Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: مشکل پرونده طرح‌های سرمایه‌گذاری که در کنار جاده‌های مواصلاتی استان واقع هستند، حل شده است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل، علی رحمتی با اعلام این خبر افزود: از ۳۰۰ پرونده سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر درکنار جاده های استان مشکل اکثر آنها با تعامل و حمایت اداره‌کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای حل شده و فقط شش پرونده حل نشده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشویق، ترغیب و حمایت سرمایه‌گذاران خبر داد و اظهار کرد: ما از سرمایه‌گذاری در استان استقبال می‌کنیم به طوری که این اداره‌کل فقط برای ایجاد رمپ‌های ورودی و خروجی هر مجتمع خدماتی بین راهی سه میلیارد ریال هزینه می‌کند.

رحمتی از حل مشکل سرمایه‌گذاران جاده‌های پارس‌آباد و مشگین‌شهر خبر داد و بیان کرد: فقط مشکل شش سرمایه‌گذار بین راهی در سطح استان و آن هم به خاطر داشتن مشکل قانونی حل نشده است.

وی اضافه کرد: آنچه در سرمایه‌گذاری برای ما مهم است رعایت مسئله ایمنی و جان مردم است و نمی‌توان با سرمایه‌گذاری در سرقوسها و پیچ‌ها که خطرات زیادی دارد و مغایر با قانون است موافقت کرد.

رحمتی ادامه داد: با تلاش همه دستگاه‌های مرتبط پارسال توانستیم کاهش قابل توجهی در تصادفات منجر به فوت در استان داشته باشیم به طوری که استان اردبیل در کاهش فوتی‌ها در کشور مقام اول را به دست آورد.

وی با رد این ادعا در برخی محافل و فضای مجازی که اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از سرمایه‌گذاران حمایت نمی‌کند، گفت: ما دستان همه سرمایه‌گذاران را به گرمی می‌فشاریم و کارشناسان ما با نیازسنجی و مکان‌یابی مناسب می‌توانند راهنمای خوبی برای سرمایه‌گذارن باشند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل با تقدیر از حمایت‌ها و همکاری دستگاه قضایی استان افزود: دستگاه قضایی استان در رعایت حریم و ایمنی همیشه با رعایت قانون کمک حال این اداره بوده است.

بر اساس قانون طرح‌های عمرانی احداث شده در کنار معبر و جاده‌ها باید حریم راه را رعایت کنند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره راهداری شهرستان خواف گفت: در پی شکسته شدن ۲ سد خاکی در زیر کوه قاین استان خراسان جنوبی و ورود سیلاب به روستاهای مرزی حوزه استحفاظی این اداره، شاهد مسدود شدن راه روستایی «چاه زول» در این منطقه بودیم.   علی جعفرنیا با اشاره به استقرار اکیپ گشت و ناوگان راهداری از ساعات اولیه وقوع سیلاب در منطقه افزود: از ساعات اولیه دیروز و با تلاش و همت بی وقفه راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خواف نسبت به لایروبی و بازگشایی راه روستایی چاه زول اقدام شد.   وی تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به روستاییان و تسهیل در عبور و مرور و ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای نسبت به نصب تابلو و علائم ایمنی و بارریزی «دستک ها» و آب بردگی های در این مسیر روستایی اقدام شد.   همچنین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در گزارشی از مسدود شدن جاده های روستایی چهارباغ، طاغون،خانلوق، اریه و دامنجان در شهرستان نیشابور بر اثر سیلاب روز جمعه خبر داد.   بر این اساس با تلاش راهداران اداره راهداری نیشابوردر کمترین زمان و با هدف خدمت رسانی به روستاییان و تامین ایمنی تردد، با بکارگیری یک دستگاه گریدر و سه نفر نیروی راهدار مسیرهای روستایی مزبور بازگشایی شد.   مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.   شهرستان نیشابور در دو بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار»، «خور»، چکنه و نیشابور و با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.      

 

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان