Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیزد؛جواد ذاکر معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، با اشاره به برگزاری دوره های هفتگی آموزشی ایزو 39001 در استان یزد، گفت: استانداردهای جهانی راه و جاده در راهداری یزد پیاده‌سازی می‌شود.

ذاکر در دوره آموزشی با بیان اینکه سازمان جهانی ایزو متولی تدوین استانداردهای مختلف در سیستم جهانی مدیریت است، افزود: استانداردها عناوین و شماره های مختلفی دارند که هر کدام از این عناوین و شماره ها در یک رسته خاص قابل استفاده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایزو 9001 که آخرین ویرایش آن مربوط به 2015 است، استانداردی است که در همه سازمانها مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان زیرساخت همه جا قابل استفاده است.

ذاکر افزود: غیر از این عنوان استاندارد، سازمان جهانی ایزو در حیطه فعالیت هر سازمان، استاندارد های خاصی تدوین می کند که به عنوان مثال می توان به استاندارد تی اس 16949 در صنایع خودروسازی، استاندارد ایزو 22 هزار در صنایع غذایی و استاندارد ایزو 15189 در ارتباط با آزمایشگاه ها اشاره کرد.

جواد ذاکر استاندارد مربوط به فعالیت های جاده ای و راه ها را ایزو 39 هزار و یک دانست و خاطرنشان کرد: این نوع استاندارد که آخرین ویرایش آن مربوط به سال 2012 است، بر روی ایمنی جاده و ترافیک فعالیت و نظارت دارد.

وی به تلاشهای صورت گرفته در زمینه پیاده سازی این استاندارد در مجموعه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اشاره کرد و افزود: امید است بتوانیم در این زمینه، ریسک هایی که مربوط به ایمنی ترافیک جاده ای است را از نظر فعالیت ها و حیطه های مختلفی که در حیطه راهداری و ترافیک انجام می شود، را شناسایی کنیم.

ذاکر خاطرنشان کرد: برای اینکه این ریسک ها شناسایی شود، ابتدا باید فرآینده های مربوطه استخراج شود و بعد از شناسایی این فرآیند ها، زیرفرآیندها را تعریف کرده و بعد از آن اقدام به شناسایی و مشخص کردن عوامل خطر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت با توجه به جمع شدن تمام آیتم های ذکر شده، تکنیک مدیریت ریسک را در مجموعه پیاده می کنیم، که گفتنی است، این تکنیک با توجه به شرایط و نوع سازمان ممکن است تفاوت هایی داشته باشد ولی روال آن که شامل شناسایی، ارزیابی، تحلیل و تعریف اقدام کنترلی است، برای همه سازمان ها یکسان می باشد.

وی ادامه داد: در این مرحله، تیم ها و کارگروه ها تشکیل و شناسایی ها انجام می شود و بر اساس جداول استاندارد و جداولی که بر روی شدت، احتمال و قابلیت تشخیص مشخص می کنیم، عدد ریسک مشخص می شود و بر اساس آن الگویی به دست می آید که در بخش های ریسک، مدیوم ریسک و لوریسک خود را نشان می دهد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، افزود: با توجه به این سطح ریسک، اقدامات کنترلی را تعریف می کنیم و بعد از آن، اقدامات را در محل حادثه پیاده سازی کرده و اثربخشی آن را مورد بررسی و تحلیل دقیق قرار می دهیم.

ذاکر با اشاره به اینکه تمام این اقدامات با هدف افزایش ایمنی ترافیک جاده ای، کاهش تصادفات و مخاطرات انجام می گیرد، گفت: در سازمان راهداری و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، این اتفاق در حال رخ دادن است و در کنار آن ذینفعان را شناسایی می کنیم چرا که در خلل انجام این پروژه، ذینفعان زیادی از جمله اورژانس، پزشکی قانونی، پلیس راه و انجمن های صنفی وجود دارند که ما با آنها ارتباطات تنگاتنگی داریم.

وی بیان کرد: شناسایی دستگاه ها و نهادهای ذینفع در این مسیر، کمک می کند که آنها هم در جلسات و نشست هایی که برگزار می شود شرکت کرده و با ارائه نظرات و پیشنهادهای خود، زمینه بهبود فعالیت ها را بیش از پیش فراهم کنند.

این مقام آگاه بیان کرد: خروجی اجرای این پروژه این می شود که شما مثل تمام استانداردها خط مشی دارید و استراتژی را تعریف می کنید و اهداف کلان و خرد را با رویکرد و نگاه ترافیک جاده ای ،آر تی اس، و با نگاه ایمنی استخراج می کنید.

این مقام مسئول بیان کرد: تقریبا دو سال قبل، استان یزد و استان تهران به عنوان پایلوت اجرای این طرح در کشور معرفی شدند و هر دو استان موفق شدند که گواهینامه خود در اجرای این طرح را بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ای که از طرف وزارت مربوطه تصویب شد و بحث ادغام راهداری و حمل و نقل و یکی شدن این دو اداره تحت عنوان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، اسکوپ تغییر کرد و زمانی هم که اسکوپ تغییر کرد هم باید این دو سیستم به روز شود به دلیل اینکه در گذشته فقط اداره کل حمل و نقل بود ولی الان زمینه تغییر کرده است.

ذاکر بیان کرد: در حال حاضر در استان های تهران، یزد، اصفهان و استان بوشهر این طرح آموزشی و استاندارد سازی در حال انجام است و روند مربوطه به آن در حال پیگیری است.

ذاکر در ارتباط با این دوره آموزشی گفت: با توجه به اینکه این دوره آموزشی واحدهای مختلف را درگیر می کند، تیم ها و کارگروه های مختلفی تعیین و تشکیل شده و کارگروه ها به سه دسته تقسیم شده اند.

وی خاطرنشان کرد: کارگروه اول کارگروهی است که روی عملکرد و فعالیت راهداری تشکیل شده و کار می کند و کارگروه های بعدی شامل کارگروه ذینفعان و استراتژی سازمان و همچنین کارگروه فرآیندهای سازمان هستند.

جواد ذاکر، نخستین اقدام صورت گرفته را برگزاری کارگاه آموزشی برای همفکر و همزبان کردن همه دستگاه ها با یکدیگر دانست و خاطرنشان کرد: بعد از آن، کلاسها و گروه ها تخصصی شد و برای برگزاری جلسات، کارگروه های مختلف در جلساتی که از قبل تعریف شده و برنامه ریزی کرده اند حضور پیدا کرده و کارها بر اساس موضوع جلسه انجام می شود.

ذاکر خاطرنشان کرد: زمانی که همه اطلاعات در یکجا جمع شد، ممکن است هر سه کارگروه در یکدیگر ادغام شده و خروجی تحت عنوان یک کارگروه تایید و تصویب شود ولی فعلا جلسات با کارگروه های مختلف پیش می رود و همچنان این جلسات به صورت هفتگی دنبال می شود.

وی تصریح کرد: در نهایت ایمنی ترافیک جاده ای، کاهش تلفات، کاهش تصادفات، ایجاد و افزایش آرامش کاربران و تحقق اهداف اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خروجی این دوره ها را شامل می شوند.

انتهای پیام/ ی

استانداردهای جهانی راه و جاده در راهداری یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ ابوالفضل موسوی پور صبح امروز در مراسم تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان، تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آسیا با بزرگراه شهید لشگری با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است گفت: در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه ۱۶ اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

وی با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استاندارد‌سازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک تقلیل یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومتر‌ها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد و آیا در این زمینه نظرات پلیس احصا شده است؟ تصریح کرد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است، اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و ... خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودرو‌ها موتورسیکلت‌ها و ... باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی فی‌مابین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محور‌های کمربندی که خودرو‌های سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بسیج محور‌هایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • اینفوگرافیک | مجتمع های خدماتی رفاهی استان قزوین