Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، در مراسمی با حضور کریم شافعی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلش سازمان حفاظت محیط زیست، کیومرث کلانتری به عنوان مدیر کل محیط زیست استان تهران معرفی و از زحمات ناصر مهردادی مدیر کل پیشین محیط زیست استان تهران قدردانی شد.

کریم شافعی در این مراسم با اشاره به اینکه در محیط زیست شهری نیازمند یک برنامه جامع ساماندهی زباله های شهری هستیم، افزود: تهیه یک برنامه جامع در تهران و شهرستانهای این استان نیز مورد انتظار می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ساماندهی زباله های شهری موضوعی است که در صحبتهای همه مسئولان کشور بوده است اما متاسفانه تاکنون اقدام قابل توجهی در اینخصوص صورت نپذیرفته است و امروز شاهد مشکلات و معضلات عدیده در این بخش هستیم.

معاون توسعه مدیریت،حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه یکی از دلایل عدم موفقیت در ساماندهی زباله های شهری عدم وجود منابع مالی کافی و برنامه مدون در این بخش میباشد، اظهار داشت: ما تدوین این برنامه را در مجموعه اداره کل استان تهران انتظار داریم و در سطح کشور نیز در این خصوص برنامه و طرح های قابل اجرا در کل کشورخواهیم داشت.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد اگر در کل کشور تعداد مورد نیاز مراکز تبدیل و دفع زباله و همچنین منابع مالی مورد نیاز را از طریق صندوق ذخیره ارزی، کمک‌های مالی سازمان‌ها و بخش‌های خصوصی تامین کنیم خواهیم توانست تا پایان دولت‌دوازدهم مشکل زباله را حل کنیم و این یکی از اهداف سازمان حفاظت محیط زیست است.

شافعی همچنین گفت: سازمان حفاظت محیط زیست به لحاظ مالی ،پرسنلی و کارشناسی فقیر است و با توجه به وجود ۱۷ هزار پست سازمانی در این دستگاه حدود ۹ هزار پست خالی است.

وی درباره پایش واحدهای صنعتی، خدماتی و صنایع اظهار داشت: واحدهای صنعتی باید تحت سامانه‌ای و به‌صورت آنلاین مورد پایش و نظارت کامل محیط زیست قرار گیرند و تمامی واحدهای آلاینده باید شناسایی شوند.

معاون توسعه مدیریت،حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد:۱۷ میلیون هکتار از جنگل های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست را نمی توان با موتور سیکلت کنترل کرد و ما باید در بحث مدیریت زیستگاه ها و حیات وحش از تجهیزاتی نظیر پهباد ها در این بخش استفاده کنیم.

وی گفت: در این راستا در نظر است برنامه‌ریزی لازم برای تهیه پهباد بمنظور گشت و کنترل‌های لازم در سطح سازمان صورت گیرد.

ناصر مهردادی مدیرکل اسبق حفاظت محیط زیست استان تهران در این مراسم گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران تصدی ارائه داد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته خوشبختانه ساخت و ساز ۳ پاسگاه محیط بانی در استان کامل شده و تامین اعتبارات لازم برای ساخت ۵ پاسگاه محیط بانی دیگر نیز انجام شده است و موضوع گازرسانی به ساختمان اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران نیز از جمله مواردی است که با تلاشهای صورت گرفته مجموعه در حال انجام می باشد.

وی ادامه داد: براساس سند توسعه استان که در شورای برنامه ریزی استان مصوب شد،بیش از ۲۴۸ میلیارد تومان برای دوره ۵ ساله اداره کل حفاظت محیط زیست استان تصویب شده و بر این اساس تا ۵ سال آینده منابع مالی دستگاه تامین شده است.

مهردادی افزود: اجرای طرح ویژه واحدهای صنعتی در ۳ بخش هوا، پسماند و پساب در ۱۲ محور استان ، طرح پایش محیط زیست طبیعی استان و همچنین شناسایی کانونهای بوی اطراف فرودگاه امام که با اقدامات انجام شده شاهد حدود ۳۰ درصد کاهش بو در این منطقه بوده ایم، از جمله اقدامات صورت گرفته در مجموعه اداره کل حفاظت محیط زیست استان می باشد.

کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در این مراسم با بیان اینکه ما وارث یک وضعیت زیست محیطی نابهنجار در تهران هستیم، افزود: بارگزاری بیش از حد جمعیت در پهنه اندک در تهران مشکلات وسیعی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه در تهران باید برنامه جامع کنترل آلودگی هوا داشته باشیم، تصریح کرد: شهروندان هم در این حوزه باید همیار محیط زیست باشند و در این راستا مردم حق دارند از وضعیت محیط زیست آگاه باشند.

کلانتری به آموزش های زیست محیطی در صدر برنامه ها اشاره کرد و افزود: دیگر مردم نسبت به موضوعات محیط زیست آگاه شده اند و دیگر نمی توانیم به شیوه های کنترلی و پلیسی عمل کنیم.

وی اظهار داشت: باید بتوانیم از طریق آموزش های مستقیم و پی در پی سطح آگاهی های زیست محیطی مردم را افزایش دهیم.

کلانتری اشاره ای هم به اجرای برنامه های موفق در کاهش آلودگی هوای شهر اصفهان در سال های گذشته داشت و گفت: با اجرای این برنامه شاهد هستیم که روزهای سالم به میزان دوبرابر افزایش داشته است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم