Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز،سید حسن هاشمی طی 2 حکم دکتر قاسم جان بابایی را به عنوان معاون درمان وزارت بهداشت و دکتر سید عباس موسوی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مازندران منصوب کرد.

این در حالی است که وزیر بهداشت در پنجشنبه گذشته دکتر باقر لاریجانی را درسمت خود به عنوان معاون آموزشی و دکتر رضا ملک زاده را درسمت خود به عنوان معاون تحقیقات و فناوری ابقا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مهندس طاهر موهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس سابق وزارت بهداشت به عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران و دکتر ابراهیم گلمکانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس مشغول به خدمت خواهند بود.همچنین دکتر علی حق بین به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خراسان شمالی منصوب شد.

از سایر تغییر و تحولات در وزارت بهداشت نیز می توان به انتصاب علی اکبر حق دوست به عنوان معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت، غلامرضا اصغری به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت ، دکتر محمد آقاجانی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر طاهره چنگیز نیز به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر رسول دیناروند و دکتر علی اکبر سیاری به عنوان مشاور وزیر بهداشت اشاره کرد.

معاونت درمان دولت دوازدهم ، فوق تخصص خون و سرطان بالغین از دانشگاه تهران

دکتر قاسم جان بابایی اهل بابل است که بورد تخصص خون و سرطان بالغین از دانشگاه تهران (بیمارستان شریعتی) و حائز رتبه سوم بورد (۸۶-۱۳۸۳)، بورد تخصص داخلی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران (۸۲-۱۳۷۸) و پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی بابل (۷۳-۱۳۶۶) را در کارنامه تحصیلی خود به ثبت رسانده است.متن حکم وی به شرح زیر است:

نظر به تعهد ، تخصص و سوابق ارزشمند اجرائی جناب عالی ، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون درمان منصوب می شوید.
در این راستا انتظار دارم ضمن استفاده از توان و ظرفیت های تخصصی موجود، زمینه تحقق اهداف مندرج در نقشه تحول نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران را در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی با اولویت های زیر فراهم کنید:
1. دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی از طریق بازنگری و استقرار نظام سطح بندی خدمات درمانی با اولویت مناطق محروم
2. ارتقاء کیفیت خدمات درمانی با ارتقاء مدیریت بیمارستانی ، تدوین و اجرای راهنماهای بالینی و استانداردهای مراقبت بیمار و اعتباربخشی درمان
3. تقویت نقش حاکمیتی و یک پارچه سازی نظام درمان از طریق سیاست گذاری ، برنامه ریزی، استانداردسازی و استقرار سیستم جامع نظارت و ارزشیابی
4. توسعه و تبیین جایگاه بخش خصوصی در ارائه خدمات درمانی
5. بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی در اورژانس های بیمارستانی
6. بهبود اقتصاد درمان با استقرار نظام راهبردی و هوشمند خرید خدمات درمانی ، افزایش بهره وری نیروی انسانی، سرمایه های فیزیکی و اصلاح نظام پرداخت و تعرفه گذاری
7. کاهش سهم هزینه های مستقیم مردم در درمان از طریق همکاری فعال با سازمان های بیمه گر و سایر دستگاه های مسئول در تأمین منابع مالی
8. گسترش مشارکت خیرین و سازمان های غیر دولتی در ارائه خدمات درمانی
امید است با اتکال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم و سفر به شهرستان ها به ویژه مناطق محروم، در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود جایگزین جان بابایی شد

دکتر موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود جایگزین دکتر جان بابائی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران شد.بر اساس این گزارش، متن حکم وی به شرح زیر است:

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مازندران منصوب می شوید.
از جناب عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخش های حوزه مأموریت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زیر را انجام دهید:
1. تأمین، حفظ و ارتقا سطح سلامت مردم به ویژه محرومین و نیازمندان
2. عملیاتی نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
3. ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی
4. صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی
5. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموریت خود
6. توجه به امر اعتدال، توان مندی و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان حوزه سلامت
امید است با اتکال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم و سفر به شهرستان های استان به ویژه مناطق محروم، در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

در پایان وزیر بهداشت در پیام های جداگانه ای از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته دکتر آقاجانی، در مدت تصدی مسئولیت معاون درمان و دکتر جان بابایی در مدت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مازندران تشکر و قدردانی کرد.

701

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد