Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@03:35:54 GMT

شاتل هرگونه کم فروشي اينترنت را رد کرد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۶۸۰۱

خبرگزاري آريا - چندي پيش در خبرها خوانديد که سازمان تنظيم مقررات راديويي جدول مربوط به وضعيت شکايت کاربران از کم فروش اينترنت توسط شرکت هاي ارائه دهنده را منتشر کرد.
حال، مديرعامل گروه شاتل به اين امر واکنش نشان داده و مدعي شده که هيچ گونه کم فروشي انجام نشده است. در ادامه توجه شما را به متن بيانيه خبري اين شرکت در همين رابطه جلب مي نماييم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتشار گزارش اخير سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در خصوص وضعيت شکايات کاربران از کم‌ فروشي اينترنت ابهامات گوناگوني به همراه داشته است.
احمدرضا نخجواني، مديرعامل گروه شرکت‌ هاي شاتل ريشه اين ابهامات را در مشخص نبودن شاخص‌ هاي ارزيابي و ارايه جزييات دقيق در خصوص ثبت شکايات در سامانه 195 وزارت ارتباطات مي‌داند و مي‌گويد:
«جدول منتشر شده با استناد به شکايات ثبت شده در سامانه 195 بدون توضيحات و جزييات دقيق بوده و تنها براساس يکي از شاخص‌هايي که درصد شکايت مرتبط با مصرف اينترنت در کل شکايات است تنظيم شده است. همين شرايط نيز ابهامات جدي در اذهان عمومي ايجاد کرده است.»
وي در ادامه مي‌افزايد:
«منطق مطرح شده پشت اين جدول آن‌چنان ضعيف است که شرکت‌هايي با 4 هزار يا 15 هزار شکايت در شرايط به مراتب بهتري از شرکتي مانند شاتل قرار دارند که تعداد شکايت کاربرانش به سامانه 195 با حدود 1000 شکايت کمتر از 0.1 درصد کل کاربرانش بوده است. اگرچه در بررسي‌هاي بعدي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي نيز هيچ کدام از اين شکايت‌ها محق دانسته نشده است.»
براساس اظهارات نخجواني شاخصي که در اين جدول منتشر شده تعداد شکايات به تنهايي و يا تعداد شکايت‌ ها به نسبت کاربران اپراتورها را ناديده گرفته است. او تاکيد مي‌ کند در چنين شرايطي و با اين روش ارزيابي يک اپراتور مي‌تواند براي اينکه اوضاع بهتري در اين شاخص‌ داشته باشد تلاش کند شکايات بيشتري در باره مسائلي غير از موضوع مصرف اينترنت را در سامانه 195 ثبت کند!
نخجواني در ادامه نيز به رد موضوع کم‌ فروشي توسط وزارت ارتباطات اشاره و مي‌ گويد:
«در صحبت‌هايي که با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات داشتيم اين عزيزان نيز منکر موضوع کم‌فروشي شده‌اند و منطق اعلام اين نتايج را بيشتر در راستاي شفاف‌سازي اعلام کرده‌اند. چه آن‌که اين وزارتخانه تاکيد کرده است که اگر کم‌فروشي اتفاق افتاده بود به جاي انتشار جدول با اپراتور کم فروش براساس قانون برخورد مي‌شد.»
مديرعامل شرکت شاتل شاخص‌هاي متعددي را براي ارزيابي موفقيت يک اپراتور در بازار دخيل مي‌داند و مي‌افزايد:
«از ديدگاه ما بهترين شاخص‌هايي که مي‌تواند موفقيت اپراتور در سرويس‌دهي مناسب به مشتريان را نشان دهد، شاخص‌هايي همچون سهم بازار، نرخ ريزش کاربران و درصد شکايت کاربران به نسبت کل کاربران يک اپراتور است که دست کم در مورد شرکت شاتل قضاوت در خصوص کيفيت سرويس‌دهي را به کاربرانمان واگذار مي‌کنيم. از سوي ديگر خوشبختانه ما اپراتوري بوده‌ايم که در چند سال گذشته موفق به دريافت تنديس سيمين حمايت از حقوق مصرف کننده از وزارت صنعت معدن و تجارت شده‌ايم.»
او ضمن تشکر از وزير ارتباطات براي توجه ويژه به حقوق مصرف‌کنندگان با انتشار چنين گزارش‌هايي، تاکيد مي‌کند که اين حرکت در گام اول کاري ايشان، اين پيام مهم را به اپراتورهاي مي‌دهد که کيفيت و نوع سرويس‌دهي آن‌ها زير ذره‌بين وزارت ارتباطات است. همچنين نخجواني تصريح مي‌ کند که شاتل از هر گونه ارزيابي و اعلام شفاف نتايج استقبال و حاضر به هر گونه همکاري در اين زمينه با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات است.
وي بحث‌هاي مطرح شده در خصوص کم‌فروشي و عدم توجه به حقوق مصرف‌کننده را مرتبط با بازارهاي انحصاري، اقتصاد دولتي يا اشتراکي مي‌داند و براين باور است که در بازاري که 17 شرکت اينترنتي پروانه FCP دريافت کرده‌اند کم‌ فروشي و بي‌ توجهي به حقوق مصرف‌ کننده معنايي نخواهد داشت چرا که در صورتي که يک شرکت به حقوق مصرف‌کننده توجه نکند و سرويس بي‌کيفيت در اختيارش بگذارد کاربر امکان انتخاب يک اپراتور ديگر را به راحتي و آزادانه دارد.
نخجواني مهمترين مسووليت نهادهاي نظارتي را جلوگيري از شکل‌گيري انحصار مي‌داند و تاکيد مي‌کند که با ايجاد فضاي رقابت ديگر نيازي به نگراني در خصوص کم‌فروشي يا بي‌توجهي به حقوق مصرف‌کننده وجود نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شرکت دانش‌بنیان رادین دام فرتاک در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در زمینه ارائه و اجرای خدمات دام، طیور و آبزیان و تولید محصولات دانش‌بنیان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ با بهره‌گیری از متخصصان و اساتید دانشگاه تهران آغاز و از همان ابتدا در جهت تأمین و بهبود نیازهای فعالان این عرصه وارد میدان شده است.

سلنیوم آلی و رقیق کننده‌های اسپرم از محصولات دانش‌بنیان این شرکت محسوب می‌شود که برای اولین بار در ایران بومی سازی شده است.

مجتبی امام‌وردی، مدیرعامل شرکت رادین دام فرتاک در خصوص کاربست این محصولات گفت: سلنیوم آلی یا ارگانیک در بحث دامپزشکی و صنایع غذایی و رقیق کننده اسپرم برای حفظ گونه‌های در حال انقراض یا انجماد اسپرم دام‌هایی همچون گاو، اسب، گوسفند، بز، طیور و ماهی و … استفاده می‌شود. سلنیوم آلی با الگو برداری از طبیعت ساخته شده که در ساختارهای اسید آمینه حاوی گوگرد، سلنیوم جایگزین گوگرد شده است.

به گفته وی بهترین شکل سلنیوم برای متابولیسم انسان و حیوانات، سلنومتیونین می‌باشد. این شکل از سلنیوم می‌تواند در توده سلولی مخمر رشد یافته در محیط کشت حاوی سلنیوم معدنی تجمع پیدا کند. مخمر می‌تواند سلنیوم معدنی را که زیست فراهمی پایین و سمیت بالا داشته را به شکل آلی که ایمن تر و از نظر زیستی فعال‌تر بوده، تبدیل کند. باتوجه به نیاز دام، طیور و انسان به سلنیوم ارگانیک که ایمن بوده و قابلیت جذب بالایی داشته، تولید آن در کشور مانع خروج ارز از کشور شده و ایجاد اشتغال خواهد کرد که در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور می‌باشد.

امام وردی در خصوص محصول دیگر این شرکت که رقیق‌کننده اسپرم است، اظهار داشت: این محصول (رقیق کننده‌های اسپرم) دارای ثبت اختراع است و موجب نگهداری طولانی‌تر اسپرم‌ها می‌شود. این مواد در تأمین انرژی مورد نیاز، حفاظت اسپرم از آسیب‌های دمایی، کاهش استرس‌های فیزیکی و شیمیایی ناشی از سرد کردن، انجماد، ذوب اسپرم‌ها و در نهایت ایجاد یک محیط مناسب برای زنده ماندن موقت اسپرم‌ها نقش دارند.

به گفته او از مهمترین مزایای منجمد کردن اسپرم، تسریع در اجرای برنامه‌های خاص اصلاح نژادی، استفاده از نژادهای برتر و با تولیدات بیشتر، انتقال آسان اسپرم از مراکز تولید و جمع آوری به مراکز تلقیح مصنوعی، تولیدمثل خارج از فصل تولید، جلوگیری از انقراض گونه‌های در معرض خطر و.... است. کاربرد این رقیق کننده‌ها، استفاده برای انجماد اسپرم و بکارگیری آن برای تلقیح مصنوعی برای افزایش تولیدات و گسترش پرورش دام و طیور در کشور است.

وی با بیان اینکه رقیق کننده اسپرم وارداتی بوده و با تولید بومی آن توسط شرکت رادین دام عملاً نیاز داخل تأمین شده است، تصریح کرد: شرکت رادین دام فرتاک تا سالی سه هزار ویال ظرفیت تولید این محصول (رقیق کننده اسپرم) را دارد اما در خصوص محصول سلنیوم آلی از آنجا که هنوز موفق به تأسیس کارخانه نشده‌ایم، تولید به صورت کارمزدی یا نیمه صنعتی انجام می‌شود و ظرفیت تولید بالایی نداریم.

امام وردی در خصوص قیمت محصولات بومی‌سازی شده در شرکت رادین دام فرتاک نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی آن اظهار داشت: ۱۰۰ سی سی از نسخه فرانسوی رقیق کننده اسپرم نزدیک به شش میلیون تومان تمام می‌شود. این در حالی است که قیمت تمام شده این میزان از رقیق کننده اسپرم در نسخه بومی شده آن تنها ۹۸۰ هزار تومان است. همچنین نسخه برزیلی و آمریکایی سلنیوم آلی، قبل از بومی سازی آن، کیلویی ۴۰۰ هزار تومان وارد می‌شد اما با بومی سازی آن (سلنیوم آلی) تأمین یک کیلو سلنیوم آلی برای مصرف کننده تنها ۱۶۵ هزار تومان تمام می‌شود.

وی در پایان در خصوص صادرات این شرکت خاطرنشان کرد: در حوزه رقیق کننده اسپرم موفق به صادرات شده ایم و در حال حاضر، بازار کشورهایی همچون افغانستان و عراق مقصد ما هستند.

کد خبر 6098120

دیگر خبرها

  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟