Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-06@20:53:16 GMT

نتایج مطالعات میدان‎های چنگوله و چشمه‎خوش تشریح شد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۶۰۶۰

نتایج مطالعات میدان‎های چنگوله و چشمه‎خوش تشریح شد

نتایج مطالعات شرکت گازپروم‎نفت روسیه روی میدان‎های چنگوله و چشمه‎خوش، در نشست مشترک میان نمایندگان این شرکت و شرکت ملی نفت ایران تشریح شد.

به گزارش شانا، صبح امروز (سه‎شنبه، هفتم شهریورماه) نمایندگان شرکت گازپروم‎نفت روسیه در نشستی مشترک با غلامرضا منوچهری، معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت، کارشناسان این مجموعه و کارشناسانی از شرکت‎های نفت مناطق مرکزی و متن، به تشریح نتایج مطالعات خود روی میدان‎های چنگوله و چشمه‎خوش پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، شرکت گازپروم‎نفت که 23 آذر ماه پارسال، برای مطالعه 2 میدان چنگوله و چشمه‎خوش با شرکت ملی نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده بود، امروز در حضور نمایندگان شرکت ملی نفت به تشریح نتایج مطالعات خود پرداخت.

وادیسلاو باریشنکیوف، معاون مدیرعامل گازپروم‎نفت و دیگر نمایندگان این شرکت روسی، دیروز (ششم شهریورماه) نیز نشست مشترکی با امیرحسین زمانی‎نیا، معاون امور بین‎الملل و بازرگانی وزیر نفت داشتند و بر توسعه مناسبات با ایران در حوزه نفت و گاز تاکید کردند.

بر اساس این گزارش، شرکت ملی نفت ایران و شرکت گازپروم‎نفت روسیه 23 آذرماه سال 95 تفاهم‎نامه همکاری امضا کردند که بر مبنای آن، مطالعه ۲ میدان نفتی چشمه‎خوش و چنگوله به این شرکت روسی سپرده شد.

این تفاهم‎نامه با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران و الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه بین سلبعلی کریمی، مدیرعامل وقت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران و الکساندر دکوف، مدیرعامل شرکت گازپروم‎نفت امضا شده بود.

میدان نفتی چنگوله در استان ایلام در ۵۰ کیلومتری جنوب ‌شرق شهر مهران و در فاصله ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری خط مرزی ایران و عراق (از طرف غرب و شمال غرب) و در حاشیه شمالی فروافتادگی دزفول و مابین میادین نفتی دهلران و آذر قرار دارد و مطالعه این میدان، افزون بر شرکت گازپروم‎نفت، به شرکت‎ اندونزیایی پرتامینا و شرکت ملی نفت تایلند (PTTEP) نیز سپرده شده است.

میدان نفتی چشمه‎خوش نیز در منطقه دشت عباس استان ایلام، در فاصله ۵۲ کیلومتری از جنوب شهرستان دهلران و ۷۰ کیلومتری غرب شهرستان اندیمشک واقع شده است. بهره برداری از این میدان سال ۱۳۵۴ آغاز شده است و از میدان های تحت مدیریت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به‎شمار می‎رود. شرکت ملی نفت ایران تاکنون برای مطالعه این میدان نیز علاوه بر گازپروم‎نفت، با شرکت‎های پتروناس، او‎ام‎وی و ایدرو تفاهمنامه امضا کرده است.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 6096969

دیگر خبرها

  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته