Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این آیین گفت: مرکز سوختگی بیمارستان بعثت همدان با 49 تخت و هزینه‌کرد 200 میلیارد ریال احداث شده است.
دکتر سید حبیب الله موسوی بهار با بیان اینکه عملیات اجرایی و ساخت بخش سوانح و سوختگی بیمارستان بعثت همدان از سال 87 آغاز شده است افزود: این طرح مجهزترین مرکز سوختگی غرب کشور است و با مجهزترین تکنولوژی‌های روز دنیا در پنج هزار و 910 مترمربع زیربنا ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طرح مصوب دانشگاه علوم پزشکی همدان در سفر ریاست جمهوری به همدان شامل بخش سوختگی بیمارستان بعثت و نوسازی بیمارستان اکباتان بوده است.
وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید در استان همدان 394 طرح بهداشتی ، درمانی ، آموزشی و پژوهشی اجرا شده است افزود: برای این تعداد طرح 105هزار و 350 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در همدان اشاره کرد و افزود: 152 طرح با اعتباری بالغ بر یک هزار و 600 میلیارد ریال با سفر وزیر بهداشت به همدان به بهره برداری رسید.
گفتنی است وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با استقبال مقام های استانی به منظور بهره برداری از 153 طرح بهداشتی و درمانی صبح پنجشنبه وارد همدان شد.
به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی به عنوان نماینده دولت در بدو ورود به شهرستان نهاوند بیمارستان 184 تختخوابی آیت الله قدوسی و پد فرود بالگرد این بیمارستان را بهره برداری کرد.
وی در ادامه سفر یک روزه خود با حضور در شهرستان اسدآباد از مرحله دوم بیمارستان قائم شهرستان اسدآباد را بهره برداری کرد.
همچنین نخستین مرکز طب سنتی منطقه غرب کشور در همدان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود.
وزیر بهداشت عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان همدان شرکت می کند و پس از آن در نشست خبری با اصحاب رسانه پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهد بود.
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد