Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@14:27:23 GMT

ریزش ابرو و مژه نشانه کدام بیماری است؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۳۰۹۷

ریزش ابرو و مژه نشانه کدام بیماری است؟

خبرگزاری میزان- به محض این‌که موهای سرمان دچار ریزش می‌شود، به فکر می‌افتیم و برای درمان این مشکل به پزشک مراجعه می‌کنیم، اما وقتی ریزش موها در ناحیه ابرو و مژه اتفاق بیفتد، شاید به این زودی‌ها متوجه آن نشویم.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در صورتی که موهای ابرو و مژه نقش بسیار مهمی در زیبایی چهره و صورت‌ دارد به همین دلیل نباید خیلی صبر کنیم تا ابروها و مژه‌ها خالی و کم‌پشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه بسیاری از کسانی که با این مشکل روبه‌رو هستند تا زمانی که ابروها و مژه‌های‌شان کم‌پشت نشده، به فکر مراجعه به پزشک هم نیستند و خیلی جدی با این مشکل برخورد نمی‌کنند. البته برخی هم باور دارند ریزش موهای ناحیه ابرو و مژه ارثی است و در نتیجه فکر می‌کنند کاری نمی‌توان برای آن انجام داد.

در صورتی که دکتر امیرهوشنگ احسانی،متخصص پوست و مو می‌گوید عوامل ژنتیکی و ارثی نقش چندانی در ریزش موهای ابرو و مژه ندارد و موهای این ناحیه به هورمون‌ها وابسته نیست.

البته برخی افراد مژه‌ها و ابروهای پرپشت و متراکمی دارند که این موضوع وابسته به ژنتیک است، اما آن‌طور که این متخصص بیماری‌های پوست و مو به جام‌جم می‌گوید موهای ابرو و مژه مانند موهای سر نیست که به ارث و هورمون‌ها وابسته باشد و در نتیجه این طور نیست که موهای این نواحی تحت تاثیر ژنتیک و عوامل هورمونی بریزد.

موهای سرتان هم می‌ریزد یا نه؟

گاهی فقط موهای سر می‌ریزد، بعضی وقت‌ها موهای ابرو و مژه هم با موهای سر همراه می‌شود و ریزش مو در تمام نواحی اتفاق می‌افتد و در شرایطی هم فقط موهای ابرو و مژه به طور جداگانه دچار این مشکل می‌شود.

دکتر احسانی نیز این موضوع را تایید می‌کند و در این‌باره چنین توضیح می‌دهد: ریزش موها در ناحیه ابرو و مژه‌ می‌تواند همراه با ریزش موهای سر و در کنار آن بروز کند یا به تنهایی و به صورت جداگانه رخ دهد.‌ بنابراین ممکن است شخصی که برای درمان ریزش موهای سرش به متخصص پوست و مو مراجعه می‌کند، همزمان دچار ریزش ابرو و مژه هم باشد و در مقابل، گاهی هم شرایطی پیش می‌آید که فرد فقط دچار ریزش ابرو و مژه شده است و برای درمان این مشکل به پزشک مراجعه می‌کند.

ده‌ها علت متفاوت برای ریزش ابرو و مژه

همان‌طور که گفته شد، عللی که در ریزش موهای سر موثر است می‌تواند موجب ریزش موهای ابرو و مژه هم بشود. از طرف دیگر، زمانی مشکل ریزش موها برطرف می‌شود که علت اصلی ایجادکننده مشکل رفع شده باشد. به همین دلیل هم اولین قدم برای حل مساله، شناخت عامل اصلی ریزش موها و برطرف کردن آن است.

کسانی که به محض دیدن ریزش موها در ناحیه ابرو و مژه به فکر کاشت مو در این نواحی می‌افتند باید نظر متخصصان پوست و مو را بدانند که در بسیاری از موارد این شیوه را توصیه نمی‌کنند

دکتر احسانی با اشاره به بیماری آلوپسی‌آره‌آتا یا ریزش موی سکه‌ای که یکی از مهم‌ترین علل ریزش موهای ابرو و مژه به حساب می‌آید، می‌گوید: در این بیماری که ممکن است به طور ناگهانی پیش بیاید، فرد به صورت تکه‌ای دچار ریزش موهای ناحیه ابرو و مژه نیز می‌شود و این مشکل ممکن است همراه با ریزش موی سکه‌ای در ناحیه سر رخ دهد یا فقط در ابروها و مژه‌ها نمایان شود.‌ علاوه بر این، کسانی که خیلی زیاد و به طور مداوم با موچین ابروهای‌شان را دست‌کاری می‌کنند، ممکن است دچار این وضع شوند.

استرس، تغذیه نامناسب، بیماری‌ها و مشکلات داخلی مانند کم‌خونی‌ها و اختلالات تیروئید نیز می‌تواند یکی از عوامل ریزش موها باشد. وی با اشاره به این موضوع، خاطرنشان می‌کند: تمام مواردی که به طور کلی باعث ریزش موی سر می‌شود، در ریزش موهای ناحیه ابرو و مژه هم موثر است و به همین دلیل نمی‌توان این موارد را به طور مشخص از یکدیگر جدا کرد.‌‌ استفاده زیاد از لوازم آرایشی در ناحیه دور چشم و مژه‌ها می‌تواند در درازمدت به موهای مژه آسیب بزند.

علت اصلی را پیدا کنید

می‌پرسید حالا که علت‌های ریزش مو تا حدی مشخص شد، برای درمان ریزش موهای ابرو و مژه چه کار باید کرد؟ اولین قدم برای رفع این مشکل به گفته دکتر احسانی، درمان و برطرف کردن علت ایجاد‌کننده مشکل است.

البته در صورتی‌که مشکل قابل درمان باشد، موهای ریخته شده تا حد زیادی قابل بازگشت خواهد بود، اما این متخصص پوست و مو می‌گوید وقتی که آسیبی در این نواحی وجود داشته باشد مانند زخم‌ها، سوختگی‌ها و مواردی از این دست، ممکن است موهایی که از دست رفته دیگر باز نگردد، اما کسانی که به دلایل دیگری مانند کم‌خونی، اختلالات تیروئید و تغذیه نامناسب دچار ریزش موی ابرو و مژه شده‌اند می‌توانند با رفع علت اصلی، مشکل را درمان کنند و موهای‌شان را به وضع قبل برگردانند.

کاشت مژه و ابرو؛ خوب است یا نه؟

کسانی که به محض دیدن ریزش موها در ناحیه ابرو و مژه به فکر کاشت مو در این نواحی می‌افتند باید نظر متخصصان پوست و مو را بدانند که در بسیاری از موارد این شیوه را توصیه نمی‌کنند.

هنگام کاشت ابرو این نکته را باید در نظر داشت که هیچ وقت تراکم آن مانند حالت عادی و طبیعی نخواهد شد

دکتر احسانی نیز در این‌باره خاطرنشان می‌کند: در صورتی‌که به کمک درمان‌های دارویی نتوان مشکل را برطرف کرد و این روش‌ها چندان موثر نباشد، می‌توان به کاشت مژه یا ابرو هم فکر کرد.‌ بنابراین فقط زمانی که هیچ راه‌حلی باقی نمانده باشد، باید این روش‌ها را به کار برد.

این متخصص پوست و مو با اشاره به این مطلب یادآور می‌شود: کاشت ابرو را براحتی می‌توان انجام داد، اما کاشت مژه کمی دشوار است و خیلی ساده انجام نمی‌شود. از طرفی هم، با توجه به این‌که موها برای کاشت از ناحیه سر برداشته می‌شود، رشدش خیلی بیشتر از قبل خواهد شد. همچنین هنگام کاشت باید به جهت موها دقت کرد و این نکته را هم در نظر داشت که هیچ وقت تراکم آن مانند حالت عادی و طبیعی نخواهد شد.‌

عده‌ای هم تصمیم می‌گیرند به کمک لوازم آرایشی، کم‌پشت بودن مژه‌ها و ابروهای‌شان را پنهان کنند تا خیلی به چشم نیاید، اما دکتر احسانی می‌گوید استفاده از این لوازم در صورتی که به مقدار کم باشد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد و زمانی که به طور دائم و خیلی زیاد مورد استفاده قرار گیرد، خودش می‌تواند مشکل‌ساز شود.

منبع: جام جم

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟

تین نیوز

پلاک فلزی که برای شناسایی رسمی وسیله نقلیه متصل می‌شود، پلاک خودرو نام دارد. همه کشورها برای وسایل نقلیه جاده‌ای مانند: اتومبیل، کامیون و موتورسیکلت نیاز به ثبت پلاک دارند. 

به گزارش تین نیوز، پلاک خودرو ایرانی، یک شناسه عددی است که به طور منحصر به فرد برای هر اتومبیل در نظر گرفته شده است. شماره پلاک خودرو همانند اثر انگشت در اتومبیل ها می باشد که باید منحصر بفرد باشد و به همین دلیل هیچ اتومبیلی دارای پلاک یکسان با سایر پلاک ها نیست.

پلاک وسایل نقلیه علاوه بر عدد، دارای رنگ‌ها و حروف مختلفی است که کمتر به آن توجه کردیم، اما هرکدام نشان‌گر مورد خاصی است که دانستنش در برخی موارد به افزایش اطلاعات عمومی کمک می‌کند.

 پلاک خودروها در کشور که به پلاک ملی مشهور است دارای شش رنگ‌ مختلف است که بر اساس مالکیت خودروها، نوع و ... دسته‌بندی شده است.

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟ خودروهای پلاک سفید

خودروهای پلاک سفید سه دسته هستند:

-خودروهایی با حرف «گ»،

خودروهای پلاک سفید با حرف «گ»،به اصطلاح به خودروهای گذرموقت معروف هستند

-خودروهایی با دیگر حروف الفباء به جز «گ» و پلاک هایی با نشانه ویلچر

خودروهای شخصی هستند که روزانه شمار زیادی از آن‌ها در کشور در حال تردد هستند و طبیعی است که بیشترین تعداد پلاک خودرو نیز مربوط به این نوع است.

خودروهای پلاک سفید با نشانه ویلچر، خودرو های متعلق به جانبازان و معلولان است.

خودروهای پلاک زرد :

خودروهای پلاک زرد با حرف «ک» خودروهای ادواتکشاورزی است.

خودروهای پلاک زرد با حرف «ع» خودروهای حمل و نقل عمومی هستند که تاکسی ها و اتوبوس ها و...از جمله آن‌ها است.

خودروهای پلاک سبز

خودروهای پلاک سبز با حرف «پ»، خودرو های متعلق به پلیس،اعم از پلیس راهور، گشت انتظامی،پلیس مبارزه با مواد مخدر و... است.

خودروهای پلاک سبز با حرف «ث»، خودروهای متعلق به سپاه پاسداران است.

خودروهای پلاک قرمز

خودروهای پلاک قرمز با عبارت «تشریفات»، خودروهای تشریفات دولتی است.

خودروهای پلاک قرمز با حرف «الف»، خودرو های دولتی هستند که طبق قانون، استفاده شخصی از آن‌ها غیر مجاز است.

خودروهای پلاک آبی نوع دوم

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ش»، خودروهای متعلق به ارتش است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ز»، خودروهای متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ف»، خودروهای متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است

خودروهای پلاک آبی نوع اول

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف‌ «D»، خودروهای دیپلمات،کنسولی و سیاسی هستند

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف «S»، خودروهای سفارتخانه‌ها و نمایندگان برای خدمت اداری هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • روش از بین بردن تیرگی زیر چشم از دید طب سنتی
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • (ویدئو) پرتاب سنگ به سمت زنان پرسپولیسی از سوی هواداران سپاهان؛ خونریزی هوادار زن پرسپولیس از ناحیه سر
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • روز معلم و پاسداشت مقام معلم