Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسخیر بازار کشور توسط لوازم التحریر خارجی این روز ها سبب شده تا سبد خانوار ایرانی از لوازم التحریر ملی خالی مانده و الگو های غربی اقدام به تغییر الگوی ذهنی دانش آموزان نمایند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در حالی کمتر از 24 روز تا آغاز سال تحصیلی جدید فرصت باقی مانده که نه تنها خرید لوازم التحریر و پوشاک دانش آموزان دغدغه این روز های والدین شده بلکه گرانی و تحمیل فشار اقتصادی بر خانواده ها نیز منجر به نگرانی برخی والدین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر حک تصاویر و الگو های غربی بر روی دفاتر و لوازم تحریر دانش آموزان نگرانی والدین را دو برابر کرده که مبادا دانش آموزان از این تصاویر الگو برداری کنند که این مهم خود عاملی بر گرایش آینده سازان ایران اسلامی است که به جای انتخاب الگوهای اسلامی و بومی به سراغ الگوهای غربی بروند.
علی ای حال از آنجایی که تمام شهر، رنگ تهیه خرید لوازم و تحریر به خود گرفته است و بازار، مغازه ها و دستفروشان همگی به فروش اقلامی مانند دفتر، جامدادی، خودکار، تراش، مداد، کیف و غیره مشغول هستند خرید لوازم تحریر یکی از اتفاقات بسیار خوب و شیرین دوران تحصیل برای تمامی دانش آموزان است که با آغاز فصل ‏مدارس اتفاق می افتد.
س. ریگی یکی از والدین دانش آموزان زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به متنوع بودن قیمت لوازم التحریر در بازار اظهار کرد: گرانی اقلام مورد نیاز برای آغاز سال تحصیلی دانش آموزان منجر به نارضایتی والدین است زیرا برخی از خانواده ها دارای 3 تا 4 دانش آموز مدرسه ای هستند که توان خرید وسایل مورد پسند آنها را ندارند. وی در خصوص تصاویر حک شده بر روی لوازم التحریر به ویژه کیف و دفاتر بیان کرد: بیشتر طرح های موجود بر روی اقلام تصاویر کارتون های غربی هستند که فرزندان ما اصرار در خرید آنها را دارند از طرفی ارزان بودن قیمت این اقلام نسبت به کالاهای ایرانی از دیگر دلایلی است که منجر شده نه تنها دانش آموزان بلکه والدین هم به سراغ خرید از لوازم التحریر ایرانی نروند.
سارانی یکی دیگر از والدین دانش آموزان در حالی اقدام به خرید لوازم التحریر برای دو فرزند مدرسه ای خود در خیابان آزادی زاهدان می کند که به خبرنگار عصرهامون گفت: قیمت لوازم التحریر به ویژه دفترهایی با طرح های فانتزی نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده که خرید چنین لوازمی که باب میل فرزندان نیز باشد از قدرت خرید برخی خانواده ها خارج است.
وی از مسئولین خواستار رسیدگی بیشتر بر بازار خرید لوازم التحریردر آستانه سال تحصیلی جدید شد و افزود: هر چه نگاه می کنم اغلب طرح ها برگرفته از الگوهای غربی هستند به گونه ای که سهم الگوها، انیمیشن ها یا حتی تصاویر شهدا یا حجاب و عفاف ایرانی در این بین بسیار اندک است که می طلبد مسئولان فرهنگی نسبت به این موضوع مهم اقدام کرده تا از این طریق شخصیت ها و الگوهای ایرانی نیز برای دانش آموزان معرفی شوند.
سارانی با اشاره به جولان لوازم التحریر غربی در بازارهای داخلی ایرانی گفت: وقتی خود مسئولان و مردم از تولیدات داخلی و اقتصاد کشور حمایت نمی کنند نباید توقع پیشرفت و بهبود اقتصادی در کشور داشته باشیم. وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: چندی پیش یکی از بردارزادگانم با خرید لوازم التحریر از مرکز تجاری چینی ها در چابهار مابقی دانش آموزان فامیل را تحریک کرد تا آنها والدین خود را وادار به خرید از لوازم التحریر این مرکز کنند به طوری که خواهرم با سفر یک روزه به چابهار برای هر 13 دانش آموز خانواده که اغلب دبستانی بودند لوازم التحریر خریداری کرد لذا نتیجه می گیریم که عدم حمایت از تولید کنندگان داخلی بیشترین ضربه را به اقتصاد کشور وارد کرده است.
میر یکی دیگر از شهروندان زاهدانی با اشاره به تنوع الگوهای غربی بر روی لوازم التحریر ایرانی گفت: هر شخص در طلب خرید اجناس متنوع و زیبا است که دانش آموزان از این امر مستثنی نیستند از طرفی چشم و هم چشمی دانش آموزان با هم باعث شده اکثریت به خرید چنین لوازم التحریری روی بیاورند زیرا تنوع در طرح های ایرانی کم است و کیفیت مناسبی هم ندارند.
وی با اشاره به گرانی ، بی‌کیفیتی و نداشتن تنوع این اجناس گفت: وقتی رسانه ملی به راحتی کارتون های غربی مانند باب اسفنجی، لاک پشت های نینجا، بن تن، مدرسه موش ها، باخانمان ها و غیره را پخش می کند یا در سریال ها و فیلم های ایرانی همچون شهرزاد، رالی ایرانی، عاشقانه ها و غیره بیشترین توجه ها حول محور آرایش غلیظ بازیگران می چرخد چه توقعی از دانش آموزان می رود که به سمت خرید لوازم التحریر با تصاویر ایرانی یا اسلامی گرایش داشته باشند مسئولان کشور باید اول مشکلات اساسی این چنینی را حل کرده و بعد در موضوعات مهم فرهنگی دانش آموزان ورود پیدا کنند زیرا اغلب مردم از همین رسانه ملی الگوبرداری می کنند.
وی گفت: دو فرزندم امسال به کلاس دوم و هفتم می روند اما تنها طرح هایی که برای آنها جذابیت داشته باشد همین تصاویر حک شده غربی بر روی لوازم التحریر است و هر چه اصرار می کنم از الگوهای ایرانی خرید نمی کنند زیرا طرح های ایرانی را نمی شناسند از طرفی نیز همه جای بازار پر از لوازم التحریر غربی است و اطرافیان هم این چنین طرح هایی به آنها پیشنهاد می کنند لذا تا زمانی که جامعه به چنین سمتی پیش رود و مسئولان فرهنگی کشور دغدغه این موضوع را نداشته باشند از دست خانواده ها به تنهایی چیزی بر نمی آید. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند

فرزاد پیشکاری روز شنبه در بازدید از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در سنندج اظهار کرد: مردم استان در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی یک میلیون و ۶۵۰ هزار تراکنش خرید انجام داده اند که ۱۷ هزار میلیارد ریال نقدی و ۱۰ هزار میلیارد ریال از اعتبار یارانه‌ای بوده است.

وی ادامه داد: در مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم جامعه به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی  شارژ شده است.

پیشکاری یاد آور: افراد بهره‌مند از این یارانه تشویقی می‌توانند تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار آن را هزینه کنند و ذخیره شدن برای استفاده در ماه‌های دیگر نیست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تاکید کرد: خرید باید توسط سرپرست خانوار انجام شود، اما محدودیت استفاده از کارت وجود ندارد و از هر کارت بانکی می‌توان خرید کرد.

وی از مردم خواست برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به تفکیک صنفی صورت گرفته افزود: ضرورتی ندارد که مردم حتما ۱۱ قلم کالا را با هم خریداری کنند تا از اعتبار کالابرگ بهره‌مند شوند، بلکه هر قلم را می‌توانند جداگانه خریداری و در هر بار خرید از مقدار تخفیف آن استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز