Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در نشست شورای معاونین و مدیران این بنیاد اسلام کریمی را به عنوان مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر معرفی کرد و از انتصاب علی عباس کمری به عنوان مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر خبر داد.

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به اهمیت اداره کل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر تأکید کرد: یکی از ایده‌های اصلی بنیاد در چند سال گذشته ساماندهی تشکل‌های ایثارگری در مسیر تکامل بنیاد بوده است و تشکل‌های شاهد و ایثارگر به عنوان اتاق فکر بنیاد مطرح بوده و خوشبختانه گام‌های خوبی در مسیر اهداف مشخص شده برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رییس جمهوری با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی توسط تشکل‌های ایثارگری ادامه داد: توجه و حرکت تشکل‌های ایثارگری در فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مهم و ضروری است و باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره تأکید دارند که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه شناسانده شده و به نسل‌های آینده معرفی شود و اگر روزی مشکلی برای کشور پیش بیاید ایثارگران و فرزندان آن‌ها هستند که دوباره به صحنه خواهند آمد.
وی نخبگان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر را بازوی کاری بنیاد عنوان کرد و افزود: باید از وجود بیش از ۸۰۰۰ نفر نخبه شاهد و ایثارگر برای پیشبرد اهداف بنیاد و حل مشکلات ایثارگران استفاده کنیم.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست از زحمات چندین ساله حمید کشایی در سمت مدیر عاملی سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و موفقیت‌های کسب شده این سازمان در عرصه خدمت رسانی به خانواده معزز شاهد و ایثارگر و صنعت هتلداری و همچنین خدمات چند ساله احمد مهاجری در مسئولیت اداره کل دفتر امور مجلس تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • ادامه بارش ها در کرمانشاه
  • حمایت قاطع بیش از ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور