Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:09:53 GMT

نقشه جدید ام.آی.تی برای امدادرسانی در طوفان ایرما

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۸۶۰۳۴

مردم بخش برووارد (Broward) فلوریدا آخر این هفته شاهد گذر طوفان ایرما خواهند بود. موسسه فناوری ماساچوست نیز یک نقشه جدید طراحی کرده که به بهبود کمک رسانی و اطلاعات ساکنین مناطق طوفان زده کمک شایانی می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، "موسسه فناوری ماساچوست" (MIT) پروژه‌ای موسوم به "RiskMap" را راه اندازی کرده است؛ یک پلت فرم "جمع‌سپاری" (Crowdsource) که به منظور پیگیری و نقشه برداری از طوفان با تکیه بر گزارش‌های رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی که توسط مردم تولید می‌شود را به عنوان یک پروژه آزمایشی طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"جمع‌سپاری" یا "انبوه‌سپاری" ترکیبی از دو کلمه جمعیت و برون‌سپاری به معنای برون‌سپاری به انبوه مردم است.

"جمع‌سپاری" نوعی برون‌سپاری است ولی نه به شرکت‌ها یا سازمان‌های خاص بلکه به گروه فراوانی از افراد ناشناخته. ناشناخته به این معنا که یک شرکت نمی‌تواند جمعیت زیادی را در اختیار داشته باشد. این جمعیت هم شامل افراد کارآمد می‌شود و هم بی تجربه.

این کار معمولاً از طریق فراخوان عمومی در اینترنت انجام می‌شود. تمرکز "جمع‌سپاری" بر مشارکت دادن جمعیت در فعالیت‌هایی چون حل مسئله، تولید و توسعه مفاهیمی چون مشارکت در ایده سازی، نوآوری، تولید و فرایندهای ارائه خدمات است که بر کیفیت محصول، وفاداری و خشنودی مشتری اثری مستقیم دارد.

غیر متمرکز بودن، غیررسمی بودن، عمودی و افقی بودن ارتباطات، در انحصار نبودن اطلاعات، از جمله مواهب "جمع‌سپاری" می‌باشد. مدل کسب و کار "جمع‌سپاری" بر مشارکت داوطلبانه جمعیت، جهت تولید فراورده‌های نوآورانه تمرکز دارد.

"جمع سپاری" در تلاش برای جذب ایده‌های جدید در فرایند نوآوری بسیاری از بنگاهها امروزه در حال گسترش حوزه‌های مدیریت دانش و برون‌سپاری خلاقیت است. این ایده توسط "هاو" در سال ۲۰۰۶ مطرح شده‌است.

ساکنین منطقه "برووارد" می‌توانند نقشه طوفان را با تماس توسط "توییتر"، "تلگرام" و "فیسبوک" به روز رسانی کنند. سپس آنها باید موقعیت مکانی خود و شرحی از شرایط‌شان و عکسی که سطح فعلی سیل و موقعیت طوفان را نشان دهد، ارسال کنند.

بنابراین سایر ساکنان و مقامات برنامه‌ریزی تخلیه و یا سازمان‌های ارسال کمک می‌توانند پس از بروز رسانی، نقشه را به صورت زنده مشاهده کنند.

"توماس هولدرنس"، دانشمند تحقیقاتی "MIT" که این پروژه را رهبری می‌کند، می‌گوید: "RiskMap" نشان می‌دهد که داده‌های شهروندان در شرایط اضطراری تا چه اندازه مهم است.

وی افزود: ارتباط بین ساکنان و مدیران اورژانس از طریق شبکه‌های اجتماعی و به روز رسانی نقشه‌ها توسط آنها کمک می‌کند تا مردم را مطلع کرده و زمان پاسخ به افراد خواهان کمک را بهبود بخشد. در حالی که جای تاسف دارد که این امکان در حال حاضر فقط برای ساکنین یک ایالت در دسترس است. این تیم قصد دارد آن را در مکان‌های دیگر در دسترس قرار دهد و در آینده پلتفرم‌های رسانه اجتماعی بیشتری را اضافه کند.

"MIT" این نقشه را اولین بار در سال جاری هنگامی که سیلاب گسترده به این کشور صدمه زد، آزمایش کرد.

در طول این رویداد 300 هزار کاربر طی 24 ساعت از این وبسایت بازدید کردند.

برای ارتقای خدمات و کیفیت نقشه، محققان آن را به اپلیکیشن "Uber" متصل کرده‌اند. بنابراین رانندگان می‌توانند به سرعت ببینند که کدام جاده‌ها آنها را از خطر می‌رهاند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری از امدادرسانی و ارائه خدمت به ۴۱۵ حادثه‌دیده در روزهای اخیر، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مسعود مثنوی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حوادث اخیر از 13 تا 16 اردیبهشت، اظهار داشت: در این مدت به 415 حادثه دیده در سطح استان امدارسانی و ارائه خدمات شد.

وی با بیان اینکه در این مدت 19 حادثه در استان اتفاق افتاد، مطرح کرد: به دنبال وقوع این تعداد حوادث در سطح استان، 93 خانوار و 415 نفر حادثه دیدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه همچنین 32 نفر نیز مصدوم شدند، عنوان کرد: نیروهای امدادی و تیم‌های هلال احمر در این مدت زمان اخیر، 92 نفر را امدادرسانی کردند و یک نفر نیز به صورت سرپایی مداوا شد.

مثنوی با اشاره به انتقال 10 نفر به مراکز درمانی استان در پی حوادث اخیر، مطرح کرد: به دنبال فعالیت سامانه بارشی 93 نقر از سیل و آبگرفتگی رهاسازی و امدادرسانی شدند، همچنین 10 نفر اسکان داده شده و 6 نفر نیز به مناطق امن منقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به رهاسازی 2 مصدوم از حوادث جاده‌ای، خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت، 50 تخته پتو و 46 بسته مواد غذایی در میان حادثه‌دیدگان توزیع شد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی کرمانشاه
  • امدادرسانی هلال احمر قزوین به ۴۰ حادثه دیده در آزادراه‌های قزوین
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در نیشابور