Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی حوزه بسیج جرقویه علیا گفت: طرح مبارزه با بیماری سالک از روش مه پاشی در روستاهای دستجرد و کمال آباد با همکاری بسیج سازندگی حوزه بسیج امام محمد باقر(ع) و شبکه بهداشت و درمان شماره دو اصفهان در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازاصفهان شرق؛طرح مبارزه با بیماری سالک از روش مه پاشی در روستاهای دستجرد و کمال آباد با همکاری بسیج سازندگی حوزه بسیج امام محمد باقر(ع) و شبکه بهداشت و درمان شماره دو اصفهان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا احمدیدر رابطه با این طرح گفت: برای مبارزه با بیماری سالک در جرقویه علیا دو مرحله لانه کوبی و گذاشتن طعمه انجام شد.

مسئول بسیج سازندگی حوزه پنج بسیج جرقویه علیا ادامه داد: برای اطمینان و ریشه کنی این بیماری هزینه بر، باید عامل انتقال بیماری را از بین برد و به همین منظور در این مرحله از روش مه پاشی استفاده شد.

وی در ادامه با اشاره به حساسیت این مرحله تصریح کرد: با توجه به این که عامل انتقال بیماری، پشه خاکی آلوده بوده و فعالیت این موجود در نزدیکی غروب آفتاب و شب بیشتر است، ما نیز مه پاشی را در عصر یا شب انجام می دهیم.

احمدی با اشاره به ترکیب استفاده شده در این روش خاطر نشان کرد: در روش مه پاشی از سم دلتامترین به اضافه گازوئیل استفاده می شود و دود حاصل از آن تا دو روز باعث از بین رفتن و دور شدن پشه خاکی می شود.

مسئول بسیج سازندگی حوزه پنج بسیج جرقویه علیا با اشاره به مکان هایی که باید مه پاشی انجام شود، اظهار کرد: معمولاً پشه خاکی در نزدیکی جایگاه دام ها، مخروبه ها، نخاله های ساختمانی، اطراف برکه ها و چشمه ها زندگی می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرشته صادقی نسب  افزود: سطح مبارزه باعلفهای هرز غلات ۱۴۸ هزار و ۷۱۴ هکتار، سطح مبارزه با بیماری های غلات ۴۱ هکتار و مبارزه با سن غلات ۹۵ هزار و ۸۱۸ هکتار در مرحله مادری بود و سطح مبارزه با ملخ ۶۰۰ هکتار بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان سردشت انجام شده و ادامه دارد گفت: عملیات سم پاشی بر علیه آفت سن پوره شروع نشده است که در اسرع وقت اطلاع رسانی می شود ولی لازم است زارعان تا قبل از تخم ریزی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی بیان کرد: بیشترین مزارعی که مورد سم پاشی قرار گرفتند در شهرستانهای بوکان و مهاباد هستند و باتوجه به شرایط جوی مساعد و وجود شرایط مناسب جهت ایجاد و گسترش بیماری زنگ زرد گندم و بیماریهای برگی در مزارع غلات استان از کارشناسان شبکه مراقبت تقاضا می‌شود ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع رسانی لازم را درخصوص سمپاشی مزارع با سموم توصیه شده سازمان حفظ نباتات کشور انجام دهند.

صادقی نسب ادامه داد: مبارزه شیمیایی باید با نظارت کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی و کلینیک‌های گیاه پزشکی و در زمان مناسب انجام گیرد تا علاوه بر کارآیی و اثربخشی موثر، میزان استفاده از سموم شیمیایی کاهش و این آفت بر روند تولید و از بین رفتن خاصیت نانوایی گندم تاثیر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • انجام عملیات سم‌پاشی درختان در منطقه ۵ اصفهان