Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهر گفت: افرادی که مشاغل خانگی ایجاد کنند از این تسهیلات به آن‌ها تعلق می‌گیرد و ما تمام تلاشمان این است که شهروندان را تشویق کنیم که تعاونی‌ها را ایجاد و راه‌اندازی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازعصر مُهـر، راضیه محمدی_ صبح امروز نشست خبری رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهر به مناسبت هفته تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور خبرنگاران در این اداره برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست خبری سید علی‌اکبر علوی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهر گفت: اشتغال مهم‌ترین بحث در حوزه فعالیت ما است و وضعیت اشتغال تابع شرایط عمومی کشور و دولت است.

وی افزود: مسئولین موظف هستند که تسهیلات لازم برای کارفرمایان به وجود آورند و موانع و مشکلات پیش روی کارفرمایان را بردارند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: امروز عده‌ای از شهروندان، شهرستان مُهر را ازنظر قانون کار با عسلویه مقایسه می‌کنند که مقایسه کردن شهرستان مهر با منطقه ویژه اقتصادی عسلویه اشتباه است.

این مسئول در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در بحث اشتغال باید همهٔاقشار جامعه ازجمله برادران و خواهران، و حوزه‌های مختلف تحصیلی را در نظر بگیریم.

علوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در سال جاری 000/000/000/1 تومان تسهیلات جهت مشاغل خانگی به اداره کار شهرستان اختصاص داده‌شده است که افرادی که مشاغل خانگی ایجاد کنند از این تسهیلات به آن‌ها تعلق می‌گیرد و ما تمام تلاشمان این است که شهروندان را تشویق کنیم که تعاونی‌ها را ایجاد و راه‌اندازی کنند.

وی در ادامه و در جواب خبرنگار ما گفت: در سال گذشته بیش از 30 تعاونی و در گرایش‌های مختلف در شهرستان مهر تشکیل‌شده است و تنها در سال گذشته برای 100 نفر ایجاد اشتغال شده است.

علوی خاطرنشان ساخت: هم‌اکنون در شهرستان مهر 240 تعاونی فعال است.

رئیس اداره کار شهرستان مهر در ادامه صحبت‌های خود گفت: شهرستان مهر از بین 29 شهرستان استان فارس رتبه 8 دارا است که راضی نیستیم و تمام تلاش خود را خواهیم کرد که در شهرستان افراد بی‌کار نداشته باشیم.

وی ادامه داد: نباید اتباع بیگانه فرصت شغلی مردم را در شهرستان از بین ببرند و می‌طلبد که مسئولین در این خصوص تلاش و کمک کنند.

علوی در جواب خبرنگار ما که از وی پرسید در خصوص اشتغال برای نیروهای بومی و جوان چه راهکارهایی اندیشیده‌اید گفت: ما با رایزنی‌هایی که با فنی و حرفه‌ای شهرستان لامرد داشته‌ایم افراد جویای کار می‌توانند در رشته‌های برق، جوشکاری، گلخانه ولوله کشی صنعتی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مراجعه و نام‌نویسی کنند و این دوره‌ها در شهرستان مهر برای افراد جویای کار برگزار می‌شود و برای افراد در دیگر رشته‌های 2000 نفر ساعت آموزش برگزار کرده‌ایم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: طرح کارورزی یکی از طرح‌های بسیار خوبی است که افراد در تمامی رشته‌ها که فارغ‌التحصیل دانشگاه باشند می‌توانند عضو این طرح شوند و سهم شهرستان مهر در طرح کارورزی 151 نفر است.

وی اشاره‌ای هم با آمار اشتغال نیروهای پالایشگاه اتان ریکاوری کرد و گفت: در حال حاضر 178 نفر بومی و 163 نفر غیربومی در این پروژه مشغول به فعالیت هستند.

سید علی‌اکبر علوی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهر در بخش پایان صحبت‌های خود گفت: در شهرستان مهر تعاونی توسعه عمران تشکیل‌شده است که در این خصوص جز شهرستان‌های پیشرو در استان فارس بوده‌ایم و تعاونی توسعه عمران در تمامی حوزه‌ها می‌تواند فعالیت کند و این تعاونی در هفته تعاون به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

شایان‌ذکر است در پایان این نشست خبری به‌رسم یادبود لوح تقدیری به‌رسم یادبود به خبرنگاران اهدا شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید