Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@01:43:08 GMT

40 فضیلتی که پیغمبر (ص) از علی (ع) بر زبان جاری کردند

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۷۶۶۴۷

صراط: ابراهیم بهاری کارشناس ارشد علوم قرآنی گفت: ایام عیدالله الاکبر،‌ عید عهد معهود و میثاق معقود را که با به ثمر نشستن تمامی اسلام ناب یعنی پیغمبر اکرم (ص) اسلام و تمامی مبانی اش را برای امت اسلام تبیین کرده بودند، تفسیر کرده بودند، تنها بحث حج مانده بود و جانشینی نبی مکرم اسلام که حضرت سید الانبیاء می بایستی از حکمتی که جزو ماموریت هایی بود و خداوند تبارک و تعالی در قرآن جزو وظایف آن نبی مکرم ذکر می کند، این کار را انجام می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حادثه غدیر حادثه ای است که صرفا متوجه جریان شیعی نیست حادثه غدیر یک حادثه بزرگ در تاریخ اسلام است که بیش از 300 نفر از بزرگان اهل سنت از مفسرین قرآن از محدثین در خصوص حادثه غدیر مطلب نوشته اند، بحث کرده اند و حرف زده اند.

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: طبری بزرگترین تاریخ‌نویس عامه در خصوص حادثه غدیر، مطالب جالب توجهی دارد، "روزشماری بر حادثه غدیر" را در آثار و در کتاب تاریخ طبری وقتی که انسان مراجعه می کند می بیند که وجود نورانی "نبی مکرم اسلام" برای اکمال دین و اتمام نعمت طبق نص صریح قرآن که می فرماید "یا ایها الرسول بلغ ما انزل علیک من ربک" نبی مکرم اسلام موظف می شوند که درحادثه "غدیر خم" بعد از اتمام حجی که با حدود 120 هزار نفر که در واقع این نقلی است که طبری دارد، که از این جماعت حدود 12 هزار نفر مردم مدینه هستند، زنان و مردان مدینه و اصحاب خاص به همراه پیغمبر هستند در زمانی که مراسم حج تمام شده به نقطه ای رسیدند که در آن نقطه حجاج عراقی ، حجاج شامی و حجاج یمنی و حجاج اهل مدینه هر کسی متفرق می شود. در نقطه رهایی "غدیر خم" بعد از اینکه از برکه غدیر آب می خورند و آب بر می دارند برای ادامه راه آنجا بر پیغمبر نازل شده و آیه شریفه "یا ایها الرسول بلغ ما انزل علیک ربک" بر نبی مکرم اسلام نازل می شود.

بهاری اظهار کرد: حضرت دستور توقف می دهند در آن صحرا در روایات آمده است که چندین درخت تنومند کناره برکه وجود داشت که حضرت دستور دادند، اصحاب زیر آن درختها را سایبان های مرتبی ترتیب داده و سکویی درست کردند، در آن هنگام همه اصحاب را حضرت جمع کرده و خطبه قرایی خواندند.

وی افزود: خطبه غدیریه نبی مکرم اسلام خطبه ای است که مرحوم شیخ طبسی در احتجاج به سند خودش در روایتی از "امام باقر (ع)" ذکر می کنند که بزرگان اهل سنت هم به این معنا معترف هستند که حضرت مردم را مجتمع کرد. خطبه قرایی خوند در آن خطبه به حدود 50 آیه از آیات قرآن اشاره می شود، هدف از ارسال رسل و انزال کتب توسط پیغمبر آنجا تشریح می شود.

این کارشناس تصریح کرد: پیغمبر فضایلی از امیرالمومنین که حدود 40 فضیلت است بر زبان جاری می کنند، 12 مرتبه نام ائمه که نام 12 امام است در خطبه غدیر نام برده می شود، و وجود نورانی "پیامبر اکرم(ص)" 4 بار نام امام عصر علیه السلام را در آن خطبه می برند و خطبه خطبه ای کامل و جامعی است که جای شک و شبهه و تردید برای ادامه مسیر و رسالت پیغمبر(ص) برای کسی باقی نمی گذارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر ما خطبه غدیر را بدون غرض نگاه کنیم، پیغمبر اکرم(ص) وظیفه و تکلیف امت را بعد از خودشان در حادثه غدیر تبیین و تشریح کردند که امیدواریم خداوند توفیق تبعیت از نبی مکرم اسلام رو به همه ما مرحمت بفرماید .

منبع:میزان

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص عدم برگزاری دیدار آبی‌پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز صادر کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، رای صادره از سوی کمیته انضباطی به شرح زیر است:

درخصوص گزارش سازمان لیگ فوتبال مبنی بر عدم برگزاری مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز در تاریخ 2/2/1403 از سری مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور در ورزشگاه غدیر اهواز باتوجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و نظربه اینکه براساس مکاتبات صورت گرفته از سوی باشگاه آبی پوشان جنوب با سازمان لیگ ورزشگاه تختی و غدیر اهواز به ترتیب به عنوان اولویت اول و دوم محل برگزاری مسابقات به عنوان میزبان در فصل جاری معرفی و تا کنون نیز تعداد 3 مسابقه در ورزشگاه تختی و 8 مسابقه در ورزشگاه غدیر برگزار گردیده است که این امر موید پذیرش استادیوم غدیر اهواز به عنوان دومین ورزشگاه باشگاه آبی پوشان جنوب در برگزاری مسابقات از سوی مسئولین باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار قراردادی ورزشگاه اخیر الذکر می باشد و از طرفی باتوجه به اینکه در جلسه هماهنگی شب قبل از بازی دو تیم
به دلیل عدم رفع مشکلات استادیوم تختی با اعلام مدیر تیم آبی پوشان جنوب و تاییدیه نماینده هیات فوتبال استان ، استادیوم غدیر به عنوان ورزشگاه برگزاری مسابقه معرفی و به تایید و امضا حاضرین در جلسه از جمله مدیران دو تیم ، ناظر بازی ، نماینده نیروی انتظامی و نماینده هیات فوتبال استان خوزستان رسیده ولی علی رغم حضور بازیکنان دو تیم ، داوران و فراهم بودن شرایط برگزاری به دلیل عدم بازگشایی درب استادیوم غدیر از سوی بهره بردار آن و با وجود اعطای مدت زمانی حدود 2 ساعت و تلاشهای صورت گرفته مسابقه برگزار نگردیده است باتوجه به گزارش مقامات رسمی بازی ، لوایح دفاعیه ابرازی از سوی دو باشگاه و اظهارات نمایندگان آنها و همچنین اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در جلسه مورخ 9/2/1403 و با عنایت به اینکه اقدام باشگاه استقلال خوزستان به عنوان شخص ثالث علت اصلی و خارج از اراده باشگاه میزبان در عدم برگزاری مسابقه تشخیص داده می شود در نتیجه باتوجه به بند 5 ماده 14 آیین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول فوتبال ایران مصوب 1398 و همچنین مفهوم مخالف از ماده 62 مقررات انضباطی حکم بر تکرار مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز تماماً با هزینه باشگاه میزبان در محلی خارج از استان خوزستان با تشخیص سازمان لیگ صادر می‌گردد.

همچنین باتوجه به اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان درخصوص عدم امکان موافقت با برگزاری سایر مسابقات باقیمانده تیم آبی پوشان جنوب در ورزشگاه غدیر ، مسابقات باقیمانده که تیم اخیر الذکر در فصل جاری میزبان می‌باشد در محل دیگری به تشخیص سازمان لیگ باید برگزار شود.

همچنین رفتار باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی در این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌گردد . رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • وقوع ۱۰۴ حریق و حادثه در سمنان/ ۲۷۸۵ نفر با آتش نشانی تماس گرفتند
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد
  • شعر و ادب پارسی دومین زبان جهان اسلام است
  • غافلگیری بزرگ باشگاه سپاهان؛ مورایس چطور مسلمان شد؟ | یک حادثه و یک نفر!
  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری
  • بازهم سرعت غیر مجاز حادثه آفرید/ فوت جوان ۱۷ ساله قمی در بلوار غدیر