Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ کاظمی صبح روز سه شنبه در نشست بررسی مشکلات ورزش شهرستان پلدختردرجمع روسای هیئت های ورزشی وکارکنان اداره ورزش وجوانان شهرستان اظهارداشت: ورزشکاران نماد اخلاق در جامعه هستند وباید اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند .

*اخلاق محور اصلی ورزش است

وی با بیان اینکه اخلاق مداری محور اصلی حرکت ورزشی است ،افزود: انسان هم نیازمندبه مربی جسم است وهم به مربی روح نیازدارد ؛مربی جسم ورزش است و مربی روح نیز مساجد وعلما وهیئت های مذهبی هستند ولی ورزشکار نباید فقط به فکر جسم باشد بلکه باید مربی روح وجسم را توامان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی با بیان اینکه در ورزش نباید فقط به فکر جسم بود ،خاطر نشان کرد:درسنت ورزشی ما زورخانه ها الگوی مربی روح هستند .

وی با تقدیر از اظهارنظرات وانتقادات وپیشنهادات روسای هیئت های ورزشی شهرستان گفت:خودم از جنس ورزش هستم ودرزمانهای گذشته در شهرستان نیز ورزش می کرده ام وافتخار می کنم الان نیز در جمع ورزشکاران هستم .

رییس مجمع نمایندگان لرستان بااشاره به جایگاه ورزش پلدختر در دوران گذشته ،اضافه کرد: بدون شک پول ضرورت دارد ونیاز رشد وتوسعه ورزش است ولی در همین پلدخترزمانی فوتبالیست ها روی زمین خاکی بازی می کردند وچیزی به اسم امکانات امروزی مثل زمین چمن و...وجود نداشت ولی فوتبال ما در راس استان ودراوج بود وهمینطوردر آن زمان کشتی پلدختر باهمت اسپانسر های محلی وبا پول خودشان فعال بود وحتی مسابقات کشوری هم برگزار می کردند ودر ضمن اوج پهلوانی نیز در آن وجود داشت.

وی یادآورشد: ورزش پناهگاه جوانان است واگرجوانان به ورزش پناه نبرند به سمت آسیب های اجتماعی سوق پیدا می کنند لذا ورزش باید هم در بعد سالم سازی همگانی وهم در بعد قهرمانی توسعه پیدا کند.

*عدم استفاده متولیان ورزش استان از ظرفیت مجمع نمایندگان

نماینده مردم پلدخترومعمولان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم استفاده از متولیان ورزش استان از ظرفیت مجمع نمایندگان استان اظهارکرد: ما ظرفیتی به نام مجلس ومجمع نمایندگان استان داریم ولی هنوزتا این لحظه که من در خدمت شما هستم ازطرف حوزه ورزش استان حتی یک درخواست برای تشکیل یک نشست وبیان وبررسی مشکلات ورزش استان ارائه داده نشده است تا ما با وزیر ورزش درمیان بگذاریم .

کاظمی با بیان اینکه ارتباطات حوزه ورزش باید بااین ظرفیت ها قوی ترو به شکل بهتری برقرار شده واز آن استفاده شود گفت: ورزش یک حوزه تخصصی است واگر دستگاه ورزش وجوانان استان به عنوان متولی وکارشناس این موضوع به شکل کارشناسی کارهایی که شدنی است را از مجمع نمایندگان درخواست کند مسلما ما نزدوزیر ورزش مطرح خواهیم کرد .

رییس مجمع نمایندگان لرستان با بیان اینکه وظیفه نماینده قانونگذاری است وفرآیند قانون گذاری نیز به دو شکل لایحه دولت و ارائه طرح توسط نمایندگان می باشد، خاطر نشان ساخت: تا زمانی که ورزش نتواند این رابطه را برقرار کند وخوراک اولیه را طبق نظرات کارشناسی به نمایندگان منعکس نکرده ونیازها را جدی بیان نکند نمی توان به ورزش توجهی ویژه داشت چون ممکن است از طریق دولت نتواند کاری انجام بدهد ولی بتوان از طریق نمایندگان زمینه ارائه طرح را فراهم کرد لذا برای رشد حوزه ورزش در هر دو شکل باید پیش قدم شد.

کاظمی با تاکید براینکه متولیان ورزش استان باید نظرات کارشناسی خود را به مجمع ارائه دهند وحوزه ورزش خود باید در این خصوص پیش قدم شود،ابراز کرد: آقای سلطانی فروزیر ورزش وجوانان بسیار انسان علمی ،متخصص واخلاق مداری هستند وبسیار علاقه دارند به ورزش شهرستانها کمک کنند.

*پیگیر حق بلفکه در اعزام به مسابقات کشتی بودم

نماینده مردم پلدختر ومعمولان دربخش دیگری از سخنان خود بااشاره به موضوع حق اعزام فرشاد بلفکه کشتی گیرپلدختری به مسابقات جهانی کشتی فرانسه با بیان اینکه به عنوان نماینده مردم وظیفه دارم از حقوق ورزشکاران منطقه وشهرستان دفاع کنم ،تصریح کرد:وقتی با تماس بسیاری از دوستان وورزشکاران شهرستان شنیدم که حق ایشان را خورده ند ،با وزارت ورزش تماس گرفتم وحتی ساعت 11 شب آقای رسول خادم رییس فدراسیون کشتی را پیدا کردم و با خود ایشان هم صحبت کردم وگفتم که من نماینده مردم در یک منطقه محروم هستم واین شهرستان محروم یک نماینده ایی در کشتی کشوردارد لذا اجازه نمی دهم حقش را ضایع کنند وکوتاه هم نخواهم آمد مگر بیایید من را درست وحسابی قانع کنید که به چه دلیلی ایشان اعزام نمی شودودیگری اعزام شده است ؛نهایتا آقای خادم به من گفت فردا تا ظهر به شما جواب می دهم وفردا آقای خادم به مجلس آمد وگفت که من موضوع را دادم بررسی کامل کردند ونتیجه اش نیز این شده است.

کاظمی بااشاره به اینکه دلایل وزارت ورزش وفدراسیون کشتی کاملا قانونی و قانع کننده بوده است ،ادامه داد: وزارت ورزش با توجیه اخلاقی وقانونی رعایت حقوق ورزشکاران رادرنظر گرفته ونهایتاکادرفنی به این نتیجه وجمعبندی رسیده است که چون کشتی گیر دیگر تمام پارامترهای دیگر را نیز داشته وجلوتربوده است تصمیم براین گرفته شدکه فرشاد بلفکه به مسابقات آسیایی وکشتی گیر دیگرمسابقات به جهانی فرانسه اعزام شود.

وی اضافه کرد: ورزشکاران شهرستان نباید فکر کنند که اگر حقوقشان ضایع شدکسی نیست از حقوق آنان دفاع کند من نماینده شما درمجلس هستم ووظیفه دارم از حقوق شما دفاع کنم.

*وزیر ورزش را برای افتتاح استخر پلدختردعوت کردم

کاظمی با بیان اینکه پروژه استخرشنای پلدختر11 سال قبل کلنگ زنی شد،یادآورشد: البته قصد ندارم زحمات قبلی را نادیده بگیرم ولی ازروزی که نماینده شدم حدود 11 بار با خبرنگاران در استخر مصاحبه کردم وپیشرفت کاررا برای مردم گزارش دادم لذابه اندازه 11 سال گذشته در این دوران کارشد.

وی بااشاره به غرق شدن کودکان ونوجوانان پلدختر در رودخانه به خاطر عدم استخر شنا ،اظهارکرد:به بهره برداری رسیدن استخر برای همه ما خوشحال کننده بود و با توجه به پیگیری هایی که در بحث پیمانکاراستخرومطالبه مردم مبنی بر مدیریت آن به وسیله خودبومیان وشرکت 12نفرازشهروندان درمزایده استخر توانستیم حق ومطالبه مردم پلدختررا درخصوص مدیریت استخر به آنان بازگردانیم.

کاظمی در خصوص افتتاح استخر نیز خاطر نشان کرد: استاندار به من زنگ زد وگفت جناب سلطانی فروزیر ورزش برنامه حضورخودرا برای افتتاح استخر پلدختر کنسل کرده است ؛چون مسابقات کشتی قهرمانی در کرمانشاه بود وایشان گفتند من فقط پنج ساعت می توانم در لرستان حضور داشته باشم وباید برای مراسم افتتاحیه مسابقات کشتی در کرمانشاه حضور داشته باشم لذا اگربه پلدخترسفرکنم به کرمانشاه نخواهم رسید اما من با حضور در جلسه وزیر به جناب سلطانی فر گفتم که ما به مردم قول داده ایم واین انتظار برای مردم ایجاد شده است که شما در مراسم افتتاحیه حضور داشته باشید ولی ایشان گفتند معاون را می فرستم ومنم گفتم اجازه نمی دهم معاون شما برای افتتاح به پلدختر سفر کند وحتما خودتان باید تشریف بیاورید وآقای بازوند هم وقت گذاشتندووزیر ورزش شخصا برای مراسم افتتاح استخر شنای پلدختر حضور یافتند.

وی با بیان اینکه هدف ازتلاش برای حضور وزیر ورزش در مراسم افتتاح استخر آشنا کردن دکتر سلطانی فر با مشکلات ودردهای ورزش شهرستان بود،تصریح کرد: در آن روز با همفکری کارشناسان ورزش شهرستان مشکلات حوزه ورزش را دسته بندی کردیم وبه صورت مکتوب به وزیر ارائه دادیم .

*حل مشکل اسپانسرورزش در گرو رشد اقتصادی

نماینده مردم پلدختر در بخش دیگری از سخنان خود بااشاره به لزوم توسعه اقتصادی در شهرستان گفت: مهمترین مشکل ورزش بحث بودجه است ؛اکنون نیز کشور دروضعیت خاصی قراردارد ونظام در موقعیت ویژه ایی در دنیا به سر می برد مسلما همه مسئولان علاقه مند هستند تا جایی که می توانند کمک کنند ولی چیزی در خزانه نیست ولی با این فضایی که به وجود آمده است چشم انداز مناسب تری در پیش رو داریم که یقینا در حوزه ورزش هم توجهی ویژه خواهد شد.

کاظمی افزود: تازمانیکه ظرفیت های اقتصادی درشهرستان ایجاد نکنیم بحث مشکل اسپانسررا در ورزش خواهیم داشت.

وی پیشرفت وتوسعه شهرستان را درگرو همدلی وهمکاری همگان دانست ویادآوری کرد: با همدلی درجامعه است که رشد وتوسعه فراهم می شودلذا بحث همدلی جامعه ورزش با ارکان دولت ومجلس به عنوان یک ظرفیت بایددرجریان توسعه ورزش قرار بگیرد وبا این نگاه انگیزه را به جوانان تزریق کنیم .

نماینده مردم پلدخترومعمولان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث خیرین ورزشی انتظار داریم فرماندار واداره ورزش وجوانان استان وشهرستان به عنوان متولیان ورزش بافعالیت جدی تری به مسائل ورزش ورود کنند .

سید حمیدرضا کاظمی بااشاره به بحث آمایش سرزمینی وجایگاه آن در حوزه ورزش نیز اظهار کرد: بحث آمایش سرزمینی باید به طور جدی درنظر گرفته شود ولازم است تا همه گستره کشور را در حوزه های مختلف در نظر بگیریم تا شاهد رشد های بادکنکی نباشیم لذا باید آمایش سرزمینی به طور جدی درنظر گرفته شود و در برنامه ششم توسعه نیز بر این مسئله تاکید شده است .

خبر: رضا جودکی نژاد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود