Web Analytics Made Easy - Statcounter

معتقدم اصولگرایی لیدر ندارد و باید پوست اندازی کند، یعنی افراد فعلی کنار بروند و افراد جدید بیایند. در واقع باید تغییر نسلی بدهند. مثلا اگر آقای رئیسی با 16 میلیون رای رهبری اصولگرایان را بدست بگیرد خیلی خوب است. اصولگرایان بعد از انتخابات ریاست جمهوری وضعیت به سامانی ندارند، قالیباف از نواصولگرایی سخن می گویند و باهنر از دگردیسی و شقه شقه شدن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمنا می خواهد همچنان حرف آخر را بزند اما گوش شنوایی نیست. احمد بخشایش اردستانی عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم می گوید: اصولگرایان دچار آسیب تکرار چهره و الفاظ شدند و مردم نیز به آنها بی توجهی می کنند اگر می خواهند در بازی قدرت نوبت به آنها برسد باید مدرن صحبت کنند.
آقای باهنر اخیراً گفتند جریان اصولگرایی در حال دگردیسی و شقه شقه شدن است، نظر شما چیست، ریشه این مسئله به کجا بر می گردد؟شاید آقای باهنر با هدف حفظ چتر خود بر سر اصولگرایی چنین حرفی را زده باشد. فارغ از این موضوع معتقدم اصولگرایان الان دچار انفعال هستند و باید حرفهای جدید و مدرن بزنند چون با روش و رویکرد کنون هرچه جلوتر برویم سبد رأی اصولگرایان بیشتر نخواهد شد مگر اینکه لفاظ‌شان متفاوت شود. امروز مشکل اصولگرایان این است که علاقه‌مندند ارکان حاکمیت جمهوری اسلامی شامل رهبر انقلاب، قوه قضائیه، سپاه، بسیج و غیره را مصادره به مطلوب کنند. حال آنکه باید ارکان و نهادهای یادشده را فراجناحی بدانند. رهبر انقلاب همه گروه های سیاسی را پدری می کنند. اصولگرایان در وادی سیاست بازی نمی کنند. اگر وادی سیاست بازی کنند حرفهایشان مدرن‌تر می شود و طرف مردم را می گیرند. الان اصولگرایان حرف مردم را نمی زنند بلکه حرف های خودشان را منتسب به مردم می کنند. اگر اصولگرایان می خواهند در بازی قدرت نوبت به آنها هم برسد باید لفاظ شان را مدرن کنند و حرف‌های نو بزنند. البته نه اینکه مبانی و اصول انقلاب را عوض کنند ولی از دل مردم حرف بزنند چون بسیاری مواقع می گویند خواست مردم این است درحالی که خواست خودشان است نه خواست مردم.در واقع شما معتقدید امروز اصولگرایان نیازی به جذب آرای مردم نمی بینند؟این حس را کم دارند. معتقدم اصولگرایی لیدر ندارد و باید پوست اندازی کند، یعنی افراد فعلی کنار بروند و افراد جدید بیایند. در واقع باید تغییر نسلی بدهند. مثلا اگر آقای رئیسی با 16 میلیون رای رهبری اصولگرایان را بدست بگیرد خیلی خوب است.اما اصولگرایان خیلی موافق نیستند که آقای رئیسی چنین نقشی را برای جریان سیاسی آنها ایفا کند، چرا؟چون نمی خواهند قدرت را از دست دهند. هدف جمنا در انتخابات مجلس آینده است این مجموعه را درست کردند که دوباره سهم بندی کنند بیایند در انتخابات حضور یابند حال انکه طبق قاعده سیاسی وقتی کسی شکست می خورد، کنار می رود. چه اشکالی دارد که آقای رئیسی لیدر و گادفادر و پدر معنوی اصولگرایان شود و دیگر خودش به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ورود نکند بلکه رئیس جمهور پرور باشد ولی اصولگرایانی که الان مدیریت صحنه را در اختیار دارند نمی خواهند این امکان را از دست بدهند.در واقع می فرمایید اصولگرایان به آفت تکرار چهره دچار شدند و این مسئله برای مردم جذابیت ندارد؟تکرار چهره و الفاظ. جمنا همان اصولگرایان هستند، حالا دیگر مردم متوجه شدند. در انتخابات ضعف های دولت آقای روحانی خیلی واضح بود اما هرچه اصولگرایان گفتند تورم، رکود و اوضاع اقتصادی خراب است و یک چوب در رقابت با آقای روحانی برنده می شود اما مردم بی توجهی کردند.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست

شورای‌عالی حفاظت محیط زیست به ریاست رئیس جمهور تشکیل و مشکل تعارضات محیط زیستی در ۵ استان فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان رفع و درباره ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده و نیز اصلاح و بازنگری حدود و شمولیت ۵ منطقه دیگر تصمیم‌گیری شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز پنجشنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور تشکیل شد، 6 دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای 5 عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت 5 منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

وی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات