Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره فرهنگی ورزشی غدیر خرم‌آباد گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی غدیر در ۵ محله حاشیه‌نشین شهر خرم‌آباد در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، میلاد احسانی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در قرارگاه صاحب الامر(عج) برگزار شد اظهارداشت: امسال برنامه ریزی انجام شد تا از عید قربان تا غدیر جشنواره فرهنگی ورزشی غدیر در پنج محله حاشیه نشین شهر خرم‌آباد برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این جشنواره در پنج محله فلک‌الدین، علی آباد، اسدآبادی، گل سفید و پاچنار در حال برگزاری است افزود: برنامه های این جشنواره از عید قربان به صورت جداگانه در محلات مذکور آغاز شده و در روز عید غدیر خاتمه می‌یابد.

دبیر جشنواره فرهنگی ورزشی غدیر خرم‌آباد عنوان کرد: در هر یک از این محلات به صورت جدا در 13 رشته فرهنگی ورزشی مختلف از جمله نهج البلاغه، حفظ و قرائت قرآن، داستان نویسی، نقاشی، آشپزی، خیاطی، فوتسال، تیر اندازی، بازی محلی دال پلان، طناب کشی و هنرهای دستی مسابقاتی برگزار و در حال برگزاری است.

وی بیان کرد: در دو بخش برادران و خواهران و در چهار رده سنی کودک، نوجوان، جوان وبزرگسال حدود هزار و 100 نفر در این مسابقات شرکت کردند.

احسانی با اشاره به اینکه این جشنواره در پنج مرحله برگزار می‌شود گفت: داوری مسابقات محله اسد آبادی و علی آباد انجام شده است و فرا مراسم اختتامیه آن برگزار می شود و به نفرات برتر جوایزی اهدامی‌شود در محلات پاچنار، گل سفید و فلک الدین نیز مراسم اختتامیه روز عید غدیر برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در محلات حاشیه نشین مشکلات و محرومیت‌هایی وجود دارد که بخشی از آن فرهنگی است و متاسفانه به هر دلیل نهادهای ذیربط در این محلات حضور ندارند و مردم از هر نظر دچار محرومیت هستند بنابراین چون این محلات خالی از زیرساخت‌های فرهنگی هستند با رویکرد ایجاد فضای نشاط این جشنواره در محلات حاشیه نشین خرم‌آباد برگزار شد.

دبیر جشنواره فرهنگی ورزشی غدیر خرم‌آباد با اشاره به اینکه اهداف این جشنواره تا حدود زیادی محقق شده است تصریح کرد: در بخش های مختلف این جشنواره از ظرفیت مردم به کار گیری شد به طوری که 95 درصد کار توسط اهالی این مناطق انجام گرفت و قرارگاه صاحب الامر(عج) فقط به عنوان دبیرخانه مرکزی ظرفیت و زیرساخت‌ها را معرفی کرد.

وی اظهارداشت: تاکنون از طرف معاون فرهنگی سپاه استان، رئیس ارشاد شهرستان خرم‌آباد و مدیر فرهنگی ورزشی شهرداری خرم آباد قول‌های همکاری در این زمینه داده شده است که امیدواریم محقق شود.

احسانی به تداوم این گونه برنامه‌ها اشاره کرد وافزود: یک برنامه یکسالهبرای این مناطق حاشیه نشین در نظر گرفته شده است و درصورتی که زیر ساخت ها فراهم شود برنامه پنج ساله‌ای نیز در سر فصل‌های فرهنگی، اشتغال‌زایی، بهداشت و درمان و عمران اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • آغاز طرح مدیریت مکانیزه پارک حاشیه ای خودرو در اردبیل
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • افتتاح مجموعه ورزشی پشته حسین آباد خرم آباد
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان