Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:33:32 GMT

کاهش قیمت ۸۴ درصدی تبادل اطلاعات در داخل کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۰۰۷۶۶

کاهش قیمت ۸۴ درصدی تبادل اطلاعات در داخل کشور

سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: با راه اندازی مراکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات، قیمت تبادل اطلاعات در شبکه داخلی کشور تا ۸۴ درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد معارفی در تشریح دستاوردهای ۴ ساله شرکت ارتباطات زیرساخت همزمان با گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: هم اکنون ۶۳ هزار و ۷۳۷ کیلومتر فیبرنوری در کشور دایر است که در ابتدای دولت یازدهم این آمار حدود ۵۱ هزار و ۸۵۰ کیلومتر فیبرنوری بین شهری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال در راستای توسعه ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور نیز شاهد رسیدن به ظرفیت ۱۰ هزار و ۴۱ گیگابیت بر ثانیه هستیم و این در حالی است که در سال ۹۲ و در ابتدای فعالیت دولت یازدهم ، این ظرفیت یکهزار و ۱۱۶ گیگابیت بر ثانیه بود .

وی با اشاره به برنامه تجمعی برای رشد شاخص های این بخش گفت: باید تا پایان امسال، ظرفیت شبکه فیبرنوری به ۶۶ هزار و ۹۳۵ کیلومتر و ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال به ۲۰ هزار گیگابیت بر ثانیه برسد.

سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به رشد بیش از ۱۰ برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل وشبکه آی پی کشور طی ۴ سال اخیر تأکید کرد: ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل در ابتدای دولت یازدهم نزدیک به ۸۲ گیگابیت بر ثانیه بود که تا پایان مردادماه امسال به ۹۹۵گیگابیت رسید. همچنین پهنای باند شبکه IP داخل کشور در ابتدای دولت یازدهم ۶۲۵ گیگابیت بود که تا پایان مردادماه امسال به ۶ هزار و ۸۰۰ گیگابیت رسیده و تا پایان سال به ۱۰ هزار گیگابیت بر ثانیه می رسد.

معارفی در مورد وضعیت ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل به عنوان یکی از تکالیف شرکت ارتباطات زیرساخت مطابق با برنامه ششم توسعه گفت: در ابتدای دولت یازدهم ، ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل ۱۱۶ گیگابیت بر ثانیه بود که این ظرفیت در حال حاضر به ۱۵۰۰ گیگابیت رسیده و در این زمینه پیش بینی می شود اهداف برنامه ششم، برای تحقق ۳۰ ترابیت ترانزیت ارتباطات بین الملل تا پایان این برنامه محقق شود.

سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت افزود :برآوردها نشان می دهد که ظرفیت پهنای باند شبکه IP کشور در دولت یازدهم ، رشد ۹۸۰ درصدی و ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور رشد ۸۰۰ درصدی را تجربه کرده است.

وی با اشاره به راه اندازی ۷ مرکز تبادل ترافیک داده در کشور در راستای تحقق اهداف شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از دستاوردهای مهم شرکت ارتباطات ز یرساخت در دولت یازدهم، خاطرنشان کرد : با راه اندازی مراکز NIX علاوه بر مدیریت ترافیک داخلی شبکه اینترنت، شاهد بهبود کیفیت سرویس های داخل تا ۲۰ برابر ، افزایش سطح امنیت شبکه ملی، اصلاح مدل اقتصادی فعالیت سرویس های بومی و کاهش چشمگیر هزینه های تأمین پهنای باند هستیم.

معارفی ادامه داد : با راه اندازی مراکز تبادل ترافیک شبکه ملی در تهران ، تبریز، شیراز، اصفهان، اهواز، مشهد و قم علاوه بر جلوگیری از گردش ترافیک زائد در شبکه ملی اطلاعات و اتلاف منابع ، قیمت اینترنت از شبکه زیرساخت تا ۴۲درصد و قیمت تبادل اطلاعات در شبکه داخلی تا ۸۴ درصد کاهش یافت.

وی حمایت از شرکت های دانش بنیان و استفاده از تجهیزات تولید داخل را از دیگر رویکردهای شرکت ارتباطات ز یرساخت در طول ۴ سال فعالیت دولت یازدهم عنوان کرد و افزود : توسعه بخشی از تجهیزات سوئیچ ، دیتا و انتقال شبکه های مادرمخابراتی در مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در قالب پروژه « توانا» و با انتخاب پیمانکاران ایرانی سازنده تجهیزات مخابراتی نوری، اجرایی شد که علاوه بر توسعه توانمندی های ملی و استفاده از فناوری های بومی، مدیریت شبکه مستقل و ارتباطات امن و پایدار و سطح ملی را به همراه داشته است.

معارفی در طرح های توسعه زیرساخت های ارتباطی نیز به پروژه نور ۱ برای توسعه شبکه فیبر نوری کشور، پروژه نور ۲ برای تکمیل این شبکه ، پروژه تلاش ۱ برای توسعه لایه انتقال اشاره کرد و گفت : برای توسعه لایه دیتا نیز پروژه های تجمیع ۱ و ۲ تعریف شد که با اجرای آن ، ظرفیت زیرساخت شبکه دیتای کشور به میزان ۱۰۰درصد افزایش یافت.

به گفته وی ، پروژه تلاش ۳ (فجر) نیز که ترکیبی از اجرای پروژه های تلاش ۲ و تجمیع ۱ و ۲ بود در دولت یازدهم به بهره برداری رسید و با اجرای آن، ظرفیت شبکه انتقال ۸۰۰ گیگابیت ارتقا یافت و ظرفیت دسترسی شبکه دیتای کشور به ۵ برابر رسید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عصر روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیئت همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفتگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشور‌های آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت‌های وزارت ارتباطات در حوزه هایی، چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد. 

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد. 

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

 وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشور‌های آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم. 

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده‌ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می‌دهد. 

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت‌های شرکت‌های فعال در این حوزه بهره‌مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتور‌های ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری