Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-28@21:22:56 GMT

وزیر راه: با دیوار کشی هیچ وقت به توسعه نمی رسیم

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۱۰۵۰

رویداد۲۴-وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: فهم من از توسعه این است که هیچ وقت نمی‌توانیم دور کشور را دیوار بکشیم و توسعه زمانی صورت می‌گیرد که بتوانیم سهمی از بازار دنیا را به دست آوریم و نقش و سهم خود را در این بازار داشته باشیم.
عباس آخوندی عصر امروز، ۶ شهریورماه در جلسه شورای اداری استان کرمان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: این دو شهید برای سرافرازی جمهوری اسلامی و توسعه کشور، اعتلای کلمه حق و اسلام تلاش کرده و به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با گرامیداشت یاد آیت الله هاشمی رفسنجانی و بیان اینکه ایشان به انقلاب و ایران خدمات ارزنده ای عرضه کرده اند، افزود: هفته دولت فرصتی است تا خدمات همه اعضای دولت از روستاها تا مقامات ارشد بیان شود.
آخوندی با اشاره به آغاز فعالیت دولت دوازدهم تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه چهل سالگی انقلاب قرار داریم و بلوغ عقلی و خردورزی در انقلاب را شاهد هستیم، امیدواریم بتوانیم چشم انداز خوبی را فرا روی مردم قرار بدهیم.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موقعیت ایران در منطقه خوب است و می توانیم در عین دوستی و برادری با همسایه ها، به پیش رفته و کشورمان را در امنیت نگه داریم، گفت: یقینا زمانی کشوری ادعای استقلال می کند و می‌خواهد قاعده بازی را در دنیا تغییر داده، در برابر منافع قدرت های بزرگ ایستادگی کند، با مقاومت های بسیار زیادی مواجه می شود و همه ما این مسئله را با رگ و پوستمان از انواع ناامنی ها، اقدامات تروریستی و جنگ احساس کرده ایم.
وی با بیان اینکه در همه کشورهای اطراف ما به نوعی درگیری وجود دارد اما موقعیت ایران خوب است و توانسته ایم استقلال و ثبات خودمان را در جهان به اثبات برسانیم، اظهار کرد: می‌توانیم امیدوار باشیم که از موضع برابر پای هر میز مذاکره ای برای گفت و گوی توسعه با هر کشوری که در چهارچوب سیاست خارجی جمهوری اسلامی قرار بگیرد، شرکت کنیم.
آخوندی تصریح کرد: می توانیم با همه کشورهایی که بخواهیم برای مبادلات تجاری و سیاسی وارد گفت و گو شویم که این اتفاق بسیار بزرگی است و نباید آن را ساده بگیریم.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: حجم دشمنی که علیه جمهوری اسلامی به کار گرفته شد و در برخی مواقع با بی تدبیری همراه بود، حجم دشمنی کم نظیری است و قطع تمامی مبادلات پولی، مشکلات بیمه، حمل و نقل هوایی، دریایی و ... می تواند یک کشور را به زانو در آورد اما خوشبختانه ایران تا امروز موفق بوده و همه پذیرفته اند که به جای این دشمنی ها، گفت و گوی سازنده داشته باشند.
وی افزود: قطعا این مسائل مرهون جانفشانی نیروهای مسلح و شهدا است و بخش عمده ای مدیون رهبری مقام معظم رهبری و بخشی مرهون تدبیر دولت یازدهم است که توانست این گره ها را باز کند و اکنون افق خوبی روبه روی ماست.
آخوندی اظهار کرد: هنوز با موانع زیادی مواجه هستیم، اما قدرت انتخاب داریم و می توانیم برای یک پروژه ریلی همزمان با چند مرکز مذاکره کنیم.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون برای هر حوزه ای قدرت مذاکره و امکان انتخاب داریم که این مهم اتفاق بزرگی است و باعث می شود به بهترین فناوری ها دسترسی داشته و در قیمت چانه زنی کنیم، بیان کرد: البته راه بسیار سختی را در پیش داریم برای اینکه بتوانیم بر این حجم ابرچالش های ایران اعم از بیکاری، قیمت، بحث توسعه، رشد اقتصادی و ... غلبه پیدا کنیم، نیاز به گفت و گوی زیادی در کشور برای رسیدن به اجماع داریم.
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: متاسفانه هزینه های کشور ما بسیار بیش از درآمدها شده و کنترل هزینه کار بسیار سخت و معمولا ناخوشایند است و حتما مجبور خواهیم بود برای توسعه ایران و رعایت عدالت بین نسلی به سمت کنترل هزینه ها حرکت کنیم.
وی در ادامه به جنوب‌شرق کشور و استان کرمان اشاره و عنوان کرد: جنوب‌شرق، منطقه بسیار مهمی است و توسعه آن می تواند امنیت ملی ایران را هم تا حد زیادی تضمین کند و باید از هر دو منظر به این منطقه نگاه کرد.
آخوندی گفت: می توانیم پنجره هایی از جنوب‌شرق ایران به افغانستان، پاکستان تا شبه قاره هند و به حوزه دریای عمان و جنوب خلیج فارس بزنیم و این منطقه از جهت موقعیت جغرافیایی موقعیت بسیار ارزشمندی دارد و می‌تواند ما را به جهان پیرامون متصل کند.
وی تصریح کرد: فهم من از توسعه این است که هیچ وقت نمی‌توانیم دور کشور را دیوار بکشیم و توسعه زمانی صورت می گیرد که بتوانیم سهمی از بازار دنیا را به دست آوریم و نقش و سهم خود را در این بازار داشته باشیم.
آخوندی با بیان اینکه کرمان از قدیم نقش برقراری ارتباط با فرامرزها و صادرات و واردات را داشته افزود: بحث مهم، نحوه شبکه اتصالات و دسترسی های این منطقه به پیرامون است و باید بتوانیم شبکه ارتباطات زمینی، هوایی و ریلی را با کشورهای پیرامون خودمان داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه ذخایر معدنی استان کرمان، باید در بازار جهانی مورد مبادله قرار گیرد اظهار کرد: خوشبختانه تناژ حمل و نقل این استان بسیار بالاست و باید بار به حمل و نقل ریلی برود و باید در این حوزه سرمایه‌گذاری های جدی تری داشت.
وی افزود: منابع دولت بسیار محدود است و باید به سمت ابتکاراتی برویم که از منابع بخش خصوصی استفاده کنیم و رقم برآورد شده برای ریل گذاری مسیر کرمان – سیرجان ۸۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که ۳۰ درصد را دولت تامین می کند و بقیه آن را باید شریک ما بیاورد.
آخوندی اظهار کرد: ارتباطات درون تمدنی منطقه جنوب‌شرق همواره برای من مهم بوده و تصورم این است مبادلات اقتصادی در روابط تمدنی می توانند استحکام یافته و پایدار شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز در استان کرمان ۳۵۶ پروژه دولتی با اعتبار ۵۶۵ میلیارد تومان و ۱۷۰ پروژه بخش خصوصی با ۲۹۴ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار گرفت بیان کرد: همچنین به مناسبت هفته دولت ۱۳۲ پروژه جدید در استان آغاز به کار می کند و ۱۲ مورد دیگر توسط بخش خصوصی جمعا با اعتبار ۳۷۵ میلیارد تومان آغاز می شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

کد خبر 6088945 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد