Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارج واتیکان در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ، این شهر را الگوی همزیستی مسالمت آمیز پیروان ادیان توحیدی در بین کشورهای اسلامی دانست. به گزارش خبرگزاری صداوسیما،پل گالاگر وزیر خارجه واتیکان در این دیدار ، اهمیت ارزش های فرهنگی از جمله خانواده را در ایران بسیار بالا دانست و گفت: درک متقابلی در حوزه های فرهنگی و بین ادیانی بین دو ملت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان هم در این دیدار شهر اصفهان را مرکز همزیستی ادیان توحیدی ازجمله یهویان، مسیحیان، زرتشتیان و مسلمانان بیان کرد و گفت: پیروان ادیان توحیدی 115 سال پیش در محلی با نام صفاخانه اصفهان با هم به گفتگو می‌پرداختند.

حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی به تشریح فعالیت های دبیرخانه ادیان توحیدی اصفهان پرداخت و افزود: هفت سال پیش با راه اندازی این دبیرخانه بر احیای مجدد فضای گفتگو بین ادیان و مسلمانان، مسیحیان، یهودیان، زرتشتیان و صابئین تلاش شد.

مدیرکل فرهنگ وارشاداسلامی استان اصفهان گفت: در اصفهان بیش از 20 کلیسا، بیش از 10 کنیسه و یک معبد متعلق به زرتشتیان وجود دارد و ادیان توحیدی به راحتی مراسم های مذهبی خود را دنبال می‌کنند.

حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی افزود: هر سال همایش بزرگ ادیان توحیدی با محوریت وحدت و گفتگو ادیان، صلح و مقابله با افراطی گری دراصفهان برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی اسقف اعظم گریگور چیفتچیان، خلیفه کل ارامنه آذربایجان و شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان با صدور بیانیه‌ای اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد را محکوم کرد.

در متن این بیانیه آمده است: تکرار اقدام وقیحانه و توهین‌آمیز به ساحت مقدس قرآن کریم و هر کتاب مقدس دیگر، بی‌احترامی و اقدامی آشکارا و تحریک‌آمیز بوده و این اقدام غیرانسانی در سوئد با وجود حمایت برخی جنایتکاران جهانی مورد تایید هیچ انسان آزاده و هیچ کدام از جوامع و کشور‌های حامی صلح و امنیت جهانی نیست.

این بیانیه می‌افزاید: به یقین تکرار این اقدام و رفتار اسلام ستیزانه با سلطه رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و در سایه حمایت‌های صهیونیزم جهانی صورت می‌گیرد که نه تنها هیچ خللی به اعتقاد به این کتاب آسمانی ایجاد نخواهد کرد، بلکه موجب همبستگی و وحدت پیروان ادیان آسمانی خواهد شد و همه ادیان آسمانی این عمل زشت را محکوم می‌کنند.

در بیانیه تاکید شده است: امید است ملل آزاده جهان با اطلاع و اشراف به نیات دشمنان که هدف همان انحراف اذهان عمومی از جنایت‌های رخ داده در غزه و جنبش دانشجویی و در راستای جریحه‌دار کردن احساسات پیروان ادیان الهی در کشور‌های غربی و به ویژه آمریکا می‌باشد، این حرکت وقیحانه را به شدت محکوم کنند تا جسارت توهین به ادیان و کتب الهی برای همیشه دفن شود.

خلیفه کل ارامنه آذربایجان و شورای خلیفه‌گری مراتب نفرت و انزجار خود را از این عمل شوم و شیطانی اعلام و آن را شدیدا محکوم می‌کند و از تمام نهاد‌های بین‌المللی می‌خواهد که با این گونه اقدامات به طور قاطع برخورد و از تکرار آن جلوگیری به عمل آید".

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • کارشناس مذهبی تلویزیون: دانشجویان معترض امریکا پیروان امام صادق هستند | فیلم
  • دانشجویان معترض آمریکایی پیروان مکتب امام صادق هستند
  • دانشجویان معترض آمریکایی پیروان امام صادق هستند!
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی