Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی سلامت شهروندان بازیچه دست عده ای سودجو قرار گرفته که این روزها شاهد پیچیده شدن نسخه علاج بخش بیماری ها از خدمات آرایش- بهداشتی گرفته تا تجویز داروهای گیاهی دست ساز در کانال های تلگرامی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، یادش بخیر روزگاری نه چندان دور که چوب حراج به سلامتی شهروندان نخورده بود تبلیغات پزشکی، محدود به بیلبوردها و پلاکارد‌ها می‌شد، اما حالا رفته رفته، بساط این تبلیغات به فضای مجازی کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه ای که صفحات مختلف فضای مجازی این روزها جولانگاه افراد ماهر و غیرماهری شده که برای درج تبلیغات، شایعات عجیب و غریب یا عکس هایی از حریم خصوصی خود و دیگران از آن استفاده می کنند.


این فضای باز و نامحدود در حالی سلامتی مردم را به مخاطره انداخته که این روزها شاهد پیچیده شدن نسخه علاج بخش بیماری ها از خدمات آرایش- بهداشتی گرفته تا عمل های جراحی یا تجویز داروهای گیاهی دست ساز و غیره در کانال های مختلف هستیم؛ نکته قابل تامل اینجاست که هیچ نظارت جدی هم بر روی تبلیغات این کانال ها صورت نمی گیرد به گونه ای که افراد غیرپزشک هم وارد گود شده و تبلیغ می‌کنند که این اقدام آنها علاوه بر اینکه به اقتصاد ملی ضربه می‌زند موجب پدید آمدن اشتغال کاذب و از سوی دیگر سلامت جامعه را هم به خطر انداخته است زیرا بسیاری از خدمات پزشکی تبلیغ شده در فضای مجازی از سوی افراد غیرمتخصص انجام می‌شود که می‌تواند بیمار را بیمارتر یا باعث بروز بیماری در فرد سالمی شود که گول تبلیغ های این چنینی را خورده است.

روز گذشته نیز خبری در یکی از این کانال ها مبنی بر درمان دردها و مشکلات بانوان و فروش سرمه اصل دست ساز با روغن گیاهی منتشر شده بود که گویا این داروی دست ساز به صورت مجازی با مراجعه به صفحه شخصی فروشنده به فروش می رسید.

علی ای حال علاوه بر شبکه های ماهواره ای تبلیغات پزشکی و سلامتی در فضای مجازی هم قوز بالای قوز شده و این مهم در حالی است که علی رغم اینکه هویت فرد تبلیغ دهنده هم کاملا معلوم است، اما برخورد قطعی با این گونه تبلیغات گمراه‌کننده صورت نمی‌گیرد به گونه ای که هر روز شاهد تبلیغات بیشتری در این زمینه هستیم.

تهدید سلامت مردم و ارائه اطلاعات نادرست، پرآسیب ترین وجه حضور این گروه های تلگرامی است که در بیشتر موارد نیز مدیران این گروه ها و کانال ها، هیچ سررشته و تخصصی در حوزه سلامت ندارند و صرفا مطالب اینترنتی را از منابع نامطمئن، کپی می کنند و بدون سنجش صحت و سقم مطالب، محتواهای غیرعلمی را در گروه های تلگرامی منتشر می کنند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۴۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری

ویدیویی از شادی دو لک لک پس از اولین تخم گذاری منتشر شده شده که در فضای مجازی پربازدید شده است.

به گزارش ایسنا، در این ویدیو که در فضای مجازی دست به دست می‌شود یک جفت لک لک پس از اولین تخم گذاری شروع به آواز خواندن و شادی می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر