهامت، خوش‌نام، انقلابی، مؤمن و… باشد، من در زمان نمایندگی اقدامات زیادی را انجام دادم و این در حالی است که برخی این اقدامات را کتمان می‌کنند.

وی گفت: باید پیگیری کنیم که بودجه ملی به لرستان اختصاص پیدا کند.

اقدام چشمگیری برای توسعه لرستان صورت نگرفته است

هادی هاشمی کاندیدای دیگر انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی نیز در این مناظره خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه، اظهار داشت: این نشانه خرد و شعور سیاسی شما است که این مجلس برگزار شده است و من از یکایک شما عزیزان تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه شما سکان‌دار تحول و طلایه‌دار تغییر هستید و تغییر در دانشگاه انجام می‌گیرد، عنوان کرد: من از دانشگاه جدا نیستم، آموزش‌وپرورش و دانشگاه در اصل یک پیکر در دو مکان هستند و من افتخار می‌کنم در آموزش‌وپرورش خدمت کرده‌ام.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه رشته تحصیلی من حقوق است و مرتبط با مجلس، افزود: به مدت بیش از ۳۰ سال در عرصه‌های سیاسی، آموزشی و اداری تجربه دارم، علی‌رغم احترامی که برای نمایندگان ادوار گذشته قائل هستم، اما در یازده دور مجلس اقدام چشمگیری برای استان ما نگرفته است، به همین دلیل وارد عرصه انتخابات شده‌ام، امیدوارم اگر شما بنده را شایسته دیدید، به لطف و یاری خداوند خدمتگزار شما در کمال صداقت، تعهد و دانش باشم.

هاشمی با تأکید بر اینکه رویکرد من، جوان‌گرایی است، باید از خلاقیت جوانان در عرصه‌های سیاسی، مدیریتی و.. استفاده شود، ادامه داد: حلقه مفقوده همین است که ما از دانش، خلاقیت و استعداد دانشگاهیان استفاده نکرده‌ایم.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه رزومه افراد، عملکرد آنها است، بیان داشت: من واهمه‌ای از کسی ندارم و وامدار کسی هم نیستم، من برای اینکه بتوانم به مردم خدمت کنم، حتی زیربار کمک‌های مردمی هم نرفتم تا بتوانم آزادانه حرف خودم را بزنم.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه من کمترین هزینه تبلیغاتی را داشته‌ام چون وامدار کسی نیستم، ادامه داد: این‌هایی که می‌گویند، ما حتی یک ماشین هم نداریم، پس هزینه این همه پوستر، بنر و… را از کجا می‌آورند؟

هاشمی در ادامه در پاسخ به سوالی دررابطه‌با صنعت خودرو، گفت: صنعت خودرو تبدیل به مافیا شده، این مافیا باید شکسته شود و واردات انجام بگیرد تا توازن و رقابت شکل بگیرد و خودروسازان هم به کیفیت خودروهای داخلی بی افزایند.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاهیان، اظهار داشت: پیش‌ازاین که وارد میدان رقابت انتخابات شوم، کارگروه تخصصی را با حضور دانشجویان و دانشگاهیان ایجاد کردم و در صورت رأی آوردن از این ظرفیت تخصصی استفاده خواهم کرد.

برخی نمایندگان سابق اجازه ندادند که نخبگان رشد کنند

رضا سپهوند کاندیدای دیگر انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در این مناظره با اشاره به سابقه علمی و دانشگاهی خود، اظهار داشت: من فرزند دانشگاه هستم، از سال ۶۸ که وارد دانشگاه شده‌ام در خدمت جوانان بوده‌ام، اعضای ستاد من هم اکثراً جوانان هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه امام راحل فرمودند که مجلس باید عصاره ملت باشد و عصاره ملت باید مجلسی متشکل از نخبگان باشد، گفت: اولاً بنده در سمت‌های اجرایی زیادی در دانشگاه و خارج از دانشگاه بوده‌ام، مجلس نیاز به قانون‌گذار دارد، کار نماینده و مجلس قانون‌گذاری و نظارت است.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه بنده مشاور رئیس کمیسیون اجتماعی، مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، مشاور کمیسیون اقتصادی و… بوده‌ام، ادامه داد: بنده طرح‌های مختلف اقتصادی را به مجلس ارائه کرده‌ام و در واقع بنده مشاور و مربی خیلی از نماینده‌ها بوده‌ام.

سپهوند با بیان اینکه ماحصل استان لرستان الان هر چه هست، عملکرد نمایندگان سابق بوده است، گفت: برخی نمایندگان سابق اجازه ندادند که نخبگان رشد کنند، مجالس ما، مجالس عوام بوده‌اند که به این سرنوشت گرفتار شده‌ایم، سو مدیریت داشته‌ایم و...

وی با بیان اینکه نمایندگان سابق اقدامات و عملکرد خود را به مردم معرفی کنند، بگویند چند کارخانه در استان ایجاد کرده‌اند؟ گفت: هیچ‌وقت با یک دانشگاهی مجادله نکنید، ما اقتصاد خوانده‌ایم و در مجلس هم مشاور نمایندگان بوده‌ام و به آنها مشاوره داده‌ام.

این کاندیدای انتخابات مجلس در ادامه با بیان اینکه تمام هزینه‌های تبلیغاتی‌ام را خودم پرداخت و تأمین کرده‌ام، ادامه داد: با استفاده از طرح‌ها و پیشنهادت بنده، اقدامات زیادی در حوزه‌های توسعه‌ای و عمرانی استان صورت‌گرفته است.

سپهوند با بیان اینکه به ما نگویید تجربه ندارید، تجربه در مجلس، قانون‌گذاری و نظارت است که باید انجام شود، بیان داشت: ما باید برنامه‌محور باشیم، مجمع نمایندگان باید برای رفع مشکلات استان برنامه‌محور باشند.

وی با تأکید بر اینکه اختلاف در بین نمایندگان، اختلاف بر سر انتصابات است، هم خودشان را فشل می‌کنند و هم استان را، افزود: نماینده‌ای که سواد نداشته باشد و نخبه نباشد را چرا باید به مجلس بفرستیم؟

این کاندیدای انتخابات مجلس با تأکید بر اینکه مجمع نمایندگان باید روی مسائل مهم استان با هم اتحاد داشته باشند، گفت: راه‌حل من این است که نخبگان را به‌کارگیری کنیم، هشت سال است که تیم‌های کارشناسی تشکیل داده‌ام.

کد خبر 6097563

دیگر خبرها

  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد