Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


اهواز ـ معاون سازمان آب و برق خوزستان گفت: طرح آبرسانی جنوب شرق استان ۹۳۰ هزار نفر جمعیت شهرها و روستاهای در خوزستان را تحت پوشش قرار می دهد.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، صابر علیدادی شامگاه سه شنبه در مراسم کلنگ زنی فاز نخست طرح جامع آبرسانی شهرها و روستاهای جنوب شرق خوزستان در بهبهان اظهار کرد: بر اساس مصوبه فروردین ماه سال جاری هیئت دولت، تامین آب تمامی شهرستان ها شامل ۵۷ شهر و تمامی روستاهای استان در افق ۱۴۲۵ پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتبارات موردنیاز مصوب برای اجرای این طرح‌ها ۱۱ هزار میلیارد تومان هست که در مصوب فروردین ماه حدود هفت هزار میلیارد تومان از این اعتبار تأمین و بنا بود طی سه سال این اعتبار به استان اختصاص داده شود.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان تصریح کرد: سه طرح جامع و چهار طرح پکیج مستقل شهرهای مختلف داریم که طرح آبرسانی جنوب شرق استان دومین طرح استان پس از طرح آبرسانی غدیر است و در افق طرح ۹۳۰ هزار نفر جمعیت شهرها و روستاهای جنوب شرق استان را تحت پوشش قرار می دهیم.

علیدادی بیان کرد: ۶ شهرستان، ۱۳ شهر و ۵۴۰ روستا در طرح آبرسانی جنوب شرق استان تحت پوشش قرار می گیرند.

وی عنوان کرد: اعتبار این پروژه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان از این پروژه در خط هندیجان اجرایی شده است.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان گفت: فاز اول طرح جامع با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان از تصفیه خانه گرمز به سمت سد کوثر و معادل ۲۹ کیلومتر خط ۱۵۰۰ فولادی است.

علیدادی یادآور شد: دولت از لحاظ اعتباری وضعیت خوبی ندارد ولی با این حال در خوزستان تلاش شده تا با مدل های مالی مختلف این پول به استان تزریق شود.

وی خبر داد: از یک هزار و۸۰۰ میلیارد تومان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت مناقصه فاینانس و بین المللی برگزار شد تا از این طریق پول به استان تزریق شود و مابقی اعتبار به صورت کوتاه مدت طی سه سال تا ۵ سال آینده تأمین و طرح کامل می شود.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان گفت: کل آب اختصاص داده شده به شهرهای جنوب شرق استان ۹۴ میلیون متر مکعب در سال هست که کار کارشناسی بسیار خوبی برای این طرح انجام شده است.

علیدادی بیان کرد: آب موردنیاز طرح از طریق دو منبع سد کوثر با EC ۵۰۰ تا ۶۰۰ میکروموس و کدورت پایین به میزان ۵۰ میلیون متر مکعب و ۴۴ میلیون متر مکعب از سد کارون سه تأمین می شود.

وی اضافه کرد: دو منبعی کردن تأمین آب این اطمینان را به ما می دهد که همواره آب پایدار در اختیار مردم قرار داده شود.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به ابعاد مختلف داشتن این پروژه اظهار کرد:۴۷۰ کیلومتر خط انتقال، حدود ۳۸۰ هزار متر مکعب مخزن بتنی، ۳۹۰هزار متر مکعب تصفیه خانه از جمله ابعاد این پروژه هستند.

علیدادی با اشاره به اینکه این پروژه با دست خالی مطالعات این طرح از آب و فاضلاب کشور گرفته شد، تصریح کرد: با توجه به منابع تولید در این پروژه کیفیت آب به استاندارد اروپا و آمریکا می رسد.

وی در پایان گفت: اسناد مناقصه مهیا و بلافاصله پس از تأیید از سوی آب و فاضلاب کشور آماده برگزاری مناقصه بین المللی هستیم.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد

استاندار گیلان با بیان اینکه سد مخزنی دیورش رودبار ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: دولت نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز_جمعه چهاردهم_اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه در حال احداث سد دیورش رستم آباد از توابع شهرستان رودبار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر سد مخزنی دیورش ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن به پنج شهر و ۲۸ روستا با جمیعت ۱۰۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.

وی افزود: افتتاح سد مخزنی دیورش نقش مهمی در آبرسانی به منطقه خواهد داشت و دولت نیز نسبت به بهره برداری به موقع این پروژه اهتمام دارد.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همزمان خط انتقال این سد در حال انجام و پیمانکار آن مشخص شده است و با تکمیل این پروژه بخشی از مشکلات آب شهرهای توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان مرتفع می‌شود.

عباسی یکی از مشکلات منطقه رودبار و رستم آباد هدر رفت آب دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه آبرسانی در شهر رودبار و رستم آباد در دستور کار دولت است تا بتوانیم از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره آب در سد دیورش سه میلیون متر مکعب است، تصریح کرد: این سد به دلیل استفاده از دانش روز ظرفیت ذخیره آب تا سه میلیون متر مکعب آب را دارد تا در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تاکنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع انجام شود.

کد خبر 750370

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی